Борисов ще води една от софийските листи на ГЕРБ, ще е №1 и в Пловдив

Министри от кабинета му ще водят предизборните листи на партията
25 яну 2021 19:20, Анисия Иванова
267
Борисов ще води една от софийските листи на ГЕРБ, ще е №1 и в Пловдив
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Министри от кабинета "Борисов 3" ще водят предизборните листи на ГЕРБ. Такива са нагласите в управляващата партия два месеца преди парламентарните избори, научи Bulgaria ON AIR.

С наближаването на предизборната кампания се увеличават теориите коя партия как ще поведе битката за гласовете на избирателите.

Премиерът Бойко Борисов традиционно ще води една от трите софийски листи на ГЕРБ. Той ще е №1 и в Пловдив. Две листи – в София и в Габрово ще оглави и вицепремиерът Томислав Дончев. За водач в Кърджали се спряга Цвета Караянчева, но нейната номинация е под голяма въпросителна.

Управляващата партия твърдо залага на министри от кабинета. Такива, които са добре познати на гласоподавателите. Очаква се в Пазарджик листата на ГЕРБ да води Екатерина Захариева, която е родена там, а за Велико Търново сигурен е министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който не е член на ГЕРБ.

Място е отделено и за коалиционния партньор СДС. Избираемо място в пловдивската листа вероятно ще получи Румен Христов.

Патриотите обмислят общо явяване, така за Плевен се предвижда първата позиция да е за Красимир Каракачанов, а в Бургас за Валери Симеонов. И ако при управляващото мнозинство има битка и въпроси, то при опозицията пъзелът изглежда по-ясен.

В Пловдив "червените" се очаква да поведе проф. Иво Христов, а в една от софийските листи - Георги Свиленски. При ДПС всичко е ясно - в Кърджали води лидерът на партията Мустафа Карадайь, а в Добрич – ползващият се с голям авторитет депутат Хасан Адемов.

И все пак, в 45-ия парламент със сигурност ще има и непознати лица. Особено при ГЕРБ, където активно с говори за "проветряване" на листите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тулупов,не виждаш ли,че никой не иска да се коалира с теб,освен старите ти под.логи шкембе войвода и винкела.Нали знаеш ,че със стари к..ви нов бардак не се прави.
177
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ще води корумпетата от неговата партия към централния софийски затвор.Това ще води.Останалото е мираж.
176
6
 
12
 
! Отговори
венци преди 3 години
Не знам каква листа ще води Борисов,но знам че ще се доводи до централният затвор.Хората искат най-после справедливост и възмездие за дългогодишният геноцид.Боко Тиквата ще го отнесе за всички на които слугува и към момента.
175
3
 
11
 
! Отговори
понти, преди 3 години
абе къде е каскета, обикаля ли още по селата да го поканя в сл връв видинско да види как един *** краде жилязу от една къща. може да дойде с още 2 коли народ, да покани мисирките на кошлуков - средния пръст и кирчо гелосания да отразят акцията. Къде си каскете ?!?
174
6
 
8
 
! Отговори
сина преди 3 години
абе забравяте .... 2004 - влизаме в НАТО, 2007 - влизаме в ЕС, бойко къде ни вкара ?!? в шенген ли, какво направи - окраде ни, кое по-точно е хубавото на бойковото управление - нещо реформи да са направени, да - направи администрация, т.е. клати-курц-и 800 000 човека. Някоя сфера да е мръднала - МВР, образование, медицина ?!? Вместо за тези златни 10 години да се изстреляме напред, ние сме дъното, пропити с корупция, кражби, измами, новобогаташчета... алоооо народе идват избори !!!
173
4
 
12
 
! Отговори
сина преди 3 години
е ако народа пак избере това корумпирано, невъзпитано, псуващо, неуважаващо, ниско интелигентно човече, значи имаме геномен проблем в тази държава. Който и да е друг - ще е по-добре от това. Нима нямаме млади, умни, инетелигентни хора в държавата, та трябва да търпим мутренско отношение ?!? Ало, хора ?!?
172
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте поредният т'ъп *** мозък, коментар 182 казва, че ако тъ'пото парче Борисов паднел от власт България ставала руска губерния, ха ха, това нещо което е написало това явно не е човешко същество и доказва колко пр'ости и ***'лоумни са симпатизантите на ОПГ"ГЕРБ"...руска губерния, абе ти си по-пр'ост и от *** бе ! Такива ***'лоумни същества определят политиката, животът и стандартът на България,това е резултат селдствие на избиването на интелигенцията от комунистите, оставиха генът на оцата
171
3
 
8
 
! Отговори
177, преди 3 години
ама вие простите много си се разбирате,затова си го избирате.
170
3
 
3
 
! Отговори
До 182 преди 3 години
Най-добре е да отидеш на психиатър.
169
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-182 *** България ,я има вече 1337 години,и без бойко комуниста,ще я има,така че не плачи за най-младия комунист,на България бойко м.борисов.
168
1
 
5
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
За да тръгне човек на избори в сегашното време,когато няма никаква алтернатива,трябва да е много,меко казано наивен. На малка БГ всички тия, доказано антибългарски партии и сдружения абсолютно не са и нужни...На БГ е нужна смяна на Системата!?
167
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Бойко падне от власт - автоматично ставаме руска губерния. За съжаление в България е пълно с комунисти, русофили децата и внуците им са на всички нива. Ако Бойко падне - Лада, Бояршник, бой и каторга ако си позволиш да излезеш с едно плакатче ... oт роднините модерни леви около БСП и резидента, който толкова обичат да говорят за демокрация
166
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обаче какви снимки му избират, къртят мивки:)) Все едно някой с психични отклонения. Що пък като...
165
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
179-ти, какъв е Пожарникарят бе к'аиш, нали той е ком'ундур по кръв и природа ? Ти си едно заблудено ко'пеле което не може да направи разлика между комунист и безпартиен ! От 44 г. до днес управлява в България само БКП която създаде БСП, ГЕРБ, Атака, ДПС и всичко което е в Парламента днес, а такива т'ъпи същества подобни на овце като теб в България с "лопата да ги ринеш"...
164
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е типичният пример на мазник, градящ кариера с навеждане, покорство и козируване типично по руски, вижте го само тези маниери и похвати как ги демонстрира без срам пред Меркел, *** и всички други брюкселски ке'леши ! Пр'остият човек само на това е способен, за него Родина и Род са непонятни неща, речта му е брутално просташка, навиците му са придобити във време на прогресираща мафия и бандитизъм ! Изберете си го пак той е точното определение за вашата умствена изостаналост !
163
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ще раздаде пари от шкафчето или от многомилионната партийна субсидия,за да го изберат пак...и като се изпразни шкафчето,ако го изберат, пак ще го напълни,при това двойно...и така до края на света...
162
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко няма алтернатива. Като гледам комунистите и русофилите какво правят и какви ги говорят, Бойко е единствения вариант засега.
161
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ организираха през лятото един антипротест,на който се явиха зорлем десетина бабички пред НДК,а в друг ден докараха няколко рейса с общински служители от страната и роми,които не знаеха за какво са дошли.Казаха,че били на екскурзия.Е на тия ли ще разчита Борисов за изборите?Нееее,негова опора и гръб са раздутата администрация и Мишо Константинов.
160
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете го да си живее в неговата паралелна реалност.
159
1
 
5
 
! Отговори
до Зозо, к.161 преди 3 години
За Станишко питай бай Мишо Миков , доцент в ЮФ на СУ. Дипломата на Станишко е руска, не е ходил войник, а ММ го уреди за евродепутат и прецакаха този от БСП -Курумбашев. Накрая на онази от Крушовица й писна и му тегли сиктира от НС.