Ал. Йорданов: Дебатът в Брюксел бе пълен провал за клеветниците

Проектът за резолюция е абсолютно безсмислен, смята евродепутатът
6 окт 2020 10:09, Анисия Иванова
111

Европейският парламент обсъди върховенството на закона и корупцията в България. Ще понесе ли страната ни последици от размириците у нас?

"Снощният дебат бих определил като пълен провал за клеветниците на България. Интересът към тази дискусия за България бе минимален, което значи, че това е един съчинен и измислен дебат", каза евродепутатът от СДС/ЕНП Александър Йорданов в "България сутрин".

Още по темата

Той посочи, че от 750 евродепутати снощи в пленарната зала били 33-ма, като 9 от тях били българи.
Говорене срещу България имаше, то дойде от депутати социалисти, от "зелените". Участваха дежурните говорители срещу България. Този дебат е абсолютно безсмислен, проектът за резолюция също е абсолютно безсмислен", категоричен бе Йорданов.

Според него представители на БСП имат чисто политически интерес да омаскарят България.

"ЕП отговори най-авторитетно, както чрез Вера Йоурова и неоспоримото изказване на Манфред Вебер. Той поясни, че в България реформи са се извършили, страната е изминала сериозен път на реформиране и демокрацията функционира", oтбеляза евродепутатът в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите на Александър Йорданов, щом българите протестират, значи в България има демокрация.

"Г-н Вебер подчерта, че смяна на правителства не се постига чрез улични демонстрации. Парламентът при демокрацията казва кога ще бъдат изборите. Предсрочни избори, според българската Конституция, може да има само след като три пъти поред в парламента не може да се състави правителство", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКЛЕВЕТНИЦИ СА БОЙКО БОРИСОВ И АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ.
31
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е, че Борисов ще си отиде и то най-вероятно преди изборите. Мненията на Вебер и други германски шовинисти, лъжите на дърти БКП *** като ББ и Сашо нямат значение.
30
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ал. Йорданов: Дебатът в Брюксел бе пълен провал за клеветниците. Проектът за резолюция е абсолютно безсмислен, изгрухтя евродепутатът.Е, така е - пусни сви ня под одъра, ще се качи на одъра и ушите ще ти изяде.Тоя бай *** и вреден за Корупционер го насадиха в Европа, за да ни излага всекидневно. И вместо да си трае там на дебелата софра, просташтината му го кара да търси нови изяви и да се обажда.
29
4
 
4
 
! Отговори
офф преди 3 години
Ал Йо, Ако Боко падне, ти изчезваш от политическата лапачка! И малките деца знаят за голямата корупция от всички политици на власт!
28
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДЕБАТА В БРЮКСЕЛ БЕШЕ ПЪЛНА ПОБЕДА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЪЛГАРИ!
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДа ти се връща червен ***.Но ти със сигурност ще пукнеш преди Александър Йорданов
26
12
 
11
 
! Отговори
Москвич преди 3 години
Самата истина !Колкото и да ги боли Бабикяновците и всички платени *** драскащи по форумите - това е самата истина.Очаквам цял ден да пикаят гас на присекулки по медиите.Очаквам и новата мантра - "Европа не се интересува от нас и не е на ясно какво става в България" (затова ние т.е. метежницете ще продължим да лъжем и манипулираме хората докато някой заблуден не се излъже пак като през 2013г.Това е истината !Другото са лъжи и манипулации !
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МИРНИ ПРОТЕСТИ И ТОВА СЕ СЛУЧВА В БГ, НО ВАЖНОТО Е КАКВО ЩЕ РЕШИ НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ МАРТ НА РЕДОВНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ"
24
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сбръчканата руска бабичка Милиончева пак яде шамарите Никой не се връзва на плитките лъжи на една обвинена в пране на пари руска слугиня
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
..''НАБЛЮДАВАМЕ ПРОТЕСТИТЕ В БГ- ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МИРНИ ПРОТЕСТИ, ЗНАЧИ ХОРАТА ВЯРВАТ В ДЕМОКРАЦИЯТА, А ПРОТЕСТИТЕ СЕ ОТРАЗЯВАТ ПО ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ, ДАЖЕ И В РЕАЛНО ВРЕМЕ...."
22
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Александър Йорданов пак бръкна в здравето на комунистическите г н и д и които вият отчаяно тук Му хахахахаха
21
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МИЛИОНЧЕВА ПРОПУСНА ДА ИНФОРМИРА ЕП, ЧЕ 2008Г ЕК СПРЯ НА БГ НАД 500 МИЛИОНА ЕВРО ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ЗЛОУПОТРЕБИ С ЕВРОФОНДОВЕ ПО ПРОГРАМИ ИСПА, ФАР И САПАРД ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ, А ЛИЦЕНЗИИТЕ НА РАЗПЛАЩАТЕЛНИТЕ АГЕНЦИИ ОТНЕТИ, ТОГАВА УПРАВЛЯВАХА ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ И МУТРИ.
20
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сто и двайсет,трийсет килограма екземпляри,днес бранят олигарха,защото си пълнят зад....те с пари и то много.*** не ги интересува, как живеят над два милиона и половина българи,които са на рискования праг на оцеляване.За предателските душИ, България е Швейцария на Балканите.Безочливи св.не,които произвеждат по една кофа хранителни отпадъци всеки Божи ден.
19
12
 
17
 
! Отговори
paul61 преди 3 години
Александър Йорданов е продажен човек - заради него и такива като него от СДС остана само името !
18
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МИЛИОНЧЕВА-ЗАВЪРШИ ЖАЛКИТЕ СИ КЛЕВЕТИ И ЛЪЖИ С "В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ" ОБАЧЕ НЕ ДОБАВИ НИЩО ЗА КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ В ЛОЗЕНЕЦ ПОСТРОЕНИ С ЕВРОСУБСИДИИ АМА БЕЗ ГОСТИ, ВИСЕЛИ ОТ МЕСЕЦИ НА РУСКИТЕ САЙТОВЕ ЗА ИМОТИ- В ПСИХОЛОГИЯТА ТОВА СЕ НАРИЧА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ГЛАВНОТО ДЕЙСТВАЩО ЛИЦЕ- ГЕРБ КРАДАТ , НИЙ НЕ СМЕ.
17
14
 
10
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Мистър 10% ли го е казал туй нящу)))Значи да разбирам точно обратното!
16
14
 
11
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
До АнонименПич, 24 часа, няма да го докосна като вестник. Няма да го отворя в моя браузер. А ти ми говориш, да го използвам, за да си създам лично мнение.Четете го вие- заблудените, които си мислите, че Бойко е антикомунист и е новото СДС.Там ще му четете хвалебствията на Петьо Блъсков- ще се радвате и на ордена, който ще му дадат...че хвали любимата ви мутра.
15
14
 
16
 
! Отговори
ЛИЦЕТО НА СДС преди 3 години
им изяде електората. Сега е ред да ръфа от гласоподавателите на ГЕРБ. Давай Сашко, като гледам скоро трябва пак се преорентираш, че ГЕРБ пада от власт. Да не станеш пак КОМУНИСТ като преди 1989....
14
8
 
11
 
! Отговори
Ал Бънди преди 3 години
Мноооу си *** саше.
13
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много го е яд, че сега Качака прави по-големи купчинки от него.