Свиленски: Никой не е очаквал Трифонов да оттегли министрите си

Депутатите от ИТН били непредвидими хора
19
Свиленски: Никой не е очаквал Трифонов да оттегли министрите си
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От БСП ще положат усилия актуализацията на бюджета да бъде приета. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България" Георги Свиленски  пред Нова телевизия.

Още по темата

„Ние ще положим усилия тя да се приеме. Ще направим всичко възможно да намерим тези необходими разумни народни представители и да им обясним защо това трябва да се случи”, каза още той.

По думите му никой не е очаквал Слави Трифонов да изтегли министрите си. „Това са непредвидими хора, които както вчера не подкрепиха бюджета, в пленарна зала може да единодушно да го подкрепят”, коментира депутатът.

„Важно е обществото какво ще разбере и как те ще защитят своята позиция пред гражданите – че ще ги оставят без помощи, без социални плащания, а бизнеса без подкрепа и излизайки от такъв парламент на какво се надяват в следващия”, добави той.

„Няма нужда и от вот на доверие. Конфигурацията в парламента е ясна. Едната имагинерна коалиция са 115-120, а другата са 110-115 души”, посочи Свиленски.

Депутатът отбеляза, че е важно и да не се забравят дадените предизборни обещания. „Аз съм казал, че влизам в парламента, за да променя модела ГЕРБ и сега няма как партията, която представлявам, само след 6 месеца да каже, че той е много хубав и дайте да ги върнем. Това са го казали и другите партии. Хайде да видим как ще си излъжат избирателите. Те са лъгани 30 години, може пак да са”, каза той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
стига преди 1 година
Няма млад човек успял на Запад,който ще се върне тук за да ни оправя.Това е маскарад за наивници.Видяхме какво ставаше като идват такива у нас уж да ни оправят.но не си научихме урока.Крадене и далавери-това получихме.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На следващите избори БСП в учебниците по история .Кака Корни да дръпне завесата спектакала приключи
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как така никой не е очаквал Трифонов да оттегли министрите си ?! Ами Доганя ...?
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП са се хванали като удавник за сламка, ДБ и ПП също, но видимо на ПП не им пука много, защото са от скоро и ако не влязат в следващия парламент, ще се върнат към живота си от преди година и партията ще се разтури. Поради тази причина започва голямото lizanе на задните части на ПП от страна на БСП и ДБ.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
4-крадливата коалиция си заминава. Всички участвахте в този обир.
10
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един въпрос - защо билета за градския транспорт е на същата цена, както преди година? Нали някои твърдят, че инфлацията е 300%....
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очаквай неочакваното.
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чак пък да не е очаквал... И на децата беше ясно, че слабото звено в коалицията е точно той с измислената си партия, тъй като е кукла на конци ощи от времето на кукувци.
7
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви харвадци се тези? Защо не провериха дипломите им? Кой хадвардец ще дойде в България, освен ако не е с мисия да работи за чужда държава. Това са ПРЕДАТЕЛИ и ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА БАРАБАР С КОРНЕЛИЯТА!
6
7
 
18
 
! Отговори
Unexpected преди 1 година
Трябва да се очакват такива действия от мислещите хора в парламента. Стига изказвания нелепи, стига енергийни хъбове, стига цена на хляба 3 лв, стига олио за 6 лв, стига *** смешки и замазване на очите с неприложима социална политика.Браво ИТН!!!!
5
2
 
23
 
! Отговори
Явор Дачков преди 1 година
"КОРНЕЛИЙО, КОРНЕЛИЙО, РУСНАЦИТЕ ЗАЛОВИХА ЧИСТО НОВ ТАНК ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ, ПРЕХВЪРЛЕН ОТ ЧЕХИЯ В УКРАЙНА!Български парадокс левицата бичи кинти от продажба на оръжие за Украйна срещу Русия, а минава за русофилска партия, Харвард е най-некомпетентното управление в историята на България, а градската десница гледа отстрани и се радва като коалиционен партньор на всичко, което би трябвало да ненавижда и срещу което се е борила в своята скромна история. Много скромна история."
4
3
 
12
 
! Отговори
Свиленски.. преди 1 година
И вие сте там само за капачката, вече 80%от електората ви е на "едно по-добро място". Като за това вие имате изключително голям принос. Сега ви е ясно, че при изборите, които се очертават на есен. Ще е цяло чудо, ако въобще видите парламента от вътре. Малко късно се сетихте да ревете, не мислиш ли. 12 години бяхте послушно палета на ГЕРБ, деляхте с тях и ви беше добре. Ама това беше!
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахахаха Нинова всеки ден плашеше, че ако се даде оръжие на Украйна напускат коалицията. Не само се дава оръжие на Украйна и го доказаха хората с натоварените украински самолети на летище София, но вчера руснаците показаха български танк-тоест танк произведен в България с 16 км. пробег, който е доставен на Украйна. Едно е да се плаши с напускане-друго е да ти устиска да го направиш. БСП знаят, че при нови избори остават под 4% и са аут от НС. Нинова се прегърна с Киро и потопи БСП.
2
3
 
14
 
! Отговори
Тунелът под Шипка преди 1 година
Как може да давате на БГ пътищарски фирми да изпълняват толкова сложен обект?! Нашите пътищари са толкова некадърни, че една шахта с асфалта не могат да изравнят! Един наклон не могат да направят да се отича водата! На една магистрала се налага да се правят нон стоп ремонти на ремонта! Толкова хора се изпотрепаха заради некачествени пътища! През тунел строен от хидрострой и сие е опасно да се минава! Варненци им познават некадърността до болка! Извикайте западни фирми: португалски, испански...
1
1
 
5
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Значи сте пълни ..........!