Рашков алармира за натиск върху избиратели в Смолян

За това му докладвал областният управител на града
23 юни 2021 13:04, Александър Попов
152
Рашков алармира за натиск върху избиратели в Смолян
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Бойко Рашков обяви, че е оказван "огромен натиск" върху избиратели. За това му докладвал областният управител на Смолян.

По думите му това ставало по различни начини и причини, но не назова конкретни случаи и имена.

"Областният управител на Смолян ни информира, че в неговата област, в някои от населените места се оказва безпрецедентен натиск върху обикновения български гражданин - по всякакви линии. Ако някой отиде в горското стопанство, например, да си закупи дърва за огрев, друг отиде да ползва други подобни услуги - всичко това се използва за натиск. Това е позорно явление, поне според моята оценка", заяви Рашков.

"Така ако продължава до изборния ден - дали ще означава, че този гражданин, върху който е оказан такъв натиск, ще може да изрази волята си и да гласува за политическата партия, на която симпатизира - или ще даде вота си за онзи, който е упражнявал недопустим натиск", попота силовият министър.

Той съобщи, че има идентифицирани множество лица, които създават организация за купуване на гласове.

"Спрямо тези лица ще се предприемат необходимите законови мерки. Нека всички, които се занимават с тази дейност да знаят, че ние няма да останем безучастни", категоричен бе Бойко Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: Бойко Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разкрил той дедовия. Що не разкрива онея дето ядат кебапчета всяка година на поляната :))) клоуннни
106
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НИКОЙ НЕ ОСЪЗНАВА, ЧЕ НЯКОИ ХОРА ПОЛАГАТ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАТ НОРМАЛНИ.
105
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков разкри престъпна група която принуждава хората да гласуват за ГЕРБ в горското стопанство когато си купуват дърва. Тоя министър съвсем не го слуша главата.
104
3
 
15
 
! Отговори
га преди 2 години
Много рано ги натискат бе Рашков
103
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
86 Едно е, да излъжеш и друго е, да не можеш, да докажеш, че си прав. Борисов е казал истината, но не е могъл да докаже това. Мая е подкупила всички свидетели, да не свидетелстват в негова полза. Мая черепова, галева, пеевска, е истеричка, нечистоплътна и токсична за обществото ни. Виж я само, как криви устата си, като говори и как се клатушка, предизвикателно, когато ходи. Лесно може, да се определи, като какво...
102
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАК УПРАВЛЯВА РАДЕВАТА ХУНТА- ДВАМА ВСЕКИ ДЕН ПРЕД МЕДИИТЕ ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО А ДРУГИТЕ КРАДАТ И ПОДГОТВЯТ ИЗБОРНИТЕ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ- ПОМНИТЕ ЛИ МУТРИТЕ ДОКАТО ТЕ ЗАБАВЛЯВАХА НАРОДА ЧРЕЗ ТЕХНИЯ ЧАЛГАДЖИЯ БЕЛОСЛАФ - БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОБРАНА ОТ ЧЕРВЕНАТА ХУНТА.
101
3
 
18
 
! Отговори
А ФАКТИ преди 2 години
КАКЪВ Е НАТИСКЪТ- ПО РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ И ПРИЧИНИ- МАЛИЙ ТИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ- А ФАКТИТЕ КОГА...
100
3
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Рашкооф, на 11 юли ще те изчегъртаме!
99
17
 
5
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 2 години
ДАЛИ СЪМ ЛЯВ,ДЕСЕН ИЛИ ЦЕНТРИСТ,ВСИЧКИ СМЕ ЗА ЕДНОТО ИЗЧЕГЪРТВАНЕ НА МУТРИТЕ !..ОКТОПОДА ОТ БАНКЯ И ЧАДЪРА МУ КАСКЕТОВ !.../бог/РАШКОВ ДА НИ Е НА ПОМОЩ!
98
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този вече прекали! Няма ли кой да го усмири малко, като побеснял пес е??
97
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
90 Забравяш, че голяма част от съдиите са на БСП/ДС, тъкмо защото е било демокрация, ГЕРБ, когато бяха на власт, не ги смениха и не проведоха чистка, каквато извършват в момента, Радев и неговото проруско, ченгесарско правителство.
96
6
 
2
 
! Отговори
Леля Пена преди 2 години
НИЩО НОВО,ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА,САМО ЧЕ СЕГА СЪОБЩЕНО ОФИЦИАЛНО.ТО ДА БЕШЕ САМО ТАМ.
95
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
97 Недоказано в съда твърдение е наистина, или лъжа, макар че има разлика. Борисов е упрекнал Мая, че е агитирала във Факултета и не е могъл да докаже това, което наистина се е състояло. Мая е купила всички свидетели, които биха могли, да свидетелстват в полза на Борисов. А и не му се занимава с това, да слезе на нейното ниво.Мая черепова, наистина е агитират там с лъжите си и на много други места, по същия начин. Това е обществена тайна.
94
2
 
17
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Ау, ущипаха ченгето! Ау, някой друг освен БСП/ДС си позволява да упражнява натиск! Ау, всички са срещу нас, ДПС също теябва да ни постеле червн килим да го изместим. Ау, колко сме нови и променени и само ние можем да безчинстваме, обаче вие, избирателите сте длъжни да гласувате за нас! Ау, някой не "агитира" за нас, веднага да се разнищи, да се съди, да се унищожи! Превзехме властта, не разбрахте ли бе,евродемократи! КПСС-БКП
93
5
 
20
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
А за натиска, който оказват новите шефове на МВР и областните управители да не се гласува за ГЕРБ нищо не казва, нали?
92
5
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
А бе, глу.пак, нали като застанеш пред машината никой не знае за кого гласуваш? Какво значение има дали преди това си казал "добре"?
91
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
95 Този път, в президентството ще нахлуят хората на Кьовеши, защото обвиненията в държавна измяна са там. За комунистите от БСП, Борисов е виновен за пандемията, икономическата криза в света, забавянето на ваксините от ЕС, за ланския сняг...Пфайзер е най-добрата ваксина в света, за която Борисов, заедно с Курц, помолиха от Виена. Докато БСП искат да купим руската Схутник 5, която се оказа неефективна. В момента има нарастване на заразени с Ковид в Русия, които са били ваксинирани с руска ваксина
90
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 95 "Да припомним, че неговото корумпирано правителство поръча само некачествената Астра Зенека." Мдааааа. Комунистите ако не кажете поне по една лъжа във всяко изречение не можете да спите спокойно вечер.
89
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 96 Политически или не, лъжеца си е лъжец. Доказан
88
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
88 Но не по политически причини, делото е лично, между истеричката Мая и Борисов. Трябват й пари. Не им стигат, дето Борисов я одкрепи за омбудсман и назначи дъщеря й и зет й, на работа в министерство. Другата е, Йончева, срещу която има обвинения, за пране на пари с офшорка, злоупотреба с държавни средства и незаконно придобит имот. Това се казва, наглост.Делото предстои.