ГЕРБ : Шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи

Зоват БСП и ДБ да изтеглят министрите си от кабинета
413
ГЕРБ : Шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи
Снимка: БГНЕС

Една шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи, обвини в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя призова БСП и ДБ да изтеглят своите министри от правителството, защото по думите й няма логика това правителство да остане на власт.

Още по темата
„Оставка, аматьори“, скочи Атанасова.

„Днес можем да поздравим с празника правителството, защото от една година насам лъжата се превърна в норма. Начело на правителството е човек, който е подписал декларация с невярно съдържание и е нарушил Конституцията, оттогава насам всеки ден се убеждаваме, че това е норма“, обвини тя.

Според нея Кирил Петков е започнал да лъже още преди да влезе в политиката.

„Първо излъга Радев да му повярва, после наруши Конституцията, после излъга 700 000 българи, че ще оправи живота им с магическа пръчка и накрая излъга системните партии ДБ и БСП да подкрепят правителството, което оглави“, скочи Атанасова.

„Още от служебното правителство той лъже. Излъга за празните язовири, за ББР, излъга, че 8 млрд. лв. се крадат, а само за 9 дни преди Нова година изчезнаха 9 милиарда, три пъти излъга за Плана за възстановяване, че е пратен, че е одобрен. Излъга, че ще увеличава пенсиите, а през януари хиляди пенсионери бяха ощетени, че токът, газът и парното няма да поскъпнат, а днес се очаква нов ценови шок“, продължи тя.

По думите й лъжата не е патент само на Петков, а се оказало системно поведение на целия му отбор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер декларация! Прочетох я два пъти от кеф! Браво, ГЕРБ! Оставка, аматьори!
317
9
 
7
 
! Отговори
всички преди 2 години
от герб говорите като,,хора от гръдската драма,, но наистина вашата драма е пълна, много се ,,нашихте,,-набутали,всички сте не-нор-мални
316
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, че някое управление е лошо, не прави управлението на ГЕРБ добро. ГЕРБ, разберете, провалихте се с гръм и трясък след толкова години на власт, държавата ни е съсипана от вашето управление, никой няма да ви върнае на власт. Не сте алтернатива и на най-лошото управление, защото вашето е от най-лошите. Нищо лично, и от другите управляващи последните 30 г. не видяхме нищо добро. Не знам възможно ли е въобще у нас някога да се появят стойностни държавници?! Толкова ли е ск.апан мат'риалът?!
315
16
 
13
 
! Отговори
Затвор за ГЕРБ преди 2 години
Доста дразнят на моменти неадекватните действия на Киро - съветници няма ли? Слуша ли ги? Не се знае...Но да се върне Тулупа НЕ ИСКАМЕ!!! Затвор за Борисов и сие! Затвор за цялата партия безочливо- нагли крадци, мошеници и предатели на България!!!
314
2
 
22
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Присмял се хърбел на щърбел.
313
8
 
19
 
! Отговори
Йосиф преди 2 години
Деса Поетеса на живо де-де-де седни мирно де коронавируса да те удари... Всички далаверки на ГЕРБ ще излизат на яве за това е цирка да размъти водата и да забави проверките и делата срещу ГЕРБ !!!
312
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За жалост, без да искам -но трябва да признаем че Деса Атанасова е права
311
8
 
8
 
! Отговори
Ехааа - Барселона преди 2 години
ББ изпрал 5 млн през каката в Барселона - ай сиктир бр, за тва ли е цялото напиняне , да се замаже поредната кражба на лидера им
310
2
 
14
 
! Отговори
И какво от това преди 2 години
Все тая никой няма да гласува за тия - с делата заведени от европрокуратурата, се освети якото крадене - безумно говорене, липса на конструктивни предложения, нищо интересно до момента
309
8
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Това е последният парламент за ГЕРБ.Нямат интерес от предсрочни избори.
308
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе къде е белият хакер? Барни Ръбъл? Липсва ми тоя куриозен субект...
307
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хитреците /незаменимите/, първо се хвърлиха с летящ скок и яхнаха креслата, и после започнаха да дотаманисмат законовите изисквания в България, за заеманите постове.
306
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно, как Американският университет е въвлечен в една недостойна интрига от Гюров, който е работил там, преди да влезе в политиката.
305
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо преметнаха българския избирател с машинния вот. След това настоящият премиер излъга за гражданството си, от когото чуваме само лъжи и обещания. За гафовете, да не говорим. Василев свири втора цигулка с лъжите и хвалбите, а реалните резултати от печални по-печални. С цените и растящата инфлация. Гюров, използва стара дисертация, която е поукрасил с актуални данни и коментари, чрез Американския университет, където е работил, за да я префасонира в докторска. Безпардонни тарикати.
304
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво ГЕРБ! Напред!
303
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия удрят дъна всеки ден. Супер неадекватни във всяко отношение.
302
7
 
11
 
! Отговори
Деса преди 2 години
Поетеса :D
301
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до колкото си спомням тиквата събираше и назначаваше своите кадри от околовръстните пътища по негови думи.
300
11
 
21
 
! Отговори
Честит 1 април преди 2 години
На двамата шивачи от Новите дрехи на царя (РР). Кирчо и Кокорчо. Кокорчо вчера пак излъгал яко, че фирма с която се договаря за милиарди, била 0ридружвна от посолството на САЩ. Днес посолатвото го опровергало.
299
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП откраднаха личният празник на Борето. Лишен от титулярното място нищо друго освен не му остава, днес свален най позорно от титулярното му място и защото е пречистен, днес Боре може борчески да се включи борбенно в борбата която е епична. Боре чист си. Изгради ревулюционни комитети. Изкопай около градове и села партизански землянки и възстанови радио връзките с Коминтерна.