Атаката в енергетиката била в управляващото мнозинство

Имало оправдания заради безобразията, които вършели
73
Атаката в енергетиката била в управляващото мнозинство
Снимка: БГНЕС

Според мен има координирана атака по линия на енергетиката вътре помежду им в самото управляващо мнозинство. Това заяви пред БНРХамид Хамид от ДПС.

"Може би това е оправданието им, че има някаква атака срещу тях заради безобразията, които вършат самите управляващи в тази тежка за страната и за света ситуация с енергоизточниците. На всяка тяхна крачка виждаме фал след фал и не е проблем решението да "заключите“ вратата на "Газпром“.

Заместник-председателят на парламентарната група на ДПС коментира и темата за "златните паспорти“.
"Нямам представа как сигналът за "златните паспорти“ се е оказа в нашата пощенска кутия. Често получаваме най-различни сигнали в пощенските кутии. Получавал съм десетки през годините – някои наистина странни, други – придружени с документация и достоверност. Аз като всеки български гражданин, който има задължение да предаде необходимите документи и сигнали на съответните власти, изпълних своя ангажимент. Използва се тази "къса писта“ за придобиване на българско гражданство с цел по-бърз достъп до българския паспорт с оглед членството ни в Европейския съюз. По този начин лица с помощта на посредници и на властимащи придобиват така желания документ, който им дава безпрепятствено влизане на територията на целия съюз и именно заради това повече от 5-6 години европейските ни партньори упорито насочват вниманието ни да вземем мерки в тази посока", каза Хамид.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Хамид Хамид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
0
 
! Отговори
гост преди 2 години
Големите кради викат "Дръжте малките крадци" ... хе хе хе
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези които подкрепят харвадтските мошенници нека им плащат сметките от собственият си джоб .Вчера са платени повече от2400 лв.от нашият джоб за 2 дни на бедният кирчо и семейството му за народ дедният народ тяхната почивка на социално слаби милионери .Това е подигравка с бедният народ който трябва да преживява с 400 -500 лв. а тези измамници за месец ще похарчат 10000лв за почивки за за сметкана народа срам.срам
51
1
 
1
 
! Отговори
Динко преди 2 години
Как да вярваш на опорките на бурсук на име К очан К очан ...
50
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
всеки чувстващ се Българин да заплюе *** халкабюрек в лицето...да го замери с камък...или Анатема!!!...ен.чар е!!!
49
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
цензурират ни...Свят голям...благодаря за спестеното време!...да си мисирка на пеевски и доган...си е...прос.итуция!!!идваме за вас....
48
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
а позволиха ми...благодаря
47
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
всеки Български срещнал *** да го заплюе,децата на турците багат най яко...сата ми налага цензура...споделям в международни,досаждам на посланници,заплюите го...с камъне и дърве...не ми позволяват да пиша,съвременен ен.чар...на когото плащаме депутатска...бранещ мафиоти,прогонващ децата на невинни хора...геноцид по дпс
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не зная каква атака има в парламента. Ама вие ще видите атака на измръзнали и свикнали да виждат на тъмно хора.
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комисионна оттук, комисионна оттам! Да живее Промяната!
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спряха едни лесни пари на Булгартрансгаз, и говорителите на мафията започнаха да се изказват в парламента. Няма вече лесни пари господа, или трябва да си ги изкарате или в затвора, където скоро ще отиде вашия гуру Делян Пеевски.
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната *** комисионни!
42
0
 
3
 
! Отговори
ЕНЕРГЕТИКАТА ТРЯБВА преди 2 години
...ДА Е В ЧАСТНИ РЪЦЕ И ДОСТЪПНА ЗА ЧАСТНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ВНОСИТЕЛИ!!!РАЗБИЙТЕ "МОНОПОЛА" В ЕНЕРГЕТИКАТА----ТОЙ Е ВРЕДЕН И СКЪП ЗА НАРОДА!!!
41
1
 
1
 
! Отговори
МОНПОЛА НА БУЛГАРГАЗ преди 2 години
...ТРЯБВА ДА УМРЕ..!---ГАЗОВИЯ БИЗНЕС И ГАЗОВИТЕ ДОСТАВКИ , ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДОСТЪПНИ ЗА ВСИЧКИ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ!---САМО ТАКА ЩЕ СЕ ЛИКВИДИРА ГАЗОВАТА КРИЗА У НАС!!!--СВОБОДА ЗА ГАЗОВИЯ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ!!!
40
2
 
2
 
! Отговори
ЦЯЛАТА ЕНЕРГЕТИКА преди 2 години
ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА ----ТОВА Е ИЗХОДА ОТ КРИЗАТА , ЗАЩОТО С "ДЪРЖАВНИЯ КОНТРОЛ" И "МОНОПОЛ" ---САМО СЕ "ОЗАКОНЯВАТ И ОФИЦИАЛИЗИРАТ" КРАЖБИТЕ И КОРУПЦИЯТА!ОТ ЧАСТНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ ---НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ И ДА СИ ПЪЛНИ ГУШАТА....А И ПРИНЦИПА НА КОНКУРЕНЦИЯТА ЩЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!
39
7
 
5
 
! Отговори
786 преди 2 години
На този мазен турчин и останалите аги от ДПС им се разваля рахатя
38
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До До пенсионеритеИ на мен преведоха с 16 лв по-малко....но това всъщност не е грешка, а разликата между 30 и 35 дни за които бе предходното плащане /от 25 декември до краят на януари/
37
3
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Нещата отиват от лошо към зле!За съжаление не е хубава работата,ама нормално е все пак,няма правителство на БСП,което не е разсипало държавата(поне аз нямам спомен)Ама сега и президента е от БСП,та незнам какво ни чака
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименДПС е една от най-разумните партии, спасявали са и България в трудни моменти, но в момента не знам какво държат в ръцете си, на почти всички партии са раздадени лоши карти и агресивни оръжия, не знаем кой какво държи в ръцете си.
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев изглежда е сам, една по една, партиите се отдръпват от него.
34
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато турци атакуват Българското правителство от трибуната на Българското НС, Промяна няма да има !