Ноев: Целта на Путин е заличаване на съвременна Украйна

Бившият министър не вижда как сега можем да помогнем да украинците
25 фев 2022 10:14, Елка Василева
73
Ноев: Целта на Путин е заличаване на съвременна Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

„Стратегическата цел на Путин е заличаване на съвременна Украйна от картата на Европа и на света. В перспектива е възможно анексиране на части от Украйна“.

Така коментира инвазията на Русия в Украйна бившият военен министър Бойко Ноев. Пред bTV той прогнозира, че Русия ще окупира завинаги южните и югоизточните части на Украйна и там ще бъде „инсталирано марионетно правителство“.

Още по темата
Според Ноев не е пресилено да се говори за пренаписване на реда, установен след Втората световна война.

„Аз призовавам българските политически лидери, които отиват днес в Брюксел за среща със своите колеги, да поставят въпроса за санкции не просто върху руските олигарси, а и върху онези западни лидери, които са на хранилката на Путин“, апелира Ноев.

Според бившия военен министър в момента няма как да помогнем на украинците.

Той е възмутен от дебата в българския парламент вчера около позицията в подкрепа на Украйна и от позицията на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Това лицемерие ние го виждаме през по голяма част от годините на неговото управление (на Борисов). Аз неведнъж съм казвал, че Бойко Методиев Борисов заедно с Гешев и Цацаров са основните проводници на руското влияние в България. Опитите и саботирането на разследванията на терористичната и подривна дейност на руските специални групи в България, взривовете в българските оръжейни заводи, тровенето на български граждани,  руския „Турски поток“, спирането на диверсификацията и строителството на газопровода с Гърция – всичко това е пряко влияние на руската държава в България чрез български политици“, заяви Ноев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
6
 
5
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
Много красив подарък ... да граничим с русия!!! Смърт на нато, европа, *** родени американци, ...
25
4
 
6
 
! Отговори
Въйвъй преди 2 години
Е краварите еваха мамата на Сирия .Либия незнамси още каде ...а сега на русланците спрете не така.сега сме нато. дано не ни отрежат ушите и нанас
24
7
 
10
 
! Отговори
Леле преди 2 години
Защото Сталин не ги затри с глад, сега Путин иска да заличи човешки същества със сила. Това е мислене на луди хора. Явно е време да се прекъсне болния генетичен код на руските лидери. Руснаци това не е вашия генетичен код!!!
23
8
 
10
 
! Отговори
Миии преди 2 години
Само си мисля колко много ще го " обичат" путин, както и россия след този Ид.и.от.изъм с насилие и цивилни жертви! Бог да пази България! А това на путин е чист комунизъм в атака. Ужасно!!!
22
2
 
7
 
! Отговори
За путин преди 2 години
...приятел е този, който го слушка!!! И е съгласен с него. Не, бе, Путин, тия са ти подчинени и Никога не могат да ти бъдат приятели. Но някои пр.ос.ти хорица точно така разбират приятелството.
21
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това същество е вредно за България
20
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един натовец ,много говорите за Русия ,но не говорите за сащ колко войни направиха
19
10
 
8
 
! Отговори
22 преди 2 години
Кратко, ясно и истина. Благодарим ти г-н Ноев!
18
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ти си Бойко. Няма да те обиждам повече. Целта на Государя Путин е заличаване на пропиндостанска, copocoидна, отановска Украйна. Затова е този ваш вой.
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, и Хитлер такова, Путин действа като Хитлер, забрави да кажеш.
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък не се намери някой снайперист само с един изстрел между очите на Петков за да се приключи тази дългомесечна петковизираща сага.
15
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък не се намери някой снайперист само с един изстрел между очите на Байдън за да се приключи тази дългогодишна говедизираща сага.
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"""""Целта на Путин е възкресение на СССР и старото Гео политическо статукво. Той няма да се спре (ако бъде оставен) само с Украйна."""""Това щеше да е вярно ако вместо да мисли самостоятелно Путин беше *** лакей. Ама той не е.
13
5
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Това и ние го знаем,защото много се насъбра на...майданяците,много ги траяха...братушките. Даром им дадоха държава с територия колкото 2(две) Германии,ама тези готованци си помислиха,че са спечелии световния...джакпот и се...извъртяха към Запада. Сега предстои...корекция и това ще го направят тези,които са дали;които са...взели,нямат...думата.
12
1
 
0
 
! Отговори
До 11 преди 2 години
Ти нормален ли си??? :0
11
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък не се намери някой снайперист само с един изстрел между очите на Путин за да се приключи тази дългогодишна путинизираща сага.
10
2
 
12
 
! Отговори
Комент преди 2 години
Като вземат все такива да ги изпускат по медиите на всички ни става ясно какъв ми"елит" ни оправлява.
9
3
 
7
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Този у ред ли е в главата ,не прилича много да е .....
8
5
 
11
 
! Отговори
това те чака преди 2 години
а такива като теб са проводници на американско влияние. Демократино, референдум за нато имаше ли? Референдум за съдене на виновниците за националните катастрофи се провежда в България на 19 ноември 1922. Той е одобрен от 74,33 % от избирателите. Управляващите от БЗНС искат да бъдат дадени под съд членовете на кабинетите на правителствата, водени от Иван Евстратиев Гешов, Стоян Данев и Александър Малинов
7
4
 
6
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Както изглежда, у нас ще управляват Гепб+ Бсп+ Възраждане = Бкп. Нищо ново под слънцето.