Кирил Петков: Хора с майбаси имат проблем с оставането на Асен Василев

"В никакъв случай аз не бих влязъл в правителство, където неоценяват финансовите стратегии"
Обновена: 29 юли 2021 18:13 | 29 юли 2021 18:09, Красимир Ангелов
177
Кирил Петков: Хора с майбаси имат проблем с оставането на Асен Василев
Снимка: БГНЕС

"НАП, преди Асен Василев да влезе във финансите, се беше фокусирал върху малки кафенета, ресторантчета и плод-зеленчук. Сега НАП се е фокусирал върху компаниите с големи обществени поръчки, компаниите с много кеш в сейфовете. Предполагам, че някои от тези компании в момента не искат да видят отново Асен Василев министър на финансите".

Още по темата
По този начин служебният министър на икономиката Кирил Петков защити колегата си Асен Василев, срещу когото днес изненадващо се появи персонална атака от страна на "Има такъв народ".

Както е известно, в декларация от името на партията, Тошко Йорданов посочи, че срещу Василев са се водили дела в миналото за кражба на интелектуална собственост.

"В никакъв случай аз не бих влязъл в правителство, където неоценяват финансовите стратегии, финансовата мисъл на финансовия министър, който за мен направи уникален бюджет. За първи път имаме бюджет, в който и на пенсионерите се дадоха пари не се взеха от учителите, не се взеха от здравните работници, взеха се от майбасите", каза служебният икономически министър, цитиран от БГНЕС.

Така че, според него, може би хората с майбаси имат проблем с неговото оставането в един бъдещ кабинет.

"Нищо лошо срещу колата, но ако сте си я купили на базата това, че сте направили иновативен бизнес и сте правили експорт на дейност - браво. Но ако сте били част от системата, където сте усвоявали едни средства и сега не искате да се види как тези средства няма да отидат при вас и стреляте към финансовия министър, това за мене е много жалко. Трябва всички да следим много внимателно нещата, които се направиха", каза още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
12
 
2
 
! Отговори
Пророк преди 2 години
СМЕНЕТЕ КИРИЛ И АСЕН - И ИЗБИРАНЕТО НА РАДЕВ Е 1000% СИГУРНО!!!
75
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махай се, бне грозник с конската усмивка!Чиба!
74
7
 
21
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 2 години
ВЯРВАМ НА АСЕН ВАСИЛЕВ, НЯМА ДА НИ ИЗМАМИТЕ ОТНОВО!!!
73
11
 
7
 
! Отговори
И Всъщност преди 2 години
...Тошко Йорданов го пързалят много ефективно хора от ДАНС, А ТОЙ НЕ СЕ УСЕЩА И ПРИЕМА ВСИЧКО ЗА ЧИСТА МОНЕТА. НО ТОЙ НЯМА ВИНА, ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ОТ ТИЯ СПЕЦИАЛИСТИ.
72
8
 
29
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
Това с уж краденето на интелектуална собственост е мноооого тънък лед и въобще не се знае каква е истината! Моят син създаде продукт, който веднага се причисли НА ФИРМАТА, в която работи. Ако сега си го прибере - Фирмата веднага ще го обвини в КРАЖБА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ. Та такива ми ти работи... кой е крадецът, а???
71
1
 
3
 
! Отговори
Те са от спестени преди 2 години
закуски.А ако не посещавам кръчми, колко ще спестя?
70
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, къди си тръгнал с тая фалшива диплома?
69
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 60 А трете прочел само няколко страници от Винету...
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малък Мук ти ли пишеш
67
4
 
19
 
! Отговори
Майна преди 2 години
ВСИЧКИ ППОФСЪЮЗИ се обявиха ЗА финансовата политика на Асен!!! Само тия от ИТН - ПРОТИВ!!! АМИ МИСЛЕТЕ, ХОРА!!!!
66
18
 
28
 
! Отговори
иво преди 2 години
Служебното правителство се ползва с безпрецедентна подкрепа сред българският народ.Това говори всичко.А Петков рано или късно ще трябва да бъде премиер на България.Такива хора са нужни.
65
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези министри са хора на иво прокопиев, затова и техните стотици *** ги защитават, въпреки че не стават за нищо и са обикновени мошеници.
64
15
 
18
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 2 години
Пипнете ли Асен и Кирил - ще ви прокълнем до 9то коляно!!!
63
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички държавни чиновници-безделници, които умират от страх за заплатки и благинки са налазили интернет да плюят по служебното правителство. Няма връщане - или тръгваме по правия път или ще става страшно.
62
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най големите престъпници в тази държава са Пеевски, Гешев, Борисов, Любо Спасов кокаинивият трансоантатор, Мавродиев и Цацаров. Това че не са в затвора създава рецидив, който трови обстановката в България и пречи на честните хора. Надявам се, че скоро ще ги арестуват к ще хвърлят да изгният в затвора, защото няма как да ги обесим пред ндк
61
3
 
6
 
! Отговори
30+ години кражби и преди 2 години
корупция, все ненаказани.
60
11
 
20
 
! Отговори
Хъм... преди 2 години
Ето заради такива като тези двамата, не трябва да има президентска република. Натресоха ни министри, които никой от нас не е избирал. Ей така, някой си решава и гледай ги какви са. Почват да ги проверяват и Рашков с 19 законни имота, другия крал и незнам какво си, третия сложил заместничка и съдружничка. Най-големия въпрос е, как ги намери Радев или иначе казано, кой му ги натресе, препоръча и кой аджаба икономически кръг обслужва и той?
59
8
 
21
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ЕДИН СВЕСТЕН ЕКИП СЕ ПОЯВИ - И ЧАЛГАРИТЕ ГИ ГОНЯТ!!! ЗАЩО БЕ? ВИЕ ПО- УМНИ ЛИ СТЕ ОТ ТЯХ??? ЧОБАНОВ ЛИ ЩЕ СЛОЖИТЕ ЗА ФИНАНСОВ? ИЛИ 31 ГОДИШНА УБАВИЦА?
58
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По гнусно служебно правителство не е имало в цялата история на България.
57
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ми идва да тегля една дълга и цветуща.... Най-после видяхме някаква светлина в тунела и долният чалгар се продаде на милиционерите и агите. И аз вече ще гласувам само за тези момчета. Да са живи и здрави, все някога на българина ще му дойде акъла