Премиерът Бойко Борисов е с коронавирус

Министър-председателят засега остава на домашно лечение
Обновена: 25 окт 2020 17:22 | 25 окт 2020 15:45, Красимир Ангелов
904
Премиерът Бойко Борисов е с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обяви в своя профил във Facebook, че е дал положителен тест за коронавирус.

"Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста от днес съм положителен с COVID-19.

Още по темата
Като цяло имам общо неразположение, към момента по преценка на лекарите оставам на домашно лечение. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки мерките, заедно ще се справим!", написа Борисов.

Както е известно, в петък стана ясно, че положителен тест за коронавирус е дал заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Заради това столичното РЗИ постави под карантина Борисов, както и трима министри - министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, министърът на финансите Кирил Ананиев, министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, както и Севделина Арнаудова от централата на ПП ГЕРБ.

В събота, след като даде 2 последователни отрицателни теста, карантината на премиера бе премахната. Въпреки това Борисов си наложи самоизолация в дома си.

Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни....

Публикувахте от Boyko Borissov в Неделя, 25 октомври 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


904
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
1
 
15
 
! Отговори
999 преди 3 години
Николай Нанков го е заразил. Не се е пазил. Млад е. Не му пука за 60 годишните " старци", с които контактува ежедневно. А РЗИ не е постъпило правилно. Защото на теста му трябват поне 5 дни, за да се позитивира. След два отрицателни теста, хретият - положителен, е станало и с жената на Барека. Това е в реда на нещата. Но защо РЗИ го нямат предвид - е загадка???
347
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паисий Светогорски е доживял само с една половина дроб до 73-74 лета.И днес гърците още ходят да му се молят за здраве и берекет.----Паисий Светогорец е починал на 64 години, но по-интересното е, че пророкува когато Света София стане джамия, започва края на Турция и война в Егейско море, където ще се намесят европейски държави и Русия.
346
3
 
4
 
! Отговори
глори глори преди 3 години
Бате Бойко!
345
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей сега вече на Корона вируса му се разказа играта....Ще съжали, че изобщо се е повил на земята.
344
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов от години е болен от Корона вирус!!Той винаги си е мислел, че носи Корона!Короната на властта
343
9
 
12
 
! Отговори
турчин преди 3 години
Пожелавам в най-скоро време да оздравее нашия премиер господин Борисов
342
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОТЕГЛИ СЕ др Борисов! Взе от властта каквото можа! Тя Не е вечна! Никой си вече! Криеш се и" пътуваш" само при "свои" и си правиш пиар който не хваща декиш при трезво мислещи българи! -:) Просто си тръгни! Така както Бербатов си тръгна в точният момент! Не чакай да си тръгнеш като Стоичков който оплю цял един народ.И то само защото не разбра и прецени сам че беше време да си тръгне тогава! Върви си!!!!
341
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самия доцент Мангъров каза, че топла супичка и аспирин успешно лекуват Корона вирусна инфекция.
340
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верни ли са тестовете или хората се радват предварително?
339
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паисий Светогорски е доживял само с една половина дроб до 73-74 лета.И днес гърците още ходят да му се молят за здраве и берекет.
338
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От както Тръмп се разболя и оздравя за два дни,от тогава стана световна мода да си болен и да оздравяваш за 48 часа.Та и нашиот да не остане по-назад.
337
21
 
16
 
! Отговори
шоп преди 3 години
Айде Бойко оздравявай, че пак за теб ще гласувам
336
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано вируса не му влезе в мозъка, че тогава става лошо.Аааа, забравих...
335
18
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Желаем Ви крепко здраве и бързо възстановяване г-н Борисов, за да мачкате с БСП и Президентството, всички хейтъри и протестиращи!
334
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е кво няма да е с корона? ХОРАТА МАСОВО НЕ СЕ ТЕСТВАТ! А РЗИ спи. Разбира се, че ще стигне и до него короната! Кво очакваха? Ама така е, Бойко, като оставяш калинки като Вълчев да симулират мисловна дейност и да се инатят за погрешни решения! Това е линията на разпространение, която стига _буквално_ до всички! Ама квото такова...
333
8
 
28
 
! Отговори
Безфандък преди 3 години
Добре, че не е бил IQ тест - няма как да е положителен. Сега като има време е момента за 2рата му книга в живота
332
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господи.Прибери си вересиите! Сега е момента! Тоя докато тръгне с гегите ще сънува власт,власт и пак власт! Болно същество!
331
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъже !Тоя дебелак, който както видяхме в шкафчетата му, взема по една шепа лекарства всяка сутрин за високо кръвно, сърце, диабет и какво ли не, та ако тоя дебелак имаше КОВИД-19 наистина, досега да бе в интензивното отделение на апаратно дишане с шансове под 10% да оживее.Елементарен ПР за да го съжалим.
330
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, да не заме да умре батката...
329
13
 
11
 
! Отговори
нищо преди 3 години
До ужасХората пак го харесват