Погребален агент става говорител на БСП, изборът е на Нинова

Жанет Пашалиева ще е мениджър в червената телевизия БСТВ
27 окт 2020 07:30, Анисия Иванова
51
Погребален агент става говорител на БСП, изборът е на Нинова
Снимка: БГНЕС

Съдружникът на частната погребална агенция “Танатос” Васил Стефанов Самарски е новият шеф на пресцентъра на БСП. Той заема мястото на дългогодишния пиар на партията Жанет Пашалиева, стана ясно от информация на “Позитано” 20, цитирана от "Труд".

Решението е взето лично от председателя на БСП Корнелия Нинова, а Пашалиева ще работи занапред в червената телевизия БСТВ като мениджър “Програмна и техническа дейност”.

Освен с изпращане на покойници към вечната им обител, Самарски има опит и с медии, тъй като навремето е създател на местно радио и телевизия в Казанлък. Участвал е активно и в създаването на БСТВ.

Новият говорител на БСП е бил областен шеф на партията в Стара Загора и няколко мандата общински съветник там, а на жълтите павета стана известен с противоречива пиар акция на соцлидерката Нинова.

В края на месец май тази година Нинова разпространи във фейсбук снимка от гроба на Стефан Данаилов - Ламбо. Но фотото предизвика остри реакции от социалисти в социалната мрежа, които обвиниха Нинова в предизборна експлоатация на името на Мастера. Идеята за снимката била точно на Васил Самарски, коментираха лаконично от “Позитано” 20.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този предлагал фул ол инклузив пакет, наречен "банкянски покои", на цена с четиридесет процента кешбек. Че оня така обича, да се връщат пари, да има за чекмедженцето.
3
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** назначи и погребалния агент за БСП. Добре се справя. Дано по скоро погребе червената шайка
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще ни трябват много такиваДобьр избор
1
35
 
9
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Ха дано да погребе мафията от ГЕРБ!