Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията

Бившият вътрешен министър разкритикува настоящият здравен
16 юли 2021 14:48, Красимир Ангелов
130
Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията
Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи любопитен коментар относно скандала, в който се замеси служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Тази сутрин доц. Петър Атанасов, който е лекувал служебния министър от ковид разкри, че е искал да му направи услуга, като го лекува по определена клинична пътека, за да не заплаща скъпи изследвания.

Още по темата
"Оказа се, че са му сложили тази работна диагноза с негово знание, за да не плаща от джоба си доста скъпите изследвания, които е трябвало да му се направят. Той се е съгласил тогава и не е платил. Ползвал е колегиалната услуга, без да възрази”, написа Бонев.

"Сега излиза и размахва това като доказателство. След като сам призна, че е имал тежки усложнения и в "Пирогов" са му спасили живота. Гнусна работа”, написа Бонев и завръши:

“Хайде сега, Стойчо, заминавай да си платиш изследванията, щом си толкова честен и загрижен за здравната каса”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Кацаров ще умре накрая като куче, никой лекар няма да иска да се занимава с такъв човек.
89
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Кацаров лъже най-нагло и вече всички видяха. Представя го като източване на касата и уж без той да е бил там, а истината е че всичко е станало по-негова молба. Много нагъл човек.
88
15
 
17
 
! Отговори
Е, па... преди 2 години
Явно Бонев не е никак, ама никак наясно с материята, по отношение на дейности, които здравната каса заплаща. Има си ред и закони. . Не е законно, категорично е нарушение това - да ти създадат документи - медицинска документация, с вписани извършени процедури и лечение, без ти да си бил реално в болницата и без да си подписвал нищо . Изумявам как лаици в това отношение, взимат думата и говорят пълни небивалици!
87
4
 
10
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Много точно казано .
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 91: Какви доказателства? Всички сме го изпитали на гърба си!
85
5
 
8
 
! Отговори
Край преди 2 години
Доктора и министъра с присъда за измама и двамата лишени от лекарски права
84
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бонев,ти последна инстанция ли си,или на всяко гърне мерудия?Откъде знаеш кой-какво?За хиляди като мен нямаше Пирогов и ВМА,"лекуваха"ни по телефона а заради такива като теб,Домусчиев и разни PR-ки,затваряха цели болници.Къде ни отидоха парите от десетки години здравни?Че и не ви е срам,бе.Нагляри!
83
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един "Сладкодумен гост на държавната трапеза " да се изкаже?Още един "Кандидат за хамама"/ старата баня е била един момент като парламент/ Четете Вазов , Ботев и най- вече Алеко Константинов и ще ви стане ясно от къде тръгва сегашната ситуация в многострадална България,ама кой да чете и ако наистина сме "умен и способен " народ ,както се опитват да ни внушат "бодро" управляващите през годините родината ни , отдавна да сме си направили правилните изводи и да не допускаме словослагатели
82
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Касата каза-"Пирогов" е ощетила държавата(всички нас)с над 1 млн лв.Дали е Кацаров или Бъчвев няма никакво значение-парите са източени по времето на шефа и-Балтов.След следствието ще има съд и присъда.
81
10
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Мръс-ник е Кацаров и цялата служебна шайка! За два месеца едно реално доказателство за нарушения не дадоха, само скалъпени обвинения!
80
4
 
14
 
! Отговори
A преди 2 години
С подобни изказвания само се вижда каква корупция има в здравната система. Ако нямаш човек където трябва пиши се умрял. Все отнякъде трябва да се започне и оставката на директора е правилната стъпка.
79
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров да беше отишъл в друга болница, но избрал най-добрата. Отвратително е да скалъпваш обвинения срещу медици. Ужасна преса. С основание протестират. За медиците само добро !!!!!
78
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ееей, този Кацаров голяма г.а.д. Хем му направили лична услуга, хем сега използва това, за да обвинява " Пирогов" . Малееее от.в.рат човек !!!!!! Да отива да си плати с лихвите. Га.ди.на !!!!! Че така се прави го знаем всички. Това не е от вчера.
77
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лечението на Ковид се покрива от касата. Кои са тези изследвания, които Кацаров е трябвало да плати от джоба си?
76
16
 
13
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Но друг е въпросът, ако Кацаров въобще не е знаел, че е " ходил" на някакви изследвания! Кой лъже - лесно може да се пповери по документите в болницата. Но дали някой ще провери? Туй е въпросът! Искат, ама нямат желание!
75
12
 
29
 
! Отговори
= преди 2 години
Цялото правителство на зеления чорап е една шайка подлеци.
74
8
 
39
 
! Отговори
payak преди 2 години
Стойчо, Стойчо, честний Стойчо!!!! И тоз висш държавник и управленец? Отивай да плащаш първо Стойчо, след това при другаря президент с оставка, накрая на изпроводяк-пресконференция-заявяваш, че си ***, и искаш извинение. Повече Стойчо не ламтиш за държавна служба, скатаваш се на село, с мотиката.
73
2
 
5
 
! Отговори
До 76 преди 2 години
Има разлика държавната ще махнат директора е частната ще отнесе една солидна глоба за фалшиви диагнози и болнични
72
18
 
15
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Айде и Бонев изкочи от дупката си, от къде ги намират тези политически трупове?!
71
5
 
23
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
И Кацаров доволен - не платил по приятелска линия, и докторът доволен - щото по тази пътека болницата е получила ДО ЧЕТИРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ. А НИЕ, С ГАЙДИТЕ, КАТО НЯМАМЕ ПРИЯТЕЛИ В ПИРОГОВ - ПО СТЪЛБИТЕ ЛИ ЩЕ УМИРАМЕ И БЕЗ КИСЛОРОД ЗА ДВА ЛЕВА??ЗВЕРОВЕ КОРУМПИРАНИ!