Кирил Петков твърд: Отмяна на зеления сертификат е невъзможна

Премиерът покани представители на протестиращите на среща
12 яну 2022 19:00, Красимир Ангелов
643
Кирил Петков твърд: Отмяна на зеления сертификат е невъзможна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министър-председателят Кирил Петков изрази съжаление, че заради наложената му карантина не е успял да отиде при протестиращите пред Народното събрание срещу зеления сертификат.

Още по темата
Премиерът обаче отново посочи, че е готов да чуе идеите им още този петък, когато се очаква наложената му изолация да отпадне.

Министър-председателят беше категоричен, че на прага на петата ковид вълна, отмяна на зеления сертификат не може да бъде направена. Единственият начин щетите от пандемията да бъдат ограничени е масовата ваксинация, подчерта отново премиерът, цитиран от правителствената пресслужба.

Петков заяви, че приема и уважава правото на всеки да протестира. Не приема, обаче, фактът, че предварително обявеният като мирен, протестът се е превърнал в опит за нахлуване в сградата на парламента. Опит, при чието овладяване пострадаха и служители на реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


643
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
522
3
 
18
 
! Отговори
Lina преди 2 години
кирке, остани си за постоянно карантиниран. Отива ти.
521
2
 
3
 
! Отговори
Липи преди 2 години
Вирусът трепе хора с неандерталски гени. Най-много с такива гени са сред европеидната раса. В Африка сред местното африканско население няма неандерталски гени, има ги само в арабските държави в Африка и сред емигриралите там европейци
520
16
 
2
 
! Отговори
Фенка преди 2 години
Браво, Кире!
519
2
 
21
 
! Отговори
123 преди 2 години
Да подава оставка! Следващият, който дойде ще отмени сертификата!
518
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пременил се Киро, погледнал се - пак киро
517
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До няколко месеца, като станат 50% + набодени, ще вкарат задължително за всички и ще глобяват и затвор. Каквото става в чужбина става и тук, просто след няколко месеца закъснение
516
4
 
12
 
! Отговори
Да така е преди 2 години
Хубавец си беше Кире. Сега си в муцата, като Владо Въргала. Не го казвам с лошо чувство. Влао е пич, но много изстрада. Ти изглеждаш много по-зле. Бегай бързо у Канада, щото Руменчо Радев ти крои шапчица. Червената Шапчица. Вълкът, ще те изпапа. Не бъди глупав, а бягай и не се връщай, че ще те изпапа Големия Вълк.
515
4
 
37
 
! Отговори
Ваксина? Не, мерси преди 2 години
Навий си зеления сертификат на руло и го сложи там, дето слънце не огрява. След това си постави няколко бустера. На същото място!
514
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо всички толкова настояват за ваксинация, а не за имунизация. Голям брой хора са преболедували, тоест са имунизирани, но не винаги броя антитела е достатъчен за издаване на серт.
513
0
 
4
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
До Вируслав Най-добрата преценка на ситуацията, Брат! Благодаря ти
512
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,,Пандемията,, следва естествения си ход и не се интересува от ваксини,бустери,зелени сартификати.....и цунами.Африка-6 процента ваксинирани от цялото население,мисля че трябва да са измрели...да ама не.Нека главите ви не служат само да ви носят феса.
511
10
 
9
 
! Отговори
Ооо преди 2 години
Същата работа като преди.. плащат на едни 100 човека а организират протест, те водят още 1000 събрани от фейсбук и налагат решения за милиони Това беше проблема на предните, това ще изяде ушите и на тия!Какви преговори ако си сигурен, че правиш правилните неща? Изслушай какво имат да кажат ако говорят нормално но за какво са ни 240 депутата, представители на области и общини, кметове и т.н ако хората трябва да ходят пред НС да си кажат исканията? Къде е промяната ако методите са същите ?
510
5
 
33
 
! Отговори
Тихомир Димитров преди 2 години
Само аз ли виждам прилика между обясненията на Киро и Боко. Отново имало пострадали служители на реда, отново лоши протестиращи, отново ...... тоя е същия като предния, но с дипломи. Същата куха, напомпана, мислеща си че знае всичко, празна кратуна.
509
5
 
39
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Така му е наредила световната мафия сащ!
508
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кириле, букна ли си еднопосочен билет до Торонто вече? Ако не си, време е да го направиш, моето момче! Недей с лошо, че у нас лицата с твърди антибългарски позиции обичайно си тръгват с меки глави.
507
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се махне дори и да няма ковид.
506
6
 
68
 
! Отговори
88 преди 2 години
Киро вика, че иска да отиде на преговори ама предварително казва , че зеленият сертификат няма да падне....е за какво ще преговаряш с хора, които искат сертификата да падне тогава.... няма да си изкара мандата, прекалено антибългарин е
505
5
 
48
 
! Отговори
Престъпмисъл преди 2 години
Кире сгъвай парашута и марш към Канада!
504
6
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След, като ваксинирането е доброволно, защо се ограничават правата на неваксинираните с този йезуитски сертификат...?
503
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пoдлецът Кацаров и неговия последовател Киро Ментето просто изпълняват заповеди от Брюксел. Сертификатът е чиста проба йезуитско изнудване на хората да се ваксинират.