ПП за протеста на "Възраждане": Безразсъдна хулиганска проява!

Не било време за провокации и пропаганда
189
ПП за протеста на "Възраждане": Безразсъдна хулиганска проява!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като безразсъдна хулиганска проява опроделиха от ПП протестът на „Възраждане“ пред парламента вчера.

"Вчера 77 души загубиха битката с коронавируса. Организирането на хора да пътуват, особено насърчавайки ги да не използват маски и да не се ваксинират в деня с най-много новозаразени е нищо повече от безразсъдна хулиганска проява. Поставен е на риск животът на протестиращите“, каза от името на ПГ на ПП Николай Ангов.

Той припомни, че част от депутатите от "Възраждане" са ваксинирани.

"И ако имат нужда от помощ, ще развеят депутатската си карта и ще поучат помощ, а това е е лукс за хората", отсече Ангов.

Още по темата
Той благодари на полицаите, които въпреки ескалацията на напрежението, се погрижиха да няма пострадали от страна на протестиращите, макар че пак над 8 служители на реда пострадаха вчера.

"Вече две години ние вече се събуждаме с цифри за болните и починалите. Много хора приемат това тежко и се притесняват за живота и работата си. Една шепа хора обаче виждат в това възможност за политически дивиденти. Не е е време да се подаваме на фалшиви новини и провокации, да извършваме пропаганда, която науката отрича", каза още Ангов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още по темата: протестВъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
0
 
! Отговори
ВъзРодил Се преди 2 години
6 Януари, 2021, САЩ:"Ако не беше бързата реакция на неколцина служители, в сградата на парламента щеше да настъпи кървава баня, а вицепрезидентът можеше да се прости с живота си - само защото се подчиняваше на демократичните правила, а не на заповедите на президента.""Но вместо да послужи като червена лампа за всички демократични сили, независимо от партийната им принадлежност, този почти преврат се превърна просто в поредния аксесоар в деструктивния политически спектакъл в САЩ..."
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безрасъдно е да продължавате да си мислите, че сте недосегеми. 70% от българите НЕ ЖЕЛАЯТ да си слагат отровите, а зелената еврейска звезда не я искат 90%. Киро "българина" ще е може би първият линчуван политик в ЕС.
135
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 141: по-нагъл и изпечен лъжец от КК няма. За него е важно единствено неговото Аз. Вие сте само една *** по неговия път към върха. Не го ли разбрахте? Тепърва ще се разбере за какво коварство става дума и ще се срамувате, че сте го следвали.
134
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 145: ти да не мислиш, че КК не е ваксиниран, даже има и зелен сертификат. Питай го, ама този рутиниран лъжец пак ще излъже. При него няма нито едно изречение вярно с това, което мисли. Всичко при него е неистова жажда за власт.
133
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко в тая партия, Възраждане е фалш. Като започнеш от узаконяването й, минеш през субсидията и стигнеш до протеста. Държи се само на шарлатанството, манипулативността и популизма. Чудя се тези членове и симпатизанти глухи ли са, че не виждат как ги използват. От субсидията членовете нищо не видяха. Тя отиде за палата на КК. Лидерите, на чело с КК почти всички имат зелени сертификати, ама бутат редовите напред да блъскат вратите и да се заразяват с Ковид. Царството на наивниците начело с Лъжец
132
4
 
2
 
! Отговори
До хората на К.К. преди 2 години
Абе ху-йовци, видяхме ви IQ-то на площада - вас нощно време ви пръскат с Ковид, по 6г. учите биология, бият ви чипове и ви взимат свободната воля през 5G. Въпросът в момента е следния, защо ви дават право да гласувате? И може ли да сте по големи ку-роядци, на Костя Копейкин, ку-рвите лични?! Като контратеза на ненормалната лелка викачка. Ако някой искаше да ни командва с чип през 5 жито, нямаше ли да е по-лесно през чешмата (във водата) да пусне чиповете. 'Сички пием вода?!
131
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нарушаването на Конституцията е престъпление. Подаването на декларация с невярно съдържание е престъпление. Зеленият сертификат е аналог на фашистката "жълта звезда" и също е престъпление. Законно проведените протести са право на граждданите. Кои са престъпниците в случая? И за сведение на овластените калинки - умрелите ще бъдат много, не защото не са ваксани, а защото са ви сбъркани докторите от доболничната помощ. Позор за жълточовките!
130
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека Киро да обяви от л'бимите му изказвания, че гражданите не са съвестни , ако не си бият самоубийствените течности на 3 месеца и този протест ще им се стори като вечеринка за девици, гаранция. Абе - направо да се махат тия , не стават, ПП ? само приказки за уж нещо. головодници.
129
1
 
5
 
! Отговори
КРУША --КРИЙ.... преди 2 години
.....ЗА КИРЧО И КОКОРЧО...ХА,ХА,ХААААА......НЕЩО ГИ ОТВЕЯ ПЛЯВАТА ....!
128
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предвиждам просто абдикация на това правителство по-рано отколкото са се наканили - там март,април ли беше? По-рано ще е. От гразтворитерепка в грешка влизат. Не ви искаме разтворите, ае баста.
127
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не насърчава протестиращите да не носят маски. Всички тези хора са единомишленици, затова са без маски и не приемат зеления сертификат и ваксинацията. Айде, стига упреци и празни приказки. А при протестите 2020 г. да не би да нямаше коронавирус? Защо се бяхте събрали един до друг ?
126
0
 
2
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
А бе,къде е батко?
125
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"ББ за протеста на "ПП": Безразсъдна хулиганска проява!"
124
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестите срещу Бойко бяха хубави и правилни, в тях участваха само умнокрасиви хора. Протестите срещу тези, които протестираха срещу Бойко са лоши и неправилни, в тях участват само маргинали.
123
5
 
16
 
! Отговори
Хан Тервел преди 2 години
Две години безотговорност,хаос и медицински геноцид отстрана на управляващите марионетки!Идва Народен Съд за престъпления срещу българите!
122
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане = Плиткоумие!!!!
121
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Падащите палячовци начело със сертифицирания си вожд лигльо в карантина да не дават определения на хората а да кажат защо не се карантинират всеки път когато има положителен в така нареченото народно събрание, по скоро е събрание на нагли ***
120
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уж Възраждане организираше протеста, а ГЕРБ и СДС организира протестиращите.
119
2
 
5
 
! Отговори
фигаро преди 2 години
троянски кон в парламента .
118
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа се пробуди и комунистическите плъхове се изпокриха. Един добър удар с лопатата и изтрепете тези гадини в парламента.