ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри

От партията коментираха и направеното от служебния кабинет
Обновена: 16 сеп 2021 12:59 | 16 сеп 2021 12:49,
247
ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри
Снимка: БГНЕС

„Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, а се оказа, че те останаха, а други трима избягаха от уж великите успехи", заяви Даниел Митов по време на брифинг на ГЕРБ.

Още по темата

„Президентът обяви работата на служебния кабинет като изключително успешна. На мен ми се иска някой да ни каже какви успехи точно са постигнали. Пандемията ли спря, успешна ли беше тяхната ваксинационна кампания, справиха ли се с бежанската криза, овладяха ли инфлацията, построиха ли дори 1 см път? Румен Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. Трета опция няма. Реалностите са такива”, коментира Митов.

Тома Биков пък посочи членовете на кабинета, които според тях е трябвало да са сменени. Това са  Андрей Живков – на енергетиката, Стойчо Кацаров - на здравеопазването, министърът на регионалното развитие Виолета Комитова, министърът на туризма Стела Балтова, Велислав Минеков - министър на културата и Георги Панайотов, министър на отбраната.

Още по темата
Според него вече бившите министри Кирил Петков и Асен Василев ще използват президентската администрация за своя политически проект.

„Някои от напусналите министри придобиха банка за 2 месеца и назначиха приятелите си в борда на банката. Както и да им върви политическия проект, банката със сигурност ще им върви“, коментира той.

По думите му вече няма нужда да се иска оставката на вътрешния министър Бойко Рашков.

"Като председател на предизборния щаб на Румен Радев той няма как да бъде сменен по средата на кампанията. Приемаме оставането на Рашков като знак, че през тази кампания нашите симпатизанти ще бъдат подложени на натиск от страна на Министерството на вътрешните работи, със старите ченгеджийски похвати", заяви Биков и допълни, че няма данни за незаконно подслушване.

Даниел Митов пък обясни, че продължават обсъжданията за кандидатура за президент на партията.Той призова държавният глава да вземе отношение и да съобщи дали е бил информиран за инцидента край Чешнегирово и знаел ли е за смъртта на старши лейтенант Манчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
4
 
18
 
! Отговори
Tangra преди 2 години
Къдравата Сю айде изчезвайте.
190
3
 
27
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Ха ха очаквали били. Абе наглец. И ние очаквахме от вас много неща, посше очаквахме да се махнете но не. Вие само крадяхте, повече и повече и още повече и всичко. Очаквали били. Бо.... клу....ци
189
4
 
22
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Аз пък очаквам да не ви виждам!
188
3
 
14
 
! Отговори
Иван преди 2 години
До диАна , скри се като Боко ... Тцтц цялата работа ви е такава!
187
2
 
19
 
! Отговори
333333 преди 2 години
Днес.бг що триете коментари? Няма ли свобода в вашата медия. Като плюеш по ГЕРБ веднага ти изтриват коментара. До Даниел - докато изберете кой ще предложите за президент генерала ще спечели изборите.
186
1
 
18
 
! Отговори
Да , ама не ! преди 2 години
Очаквайте !Оплачете се на Ердоган и Доган !
185
1
 
14
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
До Диана... Защо дългът на България е 38 МИЛИАРДА ?
184
2
 
17
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 2 години
До Диана..ДиаНО , герб са по-зле и от БСП !БСП пасти да ядат .Я кажи , защо САЩ не искат герб и ''вожда'' на герб ?Защо герб е в пълна изолация , нали направиха толкова''много'' за България : България е на 1-во място в ЕС по всички показатели , няма смъртност , няма платено здравеопазване , всеки 2-ри е с вишУ образование , няма корупция , най-качествени магистрали , даже и най-евтини , най-тежкото наказание е СПОРАЗУМЕНИЕ И ---ИЗВИНЕНИЕ , гъмжи от ''осъдени'' крадци от върховете за кражби ....
183
3
 
16
 
! Отговори
Иван преди 2 години
До Диана гербераскатакурва, спри да спамиш и се скрий някъде. Отивай да правишсирки на Боко, явно ти дава работа :)
182
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сътрудничество със сащ? -- никой нормален с логика не може да види някакви предпоставки за подобно нещо. Сащ трябва да престанат да се месят, където не им е работа. "Папа Франциск днес отново изключи възможността Римокатолическата църква да благославя еднополови бракове." Тази инструкция и други подобни се свеждат на еп от сащ. Мнозинството на европейския парламент са марионетки на сащ. В българското правителство няма място за неадекватни американофили, които без да мислят изпълняват безропотно.
181
14
 
1
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен186 Злобеят безсилните, такива като БСП, които се опитват да кажат на "бялото" "черно"! Иначе - без общи приказки! Къде точновиждаш тази "злоба, завист, политическа простотиялъжи и манипулации" на Герб към Радев, БСП?! Не прехвърляй своите грехове от "болната си глава" на "здравата глава" на ГЕРБ, зн.ачи!
180
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички т. нар. знакови дела срещу организираната престъпност са поръчки срещу конкуренти в някой бизнес. Основно поръчките са от Киро и Дебелян, но има и нещастници, като Цеките, които вместо да са в затвора с Черепа, свидетелстват, сменят господаря си и продължават! Така че нека прокуроринът не говори за застрашени лица! Мит е също, че Спеца са ударили мафията, защото Маджо, Маргините, Таки, Къро и най- вече Ами сега са по-силни! Прокуроринът удря едни, но пази други!
179
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какъв е тоя, че показва снимки на хора?!? Следи ли ги, иска да му го сложат ли? Какво става в тая *** държава?!?
178
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опорките на Севда издишат. С никакъв преврат не са се набутали, а народът ги избра на редовни парламентарни избори, след като 4-годишния пи Конституция мандат на ГЕРБ изтече. Или искахте Тиквата и Шайката му да управляват пожизнено.
177
2
 
17
 
! Отговори
Севда ТВ преди 2 години
Лошият Радев увеличи олиото. Нарочно. С президентски указ. Също и газта. Добрият Борисов обикаляше с Жипката и ги сваляше.
176
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на север и юг Радев пак ще бъде тук. Само преди дни чествахме Съединението, но Борисов отново разделя хората и България на север и юг. Това, което направиха ГЕРБ за разделението на нацията не го е постигал никой, дори и чужди сили. Никога ГЕРБ !
175
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не е бутал Борисов бе. Свърши му мандата. Така е в демократичните държави.
174
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен до ЕМО преди 2 години
Мисля, че чавка ти е изпила мозъка слез на земята годината е 2021 не е 2009 макар, че по развитие сме си останали точно там заради некадърника Борисов и неговата крадлива партия.
173
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чекмедже паша зове за протести, блокади, създаване на хаос. Само така ще има повод да се включва от време на време. Даже и възлюбените му *** вече го разлюбиха...
172
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов и Биков са ми много симпатични!