Кирил Петков: Хора с майбаси имат проблем с оставането на Асен Василев

"В никакъв случай аз не бих влязъл в правителство, където неоценяват финансовите стратегии"
Обновена: 29 юли 2021 18:13 | 29 юли 2021 18:09, Красимир Ангелов
177
Кирил Петков: Хора с майбаси имат проблем с оставането на Асен Василев
Снимка: БГНЕС

"НАП, преди Асен Василев да влезе във финансите, се беше фокусирал върху малки кафенета, ресторантчета и плод-зеленчук. Сега НАП се е фокусирал върху компаниите с големи обществени поръчки, компаниите с много кеш в сейфовете. Предполагам, че някои от тези компании в момента не искат да видят отново Асен Василев министър на финансите".

Още по темата
По този начин служебният министър на икономиката Кирил Петков защити колегата си Асен Василев, срещу когото днес изненадващо се появи персонална атака от страна на "Има такъв народ".

Както е известно, в декларация от името на партията, Тошко Йорданов посочи, че срещу Василев са се водили дела в миналото за кражба на интелектуална собственост.

"В никакъв случай аз не бих влязъл в правителство, където неоценяват финансовите стратегии, финансовата мисъл на финансовия министър, който за мен направи уникален бюджет. За първи път имаме бюджет, в който и на пенсионерите се дадоха пари не се взеха от учителите, не се взеха от здравните работници, взеха се от майбасите", каза служебният икономически министър, цитиран от БГНЕС.

Така че, според него, може би хората с майбаси имат проблем с неговото оставането в един бъдещ кабинет.

"Нищо лошо срещу колата, но ако сте си я купили на базата това, че сте направили иновативен бизнес и сте правили експорт на дейност - браво. Но ако сте били част от системата, където сте усвоявали едни средства и сега не искате да се види как тези средства няма да отидат при вас и стреляте към финансовия министър, това за мене е много жалко. Трябва всички да следим много внимателно нещата, които се направиха", каза още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да единия крадец на интелектуална собственост, другия с фалшива харвардска диплома.
55
9
 
12
 
! Отговори
мнение преди 2 години
Едни и същи се въртят в парламента.До гуша ни дойде едни и същи муцуни,които си играят на телефоните и изобщо не слушат тези от трибуната.Сега си измислят,че са привиквали директори и учители.Публична тайна е ,че всички директори са гербери.Не е нужно да ги питат дори за кой са гласували.Плитки и *** лъжи!
54
16
 
20
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
АМИ ТОЧНО ТАКА Е!!!! КОЙТО ЖЕЛАЕ СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ - ДА ГЛАСУВА ЗА АСЕН И КИРИЛ!!! НАЙ- ДОБРИЯТ ФИНАНСОВ ЕКИП ДО МОМЕНТА!!! АКО ГИ СВАЛИТЕ - ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТОЯ, КОЙТО ГИ ПОКАНИ - А ТОЙ Е РУМЕН РАДЕВ!!! ТРЕПЕРЕТЕ, КРАДЦИ!!
53
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като си се хванал на хорото с Фигуранта, играй до края. Никой освен Прокопиев не те цени, но не може да те уреди при майбасите щото на Бойкикев му малък процента. Продавай си сушеното кисело мляко като си преуспял бизнесмен , а може някой ден да те приемат в университета на Харвард
52
19
 
25
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
Изчегъртването трябва да продължи до последният герберски кърлеж .Чегъртай Киро и не обръщай внимание на воя на герберунгелите
51
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, какъв наглец, всичките министри сте омазани, ама яко.
50
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков, той е човекът.
49
4
 
4
 
! Отговори
по-буден гражданин преди 2 години
До буден гражданин. Съгражданино, май не си си пил кафето. Със Спецов се зае вашата каскература и се чака да се произнесат. Лично Василев я сезира със сигнала, който дадохте. Досега само вие сте го обявили за виновен.
48
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Симеон Дянков и Александрина Пендачанска току що ви защитиха по БНТ.ПО-ДОБРИ ОТ ВАС НА ТОЗИ ЕТАП НЯМА.ДЕЙСТВАЙТЕ!
47
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чета коментарите, явно са се събрали да коментират само нобелови лауреати по финанси от тутраканската селищна система ...
46
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ги активира тези умни, красиви и независими да злословят в задружен хор?
45
4
 
5
 
! Отговори
До 45 преди 2 години
Уважаеми господине или госпожо, споразумение се иска и се сключва с обвиняемия защото той така може да сисспести по тежка присъда. Прокурора не предлага споразумение на обвиняем. Нека да бъдем коректни все пак, нищо, че е човек на Радев и те могат да сбъркат се указва.
44
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вън бе празнодумец
43
10
 
19
 
! Отговори
буден гражданин преди 2 години
А за аферата на Румен Спецов, който е бил разследван за кражба на ДДС на стойност 6 млн лв. По-късно същитя продава фирмата си за 500 лв на безработен ром, сцел да прикрие участието си в аферата.Ето за тези неща искам да ми говорите, а не за това колко млад и енергичен бил Кирил Петков и Асен Василев, как се усмихвали и колко работа били свършили?
42
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то е ясно, щом ИТН ползват партенките на ДПС да го очернят. Четох за делото на Василев за интелектуална собственост. Нещата са приклюмили преди 10 години със споразумение. Дали с основание са се съдили, или по линията "ако мине", не е ясно.
41
18
 
11
 
! Отговори
Малее преди 2 години
КОлко рязки станахме изведнъж, а колко хрисим беше досега. То въобще тия двама приятели сериозно се защитават един друг.Той Кирчо и адвокат стана и от НАП разбира, въобще мултифункционалем :)Като най-накрая ти изкарат кирливите ризи, образът ти който до тогава е бил на пиедестала на хорските надецди, рязко се срива.Време е пянството на този народ да започне да свършваи да дойде време на махмурлука след разкриване на истините. Е хора ЦАРЯ Е ГОЛ, НАЗДРАВЕ :)
40
3
 
5
 
! Отговори
Доган ще опъва преди 2 години
непослушни ушички!
39
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова е слабото звено на служебния кабинет, не е много в час в реалните неща от живота :)) Учил учил и нищо не научил, даже има рима.... хахаха :)) Ако не беше заводчето за е-коли на офшорката, немаше сигурно да забележа че е толкова "умен", но все пак винаги може да се изложиш :)) После челяка се оправдава с Домусчиеви, било техен терен и техни идеи.....хахахаха :)) Требва да го махнат по-скоро, че учената му глава бръмчи отвсякъде :)
38
15
 
26
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
ГЕРБ ще бъдат не само изчегъртани , но и фалирани , всичката открадната пара , ще бъде върната на държавата .Браво на министъра
37
1
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 2 години
Голяма уродливост те гони.