Ковачев: Служебният кабинет работи за преизбирането на Радев

Най-лошото за една страна била геополитическата непредсказуемост
Обновена: 1 юни 2021 21:53 | 1 юни 2021 21:42, Екип на Bulgaria On Air
83
Ковачев: Служебният кабинет работи за преизбирането на Радев

Евродепутати от ГЕРБ разкритикуваха служебния кабинет в писмо до Брюксел. "Изчегъртва" ли демокрацията служебното правителство с действията си?

"ЕС не е външна организация за България, нашите колеги трябва да бъдат информирани какво се случва. Основната задача на всяко служебно правителство е да организира справедливи и честни избори. Това правителство се занимава с други неща - сменя областни управители и шефове на служби. Подпомага г-н Радев да бъде преизбран на следващите президентски избори", заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев в предаването "Денят ON AIR".

Той подчерта, че сигналите трябва да бъдат подплатени с доказателства и ако има човек, който е прекрачил закона, трябва да бъде наказан.

"Най-лошото за една страна е геополитическата непредсказуемост. Когато в една страна може да има влияние от другаде, например от Русия, и службите, работили по тази тема, бъдат обезглавени, това притеснява колегите", каза още Ковачев.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че се опасява от "грандиозна подмяна на вота". Не може да забравим Костинброд, отбеляза Ковачев пред Bulgaria ON AIR.

"Когато казваш, че има подслушване и когато казваш А, непременно трябва да кажеш и Б. Иначе е в сферата на фалшивите новини, дезинформацията и манипулацията. Трябва да кажеш кой е наредил това незаконно подслушване и да си понесе последиците. Разпространяването на слухове преди избори е търсене на политически ефект и след това всичко се размива", смята евродепутатът.

Той още веднъж изтъкна, че служебното правителство трябва да се концентрира върху основната си дейност - организирането на изборите. Когато извършва поголовна смяна, то това не е подкрепено от народния вот, настоя Ковачев.

"Президентът е и патрон на служебното правителство, а то има тенденцията да работи в интерес на своя патрон, който го е назначил, за да му помогне на следващите президентски избори", убеден е евродепутатът.

Гледайте целия разговор във видеото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: енпКовачев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Че то е видно!И сега демокрацията е в ръцете на юриЗДа от Милиционерската школа - Симеоново, нали така? Бащата от Мирково - бивш КАТаджия, а синът - "Инструмент на Господ", нали така се окачестви Ив.Гешев? Б.Борисов и Цацаров ни го натресоха за главен прокурор, а сега всички ние страдаме... Няма да забравя думите на С.Ц. при избора на гл.прокурор: "Ако има втори път избори за главен прокурор, пак ще гласувам за Гешев с двете си ръце!"
32
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Росен Плев президен!,според теб байдън харесва тиквата или деси плевнелиев,но дълбоко грешиш.А колкото до селските комунисти,твоя бойко е най-големия селски комунист,даже книжката червена,не е предал,на селския си партиен секретал.
31
5
 
4
 
! Отговори
Росен Плев президен! преди 2 години
Без съмнение селските комунисти, чалгарите , турците /и турците в Турция/ и циг..аните пак ще изберат Фигуранта за президент, само че Джоузеф Байдън не харесва Фигуранта и няма да го допусне в Президентството. Запомнете това!
30
3
 
6
 
! Отговори
Нямали да се опомним преди 2 години
ИТН = БСП = ДПС = ИМВ за съжаление и = ДБ. Ало, ужким десните, демократични хора осъзнайте се какво правите! Не съзнавате ли, че отиваме към червен режим!? Това ли искате!?
29
2
 
3
 
! Отговори
Че то е видно! преди 2 години
В това няма никакво съмнение! Важно е да запазим вярата в демокрацията и твърдо даработим срещу установяване на еднолично, тоталитарно управление на червената, военна хунта!
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то Кубето си ги избра точно затова. А такива като тук коментиращият 35 потриват ръчички Не мога да разбера какво толкова ги радва. Че идва тяхното време? ха- ха! Ей хора вашето време никога няма да дойде защото се държите като пълни *** и не си давате сметка че ония ви използват само за да се докопат до властта а само тя дава възможност да се краде безнаказано. А тия си ги бива в това. И вие няма да се вредите на никого не му пука за вас. Ехидствайте сега ще плачете утре
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че ако беше от герб за кой ще работи бря Ковачев духай супата
26
4
 
8
 
! Отговори
Да, преди 2 години
До Знае се!Но са включени забравените вече престъпници от БСП! И какво излиза? Гласувахте за ИТН, а получавате БСП!
25
4
 
7
 
! Отговори
Ааааа, преди 2 години
До Анонимен 35Какво започва? От чешмите да потече мед и масло ли? Не съм от герб, но ще видите светлото бъдеще на комунизма, когато врътнат кранчето от ЕС и започне очакване за финансиране от Русия! Та те тях си не могат да оправят, че на нас ще помагат!
24
9
 
4
 
! Отговори
Знае се! преди 2 години
Андрюша, не служебния кабинет, а целия български народ работи за преизбирането на Радев! Не са включени престъпниците обединени като партия ГЕРБ-СДС, профсъюзите на джебчиите от трамваите, метрото и централна гара, които са под опеката на ГЕРБ-СДС, както и наркодилърите и контрабнадистите на трудов договор при Буци от Банкя!
23
4
 
15
 
! Отговори
На снимката преди 2 години
Са наредени, само малка, но важна част... от марионетките на Фигуранта. Ядрото за оклеветяване на ГЕРБ и Бойко.
22
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо най-мръсния и долен сайт Dnes.bg нищичко не споменава за пускането от затвора на Сретан Йосич? Или и вие треперите от страх ,като вашият бос от Банкя?
21
24
 
7
 
! Отговори
ТОЗИ... преди 2 години
ТОЗИ ГРОЗНИК НА СНИМКАТА МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО ЕВРОДЕПУТАТ - СЕГА РЕВЕ ЗА Б.Б. ЧЕ ПАРИТЕ МУ ЩЕ СПРАТ - ЗАЩО НЕ ГОВОРЕШЕ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО ПИСТОЛЕТА И ОЩЕ ХИЛЯДИ НЕЩА ПАК ЛИ ВИ ПЛАЩА ДА ХОДИТЕ ДА ЛАЕТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИ САЙТОВЕ???????? ......
20
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фигуранта е ясно, че ще бъде преизбран, както е ясно, че в България г'лупаците са 2 пъти повече от нормалните хора. Последните избори го доказаха безапелационно... Срещу ГЕРБ... гласуваха близо 73%...
19
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля , че - радев се справя чудесно и сьс сигурност ще бьде преизбран
18
6
 
11
 
! Отговори
Р.Радеф-балалайка преди 2 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
17
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербаджиите вече имат и нощна смяна?!Много плява тъдява.
16
5
 
6
 
! Отговори
КНСБ преди 2 години
Ето ги ПОСЛУШКОВЦИТЕ,които от първите си ВРЕМЕННИ минути безотказно работят за преизбирането на любимия си работодател да победи на изборите не как да е,а с 1,ооо на сто !Долнопробен кабинет от ... службогонци! А и те самите скоро ще бъдат... изгонени :)))
15
2
 
7
 
! Отговори
Тоя икономическия преди 2 години
Гледа като че ли е видял вампир.
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебното правителство дойде на власт, за да може да фалшифицира изборите. ИТН, видяхте ли какво причинихте на България, като ви достраша да съставите правителство???Изигра ви Радев. С ваша помощ ще ни върнат обратно в соца.