Борисов към Заев: Служебният кабинет ще избяга от отговорност за преговорите

Лидерът на ГЕРБ предупреди, че ако не се намери решение, младите ще се намразят
322
Борисов към Заев: Служебният кабинет ще избяга от отговорност за преговорите
Снимка: МС, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на РСМ Зоран Заев, който е на посещение у нас.

"Ще имате много срещи днес. Аз съм убеден, понеже познавам хората, с които ще се срещате, особено за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, нищо не може да се направи. Ще прехвърли отново, както навремето с "Грипен"-ите, към парламента. Сегашното служебно правителство има всички права и може да преговаря с вас. Нов договор, ако нашият не им хареса. Но те ще избягат от отговорност, както винаги правят. В същото време лъжат и евроатлантическите партньори, че са „за“ членството на Северна Македония в ЕС”, заяви Борисов по време на разговора, който беше излъчен в социалните мрежи.

Още по темата

„Аз считам, че ако не намерим решение, като две държави, две нации, два народа, поколения млади българи и македонци ще се мразят. Ще направим така, че няма да ни трябват инфраструктурни проекти, защото никой няма да може да премине по тях. А те са толкова важни”, смята лидерът на ГЕРБ.

Според него целта на сегашното правителство е да мине инициативата "Три морета", за да могат да дойдат "по-високи гости, от Америка". Той отправи предложение към Заев младежките организации на партиите да направят съвместен форум, за да не се мразят в бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
2
 
23
 
! Отговори
Тролчо Гербев преди 2 години
А така пускайте Буци всеки ден с такива изказвания и на изборите нема прескочи 4%.
167
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов много се прецака и за пореден път се изложи пред хората.
166
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали вече има ДАНС манс служби. Арестувайте Борисов за анти държавно поведение. Има достатъчно доказателства само в този репортаж. Няма да стои много е следствието, за задушница ще го пуснат. Защо Заев не е отишъл при Доган, има толкова пари на Пеевски в рсм
165
3
 
29
 
! Отговори
СРАМ преди 2 години
Може ли да си представите друг европейски лидер така да се отнася към президента на страната си.Как въобще е възможно такова поведение на ББ?Това е срам за България.Отвратен съм като българин.Новият външен министър преди време каза,че продължават същата политика към макетата,а той какви ги ръси?Радев приемал пури.Боже, спани си от този примитив!
164
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази мyтра трябва да лежи в затвора не само заради откраднатите милиарди, но и заради вредите, които нанесоха на България с посредствената си "външна политика", която се изразяваше главно в усмивки и потупване по рамото! Никога, никога, никога България не е имало толкова неспособни, некадърни, посредствени и некомпетентни хора начело! Никога!
163
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов служебния кабинет има съвсем друга функция. Стига си прави жалък ПР
162
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тоя нема най-после да го осъдят и затворят като най-големия престъпник!!!Баси наглеца!За 10 години унищожи държавата!
161
6
 
28
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Боже Господи!!..Това кче-банкянската Тиква, най-нагло НАСЪСКВА макето СРЕЩУ България!!!!!...ОТРЕЖЕТЕ МУ КОВАРНИЯ ЕЗИК НА ТОЯ ПСИХОПАТ БЕ!!!!!..Докато е жив,тоя ще АКА ПРОТИВ държавата,защото вече държавата НЕ ТОЙ!..
160
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този, като какъв се среща с бай онзи? Да напомня само, че бай онзи в момента е никой... и като такъв не може да представлява държавата. А Този понеже явно не познава протокола, като е дошъл на аудиенция при бай онзи да си остане само с нея... за какви срещи на междудържавно ниво бленува или поправка, те не са на междудържавно ниво а вътрешно държавен проблем... понеже сме си една държава?
159
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 156Болница Лозенец, мисля, че епитета"чудовищно" е слаб. Проф. Ангелов е уведомил компетентните органи. И докато се доказва очевадното, всичко продължава. Българският провинциализъм продължава да цени нашето момче, на самородния гений...Бедата е, че ако никога не видиш друга реалност, нашата започва да ти изглежда като единствена възможна и просто не ти идва на ум, че може да я промениш.Ако тези млади хора ни научат да съдим управниците по делата - няма да е било напразно....
158
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
оф ,нема отърване от тея , че и оная с подпорната стена/хотел и тя там - ни срам ,ни очи БЕ - Нагли ,Нахални ,Безбожници !
157
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалък национален предател. Трябваше отдавна да е в затвора, а не да му се дава дума по медиите.
156
15
 
5
 
! Отговори
Можем да говорим преди 2 години
И за шоумена на мафията - и за шутовете на мафията - Господин Трифонов къде ви е убежната точка в Монте Карло или в Монако? Радков що продава Овча Купел - да не си е намерил и той чужбина убежна точка!
155
1
 
4
 
! Отговори
bullying is bad,mkay преди 2 години
До Анонимен 170 -- така ли пише? Ауу добре, не съм видел :D
154
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До bullying is bad,mkayПише си:"снимка архив МС"Ама ти си функционално неграмотен.
153
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце обеденителя !
152
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще спре ли главният виновник да се намираме в това унизително положение, да доказваме собственат си история, да говори. Изчегърването на Борисов трябва да продължи с по-бързи темпове. Прокуратурата спи ли или работи?
151
4
 
10
 
! Отговори
Господин Рашидов преди 2 години
Как така с труд сте си го купил господин Рашидов? С продажба на творби на престъпни босове. Като Синатра певеца на мафията? Скулптура на мафията?Как така много по-талантливи от вас не могат да си купят такова нещо?Ние ходим по конкурси, ама ги печелят все вашите хора или любовницата на журито!
150
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек като слуша Борисов може само да се чуди как на толкова глупаво парче се дава право на дума?
149
5
 
16
 
! Отговори
bullying is bad,mkay преди 2 години
Тази снимка от днес ли е? Ако да, като какъв Борисов се е срещнал със Заев? Ако не, защо използвате стара снимка?