"Възраждане": Украйна наруши Минските споразумения

Интересът на България бил да не се налагат санкции на Русия
250
"Възраждане": Украйна наруши Минските споразумения
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" също излезе с позиция за конфликта в Украйна, която се различава от тази на управляващите и мнозинството в НС.

"Ние осъждаме нарушаването на Минските споразумение, но от страна на Украйна, защото в последните години под управлението на Зеленски са нарушавани многократно", коментира лидерът на партията Констадин Костадинов.

"Ние сме склони да виждаме вина и в Украйна, за разлика от повечето които я преписват само на Русия. Ние сме загрижени от позициите на управляващите в България относно признаването на Донецк и Логанск, защото в тях видяхме само подкрепа на американската и украинската позиция, но нищо в защита на правата и живота на българите в Украйна", допълни той.

"България трябва да призове международната общност да отстоява демокрацията, а не интересите на САЩ", отсече Констадинов.

Според него България има национален интерес, които изисква да не се подкрепят санкции срещу Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
10
 
7
 
! Отговори
Земя преди 2 години
Тия от Възраждане са ненормални и яко ги друса лудостта. Срам срам, че са в парламента яко ваксинирани ама лъжат, че не са лапат от кацата у яхнали вълната...
169
11
 
7
 
! Отговори
Коце преди 2 години
пак казва на черното бяло. Да не се е друсал с новичок? Русия наруши споразуменията, тоя вика: Украйна.
168
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 117-------Какъв газопровод си подарил, бе? Ти въобще нещо подарявал ли си? И защо мислиш, че на нас трябва да продават евтин газ? Щото постоянно казваме, че ги мразим, поне във фъшкийския сайт!
167
8
 
16
 
! Отговори
Киро коравио преди 2 години
А бе никой не потърси сметка на говедарите за нахлуването им в Афганистан ( за бегането ще си траем) за Ирак, за Сирия и т.н. Защо имам чувството че на Путин ще му го счупят със санкциите. Чух от сигурен източник че той много разтревожен си го преместил( знаете къде).
166
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко е, че чуждоземни слуги управляват държавата, но все пак е добре, че се чува и гласът на Костадинов и Възраждане. Те измиват "срама по челото" на България. Историята ще покаже кой е предател и кой е истинският родолюбец.
165
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЯ ОЩЕ ЛИ НЕ Е ОТИШЪЛ НА ФРОНТА?АВРОРА ГО ЗОВЕ
164
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е правилната позиция да не забравяме че монетата има 2 страни
163
6
 
12
 
! Отговори
Той преди 2 години
Как се наричат индивиди,затворили и изгорили живи 50-60човека с екзалтирано викове ,,Изгорете ги,Изгорете ги,,.Това става в Одеса през 2014 г.
162
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков е едно безгръбначно животно -- може ли да остане премиер? -- не. Пак е ходил в американското посолство. Накрая ще се стигне до ексцесии.
161
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 183: Защо да е национален предател? Защото казва истината, че националният интерес на България изисква да не се подкрепят санкции срещу Русия? От санкции срещу Русия интерес имат само американците, за да си продават скъпия шистов газ в Европа.
160
19
 
13
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Всичките които го избрахте за парламента сте като него. Затова млъквайте и повече ни дума. Той от най - високата трибуна на България зове за бунт. И много други хора като него *** тръгнаха. И къде, срещу собствените си деца.
159
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане са стожерите на здравия разум и нормалността.
158
19
 
22
 
! Отговори
Вьзраждане преди 2 години
Отговорна партия гласьт ми е за тях
157
9
 
11
 
! Отговори
Защо преди 2 години
До Възраждане на СССР Защо не спомена, че на първа линия са били украинците в това освобождение. Не ти отърва?
156
4
 
5
 
! Отговори
Хм преди 2 години
До Това е смешно.. Вервай си
155
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само като го чуете какви работи,говори може да ви стане ясно,че не е българин,а може би работи за чужди интереси или за собствени облаги а защо не и за дветевсеки път взима грешната страна в спора,и нарочно изкривява и изопачава нещата,никога не говори истината,от тука само може да разберете,че не чувства българия в сърцето си а играе за пари.
154
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ни лъжете толкова време,че костадин костадинов е българин,само живее в българия и по лична карта е българин иначе защо не казвате на хората,че е чист натурален руснак,от километри му личи,приличами повече на китаец отколкото на българин.
153
12
 
19
 
! Отговори
Това е смешно.. преди 2 години
Алоу, ако Путин е диктатор, то как ще наречеш тоя в Канада, който за 2 дни прие закон срещу протестиращите в похода на свободата,за да им конфискува камионите и да ги арестува?!??! А кво ще кажеш за Макарон,Меркел и тоя на Австрия, които затжориха в Ковид затвори за 2 год. цялото си население, изпофалираха всичкия среден бизнес и вкараха държавите си в милиардни дългове?!??! Я пак, да видим кой е диктаторът? все пак и по новините си го гледал всичко това, ако не мислиш, поне ТВ гледаш!
152
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя не го знам от къде идва но си е чист руснак,залагам си дипломата и главата.
151
10
 
19
 
! Отговори
Това беше целта.. преди 2 години
Украйна не ги наруши сама - те я подведоха да го направи целенасочено - ЕС и САЩ/НАТО, защото им трябват войни! ЕС не се управлява от европейски лидери, а от американски пъпети, които искат война с Русия, за да продават газ на ЕС на баснословни цени, които всички ние ще платим.. поредния американски обир в световен мащаб!Най-жалко е, че там се бият буквално братя, християни.. боли ме наистина за това, тези хора не го заслужават, въпреки че си избраха сами актьор за резидент..цирк ги чака и тях..