Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията

Бившият вътрешен министър разкритикува настоящият здравен
16 юли 2021 14:48, Красимир Ангелов
130
Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията
Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи любопитен коментар относно скандала, в който се замеси служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Тази сутрин доц. Петър Атанасов, който е лекувал служебния министър от ковид разкри, че е искал да му направи услуга, като го лекува по определена клинична пътека, за да не заплаща скъпи изследвания.

Още по темата
"Оказа се, че са му сложили тази работна диагноза с негово знание, за да не плаща от джоба си доста скъпите изследвания, които е трябвало да му се направят. Той се е съгласил тогава и не е платил. Ползвал е колегиалната услуга, без да възрази”, написа Бонев.

"Сега излиза и размахва това като доказателство. След като сам призна, че е имал тежки усложнения и в "Пирогов" са му спасили живота. Гнусна работа”, написа Бонев и завръши:

“Хайде сега, Стойчо, заминавай да си платиш изследванията, щом си толкова честен и загрижен за здравната каса”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
7
 
37
 
! Отговори
Жалко за народа преди 2 години
Кацаров се е възползвал от системата в ролята на пациент, а сега в ролята на министър го играе принципен. Това са нашите управляващи демократ-реформатори. Царе на демагогията и личната облага.
69
4
 
35
 
! Отговори
Кривондел преди 2 години
Няма как бившият доктор и настоящ администратор да не е знаел, че му спестяват едни пари с фалшива диагноза. И сега изведнъж се сети. Всъщност методично удря по големите и работещи държавни болници. По разните малки скъпи частни болници, които също точат пари - не удря. Защото няма интерес, там няма да може да смени управата със свои хора. Няма никаква смяна на модела. Има само смяна на хора с НАШИ.
68
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представям си в Германия примерно да ти напишат фалшива диагноза смятай то лекаря ще е веднага в затвора а болницата бая глоба ще има
67
10
 
10
 
! Отговори
ано преди 2 години
бонев айде с акрисата и корнелката у лево я си кажи за крабите дето те махна костов
66
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко краде от Здравната каса и личните и зъболекарите няма нъжда от документи пуснете едно поставено лице пратете го под прикритие в някоя болница уж като болен даже и здрав да е ще му намерят болежки и болнични цял месец ще му дадат без да е болен
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо увъртат,не го казват в прав текст бил ли е болен от туй или не,че от какво като влязъл да се лекува насила,че то така излиза.
64
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я па тоа , егати наглеца ! Дори не ги е срам ,ни страх да признават , че си правят услуги и далавери с колегите ! Всички Крадът Милиарди !!! , и частни и държавни - "лекарската" мафия е по алчна и от козаностра ! - Милионери са баш тарторите !
63
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бонев ти пишеш фалшива диагноза това, е подсъдимо няма значение със или без знанието на пациента
62
13
 
24
 
! Отговори
Неизвестен преди 2 години
Браво Бонев!!!
61
9
 
16
 
! Отговори
Неизвестен преди 2 години
Браво Бонев!!!
60
2
 
7
 
! Отговори
Емил босилеград преди 2 години
Кацаров ходи да дадат ожте пари турците Доможиеви Пеевски Тиков мушеник от Пештера купи половин София софиямед пловдивската онко мафия Минчев од Гела гонен от бога браво господин Бонев моля те ще съдействам в карай в затвора
59
3
 
7
 
! Отговори
О,Шипка-радефф преди 2 години
АБЕ каца, ЗЕЛЕТО ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛО , ТИ СИ ТЪРСИШ ПОХЛУПАКА !!!
58
1
 
5
 
! Отговори
следвай правилата преди 2 години
просто е.
57
4
 
18
 
! Отговори
Ха сега преди 2 години
Стойчо, плащай, плащай, плащай!
56
5
 
7
 
! Отговори
До 54 и 55 преди 2 години
Това, че преди 10 ноември 1999 г. си бил член на БКП не е толкова от значение, от значение е след това искрено да се промениш и да работиш в полза на демократичното развитие. Не зная дали Кацаров е бил член на БКП или не и това няма никакво значение,от значение е това, че се държи като слон в стъкларски магазин и настройва хората срещу ДБ, от които е!
55
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо май не е точно така историята г-н Бонев. Едва ли ако се е съгласил на подобна мошенгия ще я вади на показ.
54
4
 
23
 
! Отговори
Шиле преди 2 години
"Щеше да има пари за пенсии, ако не се крадеше толкова", цитирам един Харвардски възпитаник.
53
8
 
21
 
! Отговори
И аз мисля така! преди 2 години
"Гнусна работа!" - съвсем точно определение на работата на "д-р" Кацаров!
52
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойчо да си плати естествено, обаче и тоя доктор, който назначава скъпи изследвания и спестява парички на Стойчо, на обикновения човек не му ги спестява, напротив по 10 кожи ти съдират от гърбовете! И двете страни тук са виновни и корумпирани за наша сметка и крадецът вика " дръжте крадеца"!
51
6
 
9
 
! Отговори
Кой е виновен? преди 2 години
До АнонименСигурен съм, че лекуващия лекър има вина. Нека си понесе отговрността!Но още по-голяма е вината на министъра: той е облагодетелстван от "схемата"!!! Нека и той си понесе своята отговорност!