Манолова с предложение – кабинет от експерти за 6-8 месеца

По думите й целта е държавата да не остава без управление в тежката зима
12 авг 2021 09:43, Красимир Ангелов
77
Манолова с предложение – кабинет от експерти за 6-8 месеца
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Ще предложим пътна карта с 15 точки, за да получат българските граждани стабилно правителство с мандат 6-8 месеца", обяви Мая Манолова от "Изправи се БГ! Ние идваме!", цитирана от БГНЕС.

Тя изрази мнение, че правителство е необходимо, за "да не се допусне държавата да изпадне в будна кома заради мигрантската и ковид вълна, заради липсата на актуализация на бюджета и помощ за домакинствата при задаваща се ковид криза".

"Този кабинет с насочен мандат трябва да стъпи върху успешните министри от служебния кабинет, без участието на политическите лица. Отговорността е да има правителство през следващите месеци до пролетта", каза Манолова и добави, че те не искат порции и власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
13
 
! Отговори
Карандаш преди 2 години
До какво следва: "работещото" правителство изхарчи парите и сега реве за още. "Работещия" парламент не може една комисия да състави, камо ли закони да изработи или да избере легитимно правителство. Ако за теб това са работещи институции за повечето от нас те не са. Да отиваме на избори и тоя път умната. Клоуни не ни трябват. Трябват ни хора, които ще вършат работа.
34
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента само ГЕРБ и ДПС имат пари за нови избори. Нормалните партии нямат тези милиарди откраднати от мутрите, с които могат да спечелят следващите избори. Затова има смисъл в идеята на Мая Манолова следващите избори да не са веднага, а малко по-късно. С изключение на мутрите всички останали са доволни от служебното правителство и е добре то да остане с мандата на някоя от партиите.
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Недейте да плюете Мая. Ще извади Майките от Системата от задния си джоб и ще настанат циркове и вои на турски оплаквачки до небесата. Мая да не е вчерашна да се въргаля по земята в скъпите си костюмчета. Тя си има нает персонал за тая работа.
32
0
 
8
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 2 години
До Време за промяна: само и ди от и те настъпват мотиката повече от веднъж.
31
7
 
2
 
! Отговори
Какво следва? преди 2 години
В момента имаме и работещо правителство и работещ парламент. Работете! Искайте от правителството да внесе в НС и приемете актуализация на бюджета. Без това няма да има нито пари за Ковид, нито за актуализация на пенсиите. Държавата трябва да работи.
30
12
 
2
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Дано да се обединят около тази възможност за експертно правителство до пролетта. Може и на ИТН да им просветне. Всякакви чудеса стават.
29
3
 
9
 
! Отговори
Край преди 2 години
Е тая госпожа направи протеста от 30 Хил на 300 човекаЕ не сама де - заедно с отровното трио
28
1
 
16
 
! Отговори
11 преди 2 години
Тая да се изрита с шутове директно навън - не може Кукумявка с 4% купени гласове да кудкудяка и да дава тон за песен.
27
1
 
14
 
! Отговори
Край преди 2 години
Тая Мая бе - винаги знае какво искат обикновените гражданиТя необикновената е мн елитна
26
1
 
16
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 2 години
"За Бога, братя! Не купувайте!" отново не ми се преживява. Да си събират пар цал ки те и да отиваме на избори. И умната. Видяхме всички, че тези от паветата и тези от шоу бизнеса работа няма да свършат.
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Госпожите с 5% ще правели пътна карта на управлението. Нахалство и пак нахалство е това. И подмяна на парламентарния вот. Българите не са избрали Дончева и Манолова, за да задават тон в парламента.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакви 6-8 месеца, а отиваме на избори октомври 2 в 1. Тази е страх, че при следващи избори може да не минат 4% и да свърши лапането. А така иска да си осигури още 8 месеца депутатска заплата. Чудя се кой гласува за тази?
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И чистачка ще работи, само и само да е в парламента, а не да лежи пред него. Ех тоя кокал бееее:))))))))()))))
22
3
 
16
 
! Отговори
Е че тойСлафчо преди 2 години
нали им предложи правителство от уксперти - все висшисти, доктори и с по три езика... Сега какво предлага Мая - да са мойте експерти да не са твойте - така ли?
21
8
 
10
 
! Отговори
Миризлива Дупа преди 2 години
Точно Боко целта ми е дестабилизация на страната. Изхарчиха парите като за последно и така поставиха мини на следващото управление. Селският хитрец.
20
3
 
15
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Дърта комуниска :)))
19
2
 
16
 
! Отговори
Читател преди 2 години
М.М. прекрасно знаеш,че ти предлагаш,но друг разполага.Там трите и адвокатчето,спрете да търсите виновните за хаоса,който вие завихрихте.Девета, последна дупка сте на кавала,а се пъчите и вдигате шум,като победители. Правите се на кьорави,когато трябва да направите разлика между 65 и 13.
18
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ББ е виновен, той възроди тоя червен комунистически скелет.
17
26
 
11
 
! Отговори
Серсемин преди 2 години
Служебното правителство е най доброто от 30 години.
16
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Експертен кабинет е куче влачи, диря няма.