В кадър: ВМРО гори сметки, "прати" Петков в Руанда

Партията с протестно автошествие в столицата
20 фев 2022 12:35, Александър Попов
261

Снимка: БГНЕС

ВМРО излезе на автошествие-протест срещу поскъпването на електроенергията и цените на храните и услугите. На място бе и ръководството на партията в лицето на Каракачанов, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов.

Членове и симпатизанти на партията преминаха по площад "Батенберг", през "Александър Невски" и скостираха пред Министерския съвет.

Под прозорците на властта бяха горени битови сметки, а с плакати симпатизанти подкрепиха главния прокурор Иван Гешев и "пратиха" Кирил Петков в Руанда.

Искрен Веселинов, един от съпредседателите на ВМРО, заяви че целта на днешната демонстрация е да обърнат внимание на властта за истинските проблеми на гражданите.

"Искаме правителството да започне мерките, които ние предлагаме за овладяването на ръста на цените и пълзящата с енергоносителите инфлация", посочи той пред БТА.

Веселинов обяви, че ВМРО ще настоява за законодателни мерки за замразяване ръста на цените и намаляване на надценките на търговските вериги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: протестВМРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това сериозно ли е протест? По-прилича на група от 10 алкохолика, която се събира всеки следобед в парка.
15
10
 
6
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Няма никаква мафия и никой няма да ходи в затвора! Хората в България си живеят с някакви илюзии в главите. Поради пропагандата която се разпространява от жълтите медии са с изградени представи за нещата който са доста различни от реалността. Но аз мога да ви кажа какво ще стане. След като бъде свален главния прокурор всичко ще приключи и говоренето на тема бивши управляващи ще спре. Никой няма да ходи никъде и всичко ще бъде забравено. Както се казва кучетата си лаят а керванът си върви.
14
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО що не оди пеш у Македония,да се бори за правата на българите там,а прави циркове тука.
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МосюФатмак ни обеща, мосюФатмак ни обеща, да плащаме и за тъмнината през нощта, да плащаме за тъмнината през нощта! Танцувайте Карманьолата, да живее гърмежът, да живее гърмежът на топовете!
12
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква Руанда, Кирчо не става за Бурунди и Свазиленд.
11
15
 
17
 
! Отговори
....::: БРАВО :::... преди 2 години
Това е цвета на нацията, гея Джамбазки и агент Иван. Вижте, даже има и 10 човека, които са им повярвали. Само тулупа липсва в тая мила картинка.
10
0
 
10
 
! Отговори
Дора преди 2 години
Знае ли някой има ли протест на полицаите днес? Пълно информационно затъмнение или пък няма протест?
9
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли не им вярвам? Сетих се, колко години бяха във властта, и нищичко не направиха. Поредните лицемери , които яхват народа.
8
12
 
20
 
! Отговори
Шкембе преди 2 години
Войвода е македонско-сръбски агент и да не забравяме сложи подпис за покупка на 8 самолета на хартия за 2млрд $! Нагли марионетки
7
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачанов и Джамбазки ще ходят при Орбан.Там вече е Никола Груевски от македонското ВМРО и ги чака.
6
9
 
25
 
! Отговори
За Витков! преди 2 години
Е нали до вчера бяхте във власта . За какво точно протестирате ? Имахте 4 години на чело на държавата.
5
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От какъв зор съществува таз организация, много правилно Цар Бори Трети, я закри през 1934год.и изгони Ванче Михаилов и антуража му през 9 страни в деста.
4
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако можеха заедно с Петков за Руанда да заминат и ВМРО, и ГЕРБ, и Радев, и БСП, и ПП, и ДБ, и ИТН, и ДПС, и Възраждане, и СДС, и последния да затвори вратата с еднопосочен билет в България щеше да е рай. Ама нъцки. От друга страна политиците в България имат едно-две хубави и градивни свойство - обект за присмех са и забавляват целия народ, а и са олицетворение на това какъв не трябва да ставаш когато пораснеш.
3
7
 
19
 
! Отговори
Nimand преди 2 години
АХАА ВМРО ВЗЕХА ПРАВИЛЕН ПРИМЕР ОТ ПАРТИЯ ИГВАЖДАНЕ С ПРОТЕСТ КЪМ ДЕПУТАТСКИТЕ МЕСТА В ПАРЛАМЕНТА !! ТОЗИ ФИЛМ ГО ГЛЕДАМЕ ОТ 30 ГОДИНИ ДРАГИ КЪРЛЕЖИ ВСЕК КОЙТО ИСКА ДА ЯДЕ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ИЗЛИЗА НА УЛИЦАТА ПОДКРЕПЕН ОТ ЗАБЛУДЕНИ ГРАЖДАНИ ТЪРСЕЩИ ПРОМЯНА !!! САМО ДА ПИТАМ И КАТО ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА КАКВО ПРАВИТЕ ЗА НАРОДА !!!???????? НИЩО КУПУВАТЕ СИ НОВИ КОЛИ И КРАДЕТЕ И ПОЛУЧАВАТЕ ПОДКУПИ ЗАЩОТО СТЕ "ДЕПУТАТИ" НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СРИНЕ !!! РАЗСТРЕЛ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !
2
9
 
27
 
! Отговори
Гоце Делчев преди 2 години
Ако това се нарича ВМРО,то явно е станала някаква вселенска грешка!
1
17
 
25
 
! Отговори
Wtf преди 2 години
Кви са тия наркомани