Борисов ще води една от софийските листи на ГЕРБ, ще е №1 и в Пловдив

Министри от кабинета му ще водят предизборните листи на партията
25 яну 2021 19:20, Анисия Иванова
267
Борисов ще води една от софийските листи на ГЕРБ, ще е №1 и в Пловдив
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Министри от кабинета "Борисов 3" ще водят предизборните листи на ГЕРБ. Такива са нагласите в управляващата партия два месеца преди парламентарните избори, научи Bulgaria ON AIR.

С наближаването на предизборната кампания се увеличават теориите коя партия как ще поведе битката за гласовете на избирателите.

Премиерът Бойко Борисов традиционно ще води една от трите софийски листи на ГЕРБ. Той ще е №1 и в Пловдив. Две листи – в София и в Габрово ще оглави и вицепремиерът Томислав Дончев. За водач в Кърджали се спряга Цвета Караянчева, но нейната номинация е под голяма въпросителна.

Управляващата партия твърдо залага на министри от кабинета. Такива, които са добре познати на гласоподавателите. Очаква се в Пазарджик листата на ГЕРБ да води Екатерина Захариева, която е родена там, а за Велико Търново сигурен е министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който не е член на ГЕРБ.

Място е отделено и за коалиционния партньор СДС. Избираемо място в пловдивската листа вероятно ще получи Румен Христов.

Патриотите обмислят общо явяване, така за Плевен се предвижда първата позиция да е за Красимир Каракачанов, а в Бургас за Валери Симеонов. И ако при управляващото мнозинство има битка и въпроси, то при опозицията пъзелът изглежда по-ясен.

В Пловдив "червените" се очаква да поведе проф. Иво Христов, а в една от софийските листи - Георги Свиленски. При ДПС всичко е ясно - в Кърджали води лидерът на партията Мустафа Карадайь, а в Добрич – ползващият се с голям авторитет депутат Хасан Адемов.

И все пак, в 45-ия парламент със сигурност ще има и непознати лица. Особено при ГЕРБ, където активно с говори за "проветряване" на листите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обърнете внимание: гл.прокурор И.Г. решил на стари години (цели 50) да стане "учен човек" и се записал за свободен докторант по Право (зер бившата Милиционерска школа произвежда юристи) в Правно-историческия факултет) ПИФ на ЮЗУ. Ръководител на кандидата за д-р е деканът на ПИФ, което означава, че асистентите на този факултет доста ще се потрудят гл.прокурор да напише докторат и да стане д-р.Защо не в ЮФ на СУ, г-н гл.прокурор? Нали в Симеоново завършихте ВО и сте столичанин?
137
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баш демократът Бойко Бъ от Банкя,който пръв от ЕС се опълчи срещу Путин и законодателството на цяла Русия, същият този, който пусна на 2 септември м.г. освирепяли полицаи и те изпотрошиха от бой учещите в чужбина студенти и ги нахвърляха като клада между колоните на МС, сега демонстрира отново своята демократичност ... И се кандидатира не на едно място, а на две (можеше и на повече места), та да покаже, че ГЕРБ - това е Боце и Боце - това е ГЕРБ.
136
2
 
23
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
БОРИСОВАТА шия не е от туршия
135
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 125То доказано профилите на Борисов били с по 75% купени кухи последователи, ама да не ръчкаме много...
134
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С продължаващото чопкане откъм европарламента за Барселона, видеата и записите май отива след изборите Борисов и министрите да решат изведнъж да дадат път на младите и да си стоят депутати заради имунитета. На 8.1 откъм ЛИБЕ директно са задали въпроси докъде е разследването за Барселона, защо е спряно разследването за чекмеджето, в записите дали няма данни за престъпление, като явно говорят за злоупотреба с влияние и служебно положение.Нещо излезе и как Автомагистрали налива милиард без търгове
133
4
 
7
 
! Отговори
Шменти Капели Легенд преди 3 години
Полит комисаря казава на партизанският отряд: ,,И така другари ...,когато другари ,НИЕ вземем власта другари/ и сочи себе си/ ...тогава другари....,тогава ВИЕ другари..../и посочва с пръст към отряда/......тогава ВИЕ ВСИЧКИ ЩЕ БЪДЕТЕ РАВНИ ДРУГАРИ..." Много голям филм на Влади Карамфилов,най-добрият партизански филм.По-добър и от ,,На всеки Километър''. Срещу истината не се върви.
132
1
 
19
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Колкото и мандати да имат някой хора никога няма да са нормални,този човек е по-мразен и от фашисти и комунисти от времето на войната, и от всякакви диктатори, кога ли ще има премиер който ходи като обикновен човек, без нито един охранител, и живее скромен живот, без да е слуга на руснаци,американци,германци,турци и тнт докато депутати,магистрати,кметове и тнт са най-големите крадци какво очаквате да стане всички държани служители са такива там нормални слаби млади и стари нормални хора няма
131
11
 
7
 
! Отговори
Позитано - НАПОМНЯНЕ преди 3 години
Другари, ние като вземем властта, само за най-изявените в плюенето наши другар ще има по едно Техноимпексче. За останалите - по 1 знаменце на БСП, 3 студени кебапчета и една топла бира , останали от сборищата ни на Бузлуджа....ДЕРЗАЙТЕ !!! Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !
130
2
 
7
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Изборите ще спечели партията на безпартийните огромната част от народа която няма да гласува за никой обикновените хора, някой ден като стане и партияя ще има 100% гласували за нея а такива като партиините вождове ще са по-затворите
129
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
надявам се никой да не гласува за тоя ***, стига толкова лъжи.
128
1
 
15
 
! Отговори
Петров преди 3 години
Общопризнато е мнението на пловдивчани, че през последните 30 години няма кмет, който да е направил толкова поразии на града колкото направи за два мандата кмета Иван Тотев. Вече не е кмет, но е партиен лидер на новия кмет от същата партия, коя ли беше тази партия...
127
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ ТЪРСИ СПЕШНО ХОРА ЗА РЪКОПЛЯСКАНЕ НА ПАРТИЙНИ СЪБРАНИЯ И НОСЕНЕ НА ЧУЖДА ОТГОВОРНОСТ.
126
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са кварталите на ромите със сигурност. И кебапчета и по 50 лв на лилав.
125
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"водачи" - Бойко Чекмеджийски какво ще прави в Пловдив? Нали сме били разглезени, че сме искали да имало локали между Пловдив и Асеновград, Околовръстното се разпадна докато вече 10-та година им е "приоритет", а според властниците в шоплука не заслужаваме да имаме водоснабдяване с чиста планинска вода. Предпочитат да изпускат вода от НЕК да правят ток, но не и язовирът да се ползва за питейни нужди. Притова каскадата е 95% запълнена! Но и за това 50 години не стигнаха ... енергийно лоби?!
124
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имайте в предвид,че този ако успее пак да се намъкне във властта,ще има много избити хора от злоба и отмъщение!
123
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КЪДЕТО САНикой не ги е избирал ,ЦЦ и ББ манипулираха изборите по всякакви начини,включително и чрез заплахи,терор,купуване на гласове и следене+мачкане на опозицията! Гадняри!
122
4
 
12
 
! Отговори
Дафин преди 3 години
Пиши банго Дафин от централния софийски - южно крило килия 10.ас искам да кажа че Боко оглавява тука листата за най-жилан и най-искан съкилийник.много ща го обичам аз Боко.Обищавам.
121
4
 
17
 
! Отговори
Активист БКП преди 3 години
Тиквата ще води кервана от гербехрасти към централния, там им е мястото на крадците
120
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСтрах го тресе да не изгуби имунитет! С памперсите ще стои във властта!----Именно този страх го докара до това да стане най-големия предател в българската история и огромна алчност,заедно с ЦЦ,довели България до трета национална катастрофа и унищожаването иАко на мен се наложи да избирам между доброто на родината си+спасение на населението или живота си,няма да се поколебая и за миг да рискувам живота си в името на сънародниците си и бъдещето на България,но тези са долни ***
119
0
 
5
 
! Отговори
100 лупи преди 3 години
В Пловдив е цялата истина.