Бойко Борисов: Българите вече може само Господ да ни спаси

Той отново атакува Радев и Кацаров
Обновена: 27 окт 2021 12:55 | 27 окт 2021 12:18, Нели Христова
675
Бойко Борисов: Българите вече може само Господ да ни спаси
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов се включи на живо от Басарбовски манастир "Св. Димитър".

"Искам да кажа "добре дошли" на всички, които са живи и здрави, разбира се. В днешно време това е голяма ценност. Не че преди не е била. Искам да видите колко е хубав манастира, какво сме направили. Въпреки смирението, въпреки това, което вчера направихме - на предложението да се обединим около живота и здравето на хората, във войната срещу епидемията, ми беше отговорено, че едва ли не не се интересуват от мен. Но аз се интересувам от Радев. Като едноличен господар на държавата и ръководещ и привикващ министри и кметове. Той се опитва да вменява и вина", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

Борисов показа ампула от ваксина срещу COVID-19, чиито срок на годност е 30 септември, като заяви, че с разрешение на ЕК, срокът на препарата на "Пфайзер" се е удължил до декември.

"Претенцията ми към Радев и министъра, трудно ми е да го нарека министър на здравеопазването, тъй като той трябва да е министър на болестта и смъртта. Киселото мляко в магазина, когато му изтече срокът на годност, магазинерите му намаляват цената. Да, може да е малко по-вкиснато, но е безвредно и хората го изяждат на по-ниска цена. Когато спрях ваксината на "АстраЗенека", се обяснявах от сутрин до вечер. Обяснявах, че това е най-евтината ваксина и сме я поръчали в големи количества, за да спестим парите на данъкоплатците. Като даде дефекти, ние я спряхме, отидохме в Европа, срещата бе във Виена, и изведнъж в България дойдоха 3 млн. ваксини. Ние предупреждавахме, че ще дойде момент, в който ще се наложи да се бракуват ваксини. И вместо Кацаров да излезе и да настоява да се ваксинираме с пресните ваксини, а не с удължения срок, те обясняваха нещо друго: "Мафията ще ви плаши със статистиката от пандемията". Това го е казал Радев. А вчера казва съвсем друго: "Има рязко нарастване на случаите. Само с мерките ще преодолеем това препятствие". Сиреч - мафията говори", заяви Борисов и допълни: "Един и същи човек. Но или едното е вярно, или другото е вярно".     

Лидерът на ГЕРБ заяви, че ваксините с изтекъл срок били безвредни, но не се знаело колко са ефикасни. Сега нямало кой да го обясни.

"Що се отнася до хубавите ваксини, пресните, те вече са в Норвегия, поставени на норвежците. Те бяха продадени от Кацаров със съдействието на парламентарните сили, които подкрепят този човек. Това са фактите", каза още Борисов.

"Румен Радев и министрите му докараха България до толкова трагично положение, че вече само Господ може да спаси хората", заяви пред младежи от ГЕРБ Борисов в Бесарбовския манастир. "Служебният кабинет е изтеглил трети дълг! Първо изтеглиха 300 милиона, след това два пъти по 500 милиона. Държавните ценни книжа, които заложиха вчера, са на 0,53% лихва. Когато ние теглихме дълг в началото на годината, той беше с отрицателна лихва. Това показва на международните пазари, че дори българският финансов пазар няма доверие на това провалено управление. От - 0,7% при нас до 0,53% лихва при Радев означава, че младите българи ще трябва да платят над 1,2% лихва, каза още Борисов и подчерта: Финансовите и икономическите министри в двата служебни кабинета се провалиха напълно. Защо Асен Василев се смята за успешен финансов министър, когато лихвите му хвърчат нагоре и задължават българите? Имам въпрос и към Кирил Петков - защо се тегли дълг през месец, нали имаше големи инвестиции и висока събираемост?!"

"При "лошия Бойко" имаше нулева миграция, управлявахме Ковид кризата успешно, строяха се пътища. Пътят между Велико Търново и Русе строи ли се? Не! Докато не се върне ГЕРБ един метър няма да се построи.

"Светът вече излезе от пандемията, а в България отново се говори за пълно затваряне. Молбата ми към българите е само да отидат и да се ваксинират", каза в заключение Бойко Борисов.                              

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


675
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
425
3
 
11
 
! Отговори
Може преди 2 години
Значи- преди 2-3 години избиха тотално всички животни по селата със измислени болести-сега не само ,че няма наше месо,но и ядем кой знае как "обработено"/разбирай отровено/ месо!ЍОпитаха се да ни пробутат античовешки и анти-божий закони и правила с ИК! Сега-болест по хората! И искат да ни покажат,че са загрижени за нас! Гнусотия!Сега-само Господ може да ни спаси! Отговар е,че-ДА,МОЖЕ! АМа трябва да се пощаем и покаете! А покаянието означава-край с геноцида,ново начало,по божиите наредби!
424
7
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До скука Съжалявам, не мога да помагам на му.хля.сали мозъци! Човек, който смята нещо за важно се отнася към него като към нещо важно без това да значи нищо подобно на маниякално разстройство! Може и така да ти изглежда, защото БСП ме отвращава вече органически с всичката си мръсотия и не мога да бъда спокойна като се сблъскам с нея, но това само ти изглежда така. Всъщност винаги съм отворена за коментари и за БСП и за ваксините, стига те да са честни, а не манипулативни или чисти лъжи...
423
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нахлуват след съдебна заповед!Само, ЧЕ нарушиха спокойствието на ЩАБ КВАРТИРАТА НА РЕШЕТНИКОВ!
422
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКомунистите никога не са били руснаци, комунизма го създават евреи, англичани, немци, една американска банка, една немска банка и са ограбили Русия, това е. Сталин просто ги спира и променя курса, изгонват и Троцки и той бяга в Америка, а Парвус ограбва каквото може от Русия и също бяха с награбеното. А Септемврийското възстание го вдигат земеделците, комунистите дори са били против,след което цяла България се включва във възстанието, дори комунистите, това е първото антифашистко въ
421
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко толкова мачкаше, ЧЕ направи с гласовете на ГЕРБ МАЯ ОМБУДСМАН, въпреки гадния СЦЕНАРИЙ КОСТИНБРОД, дъщерята и зетя работят още в министерство! ББ махаше от постовете всички, ако нещо се заговори за нарушения! САМО ОТ ГЕРБ!КАКВО СТАНА С КАНТАРДЖИЕВ, изчегъртан от РАДЕВАТА хунта, а той бил член на БСП, ТЕ МИСЛИЛИ, ЧЕ И ОТ ГЕРБ ,защото ББ го уважавал
420
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така нареченото "нахлуване" при Радев, е било много културно влизане, предупредили са ги официално и са спазили протокола. Това че ДС сътрутниците на Радев го изкарват нахлуване и си правят Пи Ар, няма нищо общо с реалността.
419
5
 
5
 
! Отговори
скука преди 2 години
Диана и нейните две маниакални разстройства - ваксините и БСП.
418
4
 
9
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен488 Видяла си, но нищо не си разбрала - не случайно БСП се определяха от първите дни на прехода като "висша класа"! Те изпращат невинните си жертви на показни места, а сами прибират парсата. Днес всичките ни олигарси, недокоснати от закона са от БСП! Всички тези безобразия са по вина на прехода на БСП - те накараха хората да крадат и лъжат за да могат те да оберат парсата зад гърба им и да натопят другите в своите вини..Колкото за ареста на съветниците на Радев, всичко си е процедур
417
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От създаването си на БУЗЛУДЖА ТАЗИ ПАРТИЯ Е РАБОТИЛА СРЕЩУ БЪГАРИЯ В ПОЛЗА НА КОМИНТЕРНА И РУСИЯ! КОЙ ОРГАНИЗИРА ВОЙНИШКО ВЪСТАНИЕ? КОЙ ОРГАНИЗИРА СЕПТЕМВРИЙСКО ВЪСТАНИЕ? В тези въстания са воювали българи срещу българи и целта СВАЛЯНЕ на ЦАРЯ и създаване на комунистическа ДЪРЖАВАТА! КОЙ ПОДКУПИ С 6000 ДОЛАРА КЛИДАРЯ ДА СЛОЖИ БОМБА В ЦЪРКВАТА И ЗА УБИЕ ЦАРЯ И ЦЕЛИЯТ ЩАБ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ! САМО КОМУНИСТИТЕ СА СПОСОБНИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА! КОЙ ПРИДОБИ ЦЯЛАТА ИНДУСТРИЯ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ЖЪЛТИ
416
5
 
4
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Диана Безсилието ти е комплимент за мен. Благодаря ти, но нямаше нужда да се хабиш, значи - комплиментите ти не означават нищо за мен...
415
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДианаВидях в моя град какво се случва, безпартийна бях, БСП не посегнаха на сградите и хората и не грабиха, други го направиха, така че, не ме убеждавай колко са ''лоши'' БСП. А герберите ми обърнаха понятието за дясно, не може една шепа хора да живее охолно, а останалите да бъдат мачкани,ограбвани по всякакви начини, включително и българския бизнес, а Иванчева,"Осемте джуджета" и нахлуването при Радев, преля чашата на търпението, въпреки това ви желая успех!
414
6
 
4
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен484 Само общи приказки приказваш-как герберите са изкарали душичките на смачканите хора, какво са направили точно не е много ясно, кои са тези смачкани и защо са ги смачкали пак не е ясно..Всяка крушка си има опашка, значи..Имаше по едно време тенденция при ГЕРБ да върнат откраднатото от БСП на народа, да им го отнемат и това си беше нормална реакция на БСП прехода,но не мисля,че те са разделили хората на гербери и негербери-това направи БСП с протестите си! Тя създаде конфронтация
413
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Диана Диано, винаги подкрепях десните и леви кандидати понякога подкрепях, заради аторитета на самата личност, но когато подкрепях десните, левите от БСП не са ме мачкали, подкрепих и герберите, а герберугите намачкаха хората из цяла България, душичките им изкараха и разделиха хората на гербери и негербери.
412
5
 
9
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен480, 481 Изграждала съм характери-така се създава един човек, но прехода ги изхвърли на улицата като бедни деца и съсипа и образованието и възпитанието и всичко..Не прехвърляй проблемите от болната си глава на здравата - нито аз съм злобната, нито аз съм наглата! БСП се ПРАВЕШЕ на много близка с всички за да ги манипулира и развращава с съблазнителни богатства и оферти, но тя винаги е работела за себе си само! Никога БСП не е помогнала на никой с нищо ако то би й навредило на планове
411
5
 
6
 
! Отговори
предположение преди 2 години
Сигурно работното време на Дианчето в офица на държавна службица е приключило
410
2
 
5
 
! Отговори
до Диана преди 2 години
Дианче, минаха цели пет минути, а още няма никакъв коментар от теб
409
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Диана Злобна си, Диано, че и нагла, БСП, а и други партии помагаха на ГЕРБ, без значение дали са леви или десни или либерали, БСП също е помагала доста пъти на ГЕРБ,вкл. и в най-трудни моменти, виждаш ли как сами си убивате подкрепата, плюейки по тези, които са ви помагали? Вие сами си вкарвате автоголове през цялото време, наглостта ви , също ви убива
408
4
 
3
 
! Отговори
до Диана преди 2 години
Дианче, не е много възпитано да ни занимаваш с личния си живот, но ако може дай малко повече подробност за това как си ги ''създавала'' тези две деца
407
4
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До до Дияна Аз съм създавала две деца. Прехода ги съсипа! Не искам да страдат повече деца у нас от престъпните, безчовечни БСПари. Ние сме отговорни пред поколенията след нас какво им оставяме, какво бъдеще им осигуряваме. Не може слепци да водят хората! Престъпление е да поддържаш една партия по конюнктурни причини - БСП ще ни затрие ако не я махнем колкото се може по-бързо! Фактите са факти - не ги слушайте как ви лъжат, гледайте ги какво правят...
406
0
 
5
 
! Отговори
до Диана преди 2 години
Дианче, ти цели реферати почна да пишеш бе гълъбице