МФ е блокирало парите на Руското посолство

Това твърди лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов
143
МФ е блокирало парите на Руското посолство
Снимка: БГНЕС

Министерство на финансите е спряло парите на Руското посолство, които са си техни. Блокирали са ги тук в България. Това заяви пред журналисти в парламента Тошко Йорданов.

Той сподели, че има и български пари в Русия, на нашите дипломати, които руснаците също могат да блокират.

"Това минава всякакви граници на глупостта, защото няма връзка с това, че ние сме враждебни държави. Ние нямаме скъсани дипломатически отношения още", категоричен е Йорданов.

Депутатът от ИТН заяви, че от ПП лъжат и си измиват ръцете с МВнР. По думите е факт, че е еднолично нареждане на Кирил Петков към шефа на ДАНС да бъдат обявени за персона нон грата 70-те руски дипломати и служители.

"Той продължава да лъже. От трибуната лъга, че са взимани решения още на 9 юни въз основа на доклади на ДАНС, а не е имало нито един доклад на ДАНС на 9 юни", каза още Тошко Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: Тошко Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Скоро", благодаря за комплиментите, които отправи към нас десните хипита. Е, това за къпането не беше чак комплимент, но давай да върви! Бъди здрав!
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До кинжали и циркони Мисълта ти се състои от това, че е част от "руския мир". Няма нищо кой знае какво за разбиране и си личи по бръщолевенията ти. :)))) "кинжали и циркони" хахахахахаха. На дъното на Черно море. :)))))
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко Йорданов ???????????????4000 лв ?????????????????????ИТН = Има Takoва Heщo ????????????????
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сми QKeykin как ще работи сега? Ами сега ще може ли да разработване нашия си газ?
82
0
 
4
 
! Отговори
gеро преди 1 година
До Анонимен 95Купи си дърва и родобско одеало и гети и търлъци да ти преведа(плетени вълнени чорапи).А забравих ти си в блок 3 поколение Софианец.Зимата ще доиде рано тази година.
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Скоро И предшествениците ти с десетилетия така "предупреждаваха", че "гнилия Запад, ей сега" ще се срине и комунизЪма "ше победи окончателно", а после си събираха ченетата от пода, когато СССРето се разпаднА :)))))
80
1
 
2
 
! Отговори
кинжали и циркони преди 1 година
До Анонимен Не си ми разбрал мисълта явно. Говря ти, че явно много отдавна ни е предрешена съдбата. Слаба инфраструктура, за която никой няма да тъжи, опоскани градове (като в Украйна), които така и така са започнали да гният. Япония преди да я заравнят и после възродят от прахта е била страна от дървени бараки. Та не е важно дали си с НАТО или с Русия, просто защото двете са страните на една и съща монета. В момента България няма външни гаранти и всички съседи са заинтересовани за *** й
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това блокиране на парите е в резултат на политическо решение или е в резултат от пряко погазване на закон от българското или международното право? Ако е второто, то тогава управляващите в оставка са нарушили закон, за което може да им се държи наказателна отговорност. А ако е първото, става въпрос за определена политика без да се нарушава законността, което не се харесва на определени хора. Господин Йорданов не дава подробности.
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Даам "ЕСЕНТА ГАЗ НЯМА ДА ИМА.КАзаха го вече 10 експерта." Я дай имената на тия "експерти" :))))
77
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Войната идва Колкото "се подразбираше", че без руски газ не можем. :)))))
76
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България просто подканя пРосия да си изпълни обещанието и да си закрие пасольството, както каза Муторфанова. Не виждам защо Тошко е толкова притеснен, все пак това беше изричната воля на Мутрофанова, когато изпрати ултиматума си до българските власти. Нали така? :))))
75
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е изключително неприятно положение. Защо им блокират парите, на какво основание? Сигурна съм че БГ дипломатите няма да са очаровани ако им блокират парите, още по-малко очаровани ще са всички работещи в Русия, ако това се случи с техните пари. Особено предвид научното сътрудничество с Русия, което имаме. Какво му става на Киро, не мога да разбера на кой се доказва и какво? Това което прави е пълна глупост и то изцяло на своя глава.
74
8
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Ако е постъпил и един лев от DMS кампанията на Мутрофанова, за набиране на средства за руските войници, много ясно, че МФ ще блокира пари за финансиране на тероризъм.Мутрофанова, такива ги надроби, че скоро ще получи сърдечен или мозъчен удар.ИТН са русофили повече от ***.Славун да се омита с Тошко към русия.Национални предатели са ИТН.
73
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои се изказаха за откраднати пари. Заглавието на публикацията говори за блокирани пари. А блокирани означава точно това - блокирани. Признава се собственикът на парите, но нито собственикът нито някой друг може да ползва тези пари до "второ решение". Няма кражба.
72
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господин Йорданов, попитахте ли управляващите в оставка какви са техните мотиви за блокиране на парите на руското посолство? Или сте решили да ни сервирате само вашата версия, а в случая как са направили глупост.
71
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До кинжали и циркони Аз въобще не се преитеснявам от такова развитие. България е член на НАТО, а Империята на Злото само може да се зъби на Алианса и нищо повече. :)))))
70
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде е Промяната от ПП- Ще вкараме политици в затвора.=0 Ще има осъдени олигарси = 0 Ще има по ниски цени = 0 , Инфлация 45% Работа-Изгонени дипломати, вдигане ветото РСМ- Предател национален затво !
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До кинжали и циркони "Та ние не можем да си браним идентичността пред една майала народ от Македония" Затова ли в момента в РСМ всички сръбско-руски слуги са изкарани пред Парламента им? :)))))
68
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спират кранчетата на четирихилядниците.Алфа пред фалит.
67
7
 
6
 
! Отговори
Господи! преди 1 година
Господи, какво противно, грозно, нечистоплътно и долно нищожество е този орангутан, дето му викат Тошко Африкански и дето с потресаващата си простащина, селяндурщина, наглост, коварство и безочие, вече е най-мразената персона в България! Най-мразената и най-презираната!? *** Тошко е по-мразен дори от Сакатия учиндолец на дивана, който по последни данни вече трудно си отваря устата, та слугинята му Митева го хранела със сламка! А после сменяла памперсите и му миела ***!