Дончев за снимките на Борисов: Всички клевети ще бъдат опровергани

Искрено се надявам това да е само началото, допълни той
13 юли 2022 14:33, Петя Славова
140
Дончев за снимките на Борисов: Всички клевети ще бъдат опровергани
Снимка: БГНЕС

Снимките от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов са били манипулирани. Това показва петорна компютърна експертиза, изпратена от българската прокуратура до Европейския парламент в Брюксел.

Още по темата
По този повод заместникът на Борисов в ГЕРБ Томислав Дончев коментира: "Рано или късно всички лъжи, всички клевети ще бъдат опровергани. Тук единственото, което се колебая, е дали истината е излязла рано, или е излязла късно. Искрено се надявам това да е само началото."

Очаквам всички лъжи и клевети, с които бяхме удряни последните две години, колкото може по-скоро да бъдат разобличени, защото поради безпомощността на другите политически сили, които години наред не успяваха да ни победят в честна политическа надпревара, в един момент се стигна до използването на подобни методи, каза още Дончев, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
8
 
! Отговори
До 107 преди 1 година
А за имотите на Слафчо ,вашия човек удобно си трайкате.Регистрирал ги е на фирми,за да не подава декларации....симпатяга!
77
4
 
12
 
! Отговори
нещо не е наред преди 1 година
Не трябва ли прокуратурата да повдига обвинения, а не да защитава с петорни експертизи, правени от някой си някъде си?
76
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6орната експертиза пък показала, че 5орната не е вярна.
75
5
 
13
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Кои лъжи и клевети ще бъдат опровергани бе, *** габровски. Скоро ще влезете в затвора да изгниете доживот.
74
10
 
10
 
! Отговори
до 103 преди 1 година
До Чакам сега 103 Дай нещо за имотите на Рашков, не са ли ти интересни, със една клета прокурорска заплата ли са купени
73
2
 
8
 
! Отговори
пиш преди 1 година
Горкото картофено момченце-кожа и кости,да го ожалиш.Не ме интересува какво е гепил и лепил,защото имаме прокуратура,която действа според указанията.По-важно е да се смени статуквото,защото както каза една психоложка,от 20 г все едни и същи хора се гледат на екрана на политиката.Милата прокуратурка днес пак отложи делото срещу убиеца на Милен Цветков.....без думи!!!
72
6
 
7
 
! Отговори
234 преди 1 година
До Чакам сега, очевидно снимките са пипани от някой гешев фотошоп кадър, изпратени в брюксел, енп решили да помогнат на бойко (много аде тоа и пуска газове) понеже или просто им дава гласове, или е пращал подаръци тук там. бойко всъщност изобщо не се е притеснявал да раздава парите на българите както му дойде
71
12
 
6
 
! Отговори
НЕ РАЗГОВАРЯМ С КИРО преди 1 година
СЪЩО И С ДРУГИТЕ ОТ МАФИЯТА-БОЙКИКЕВ, НИНОВА, РАШКОВ........ ТЕ ОРГАНИЗИРАХА ФАЛШИВИТЕ СНИМКИ С ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА, ЗА, ДА, ИЗМАМЯТ НАРОДА, ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА И ДА, ОГРАБЯТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.....
70
7
 
11
 
! Отговори
Чакам сега преди 1 година
някоя експертиза да отрече и имотът на Д.Атанасова на остров Менорка, *** на Тиквата в Барселона и палатът там, а Гешефта да изкара братът на Дончев сиромах и т.н. до последният ГЕРБопитек !
69
7
 
6
 
! Отговори
Не подкрепям никого преди 1 година
като се има предвид ,че НСО е на пряко подчинение на президента , не е трудно да предположим ,че снимките са нагласени именно от служител който е охранявал къщата. Другия момент е защо точно сега се вдига пара за това."Което не се купува с пари се купува с много пари"- В.Божков.А подскачайте сега
68
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-гнусни са политиците, койти си мислят, че някой им вярва като ни лъжат. Дончев кривата уста е от тях.
67
8
 
7
 
! Отговори
моч преди 1 година
От различни посоки и от различни субекти започна плахо да се казва това , което аз настоявам вече повече от 3 години - Zлото сполетяло бедната ни държава и нация е клетвопрестъпника , превратаджията , болшевишкия копой - преZидента радефф !!!Негова е отговорността за падението и катастрофата , която ни очаква.Дано дочакаме справедливост и възмездие.......
66
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕНП просто направи предизборен жест към бистришкия тигър, нищо повече. единственото, което могат да причинят е по-сериозен анализ на снимките. да не му изпишят веждите на борисов, че освен всичко ще замяза и на кросдресър
65
5
 
11
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
а защо в министерството на правосъдието такава "експертиза" не е постъпвала ? Хайде сега да видим кой може да мисли и кой веднага е манипулиран лесно ? Абе кой беше казал: - "аз съм ппрост, но и вие сте ппрости затова се разбираме" ? Аз бих добавил "и лесно ви мамя и манипулирам" !
64
5
 
10
 
! Отговори
Един там преди 1 година
Мръсната крадлива т_и_ква ще го изкарат светец още малко..Господ ще ви съди крадци долни от герб и не само...всички които сте крали държавни пари ще си платите пред Господ!
63
1
 
4
 
! Отговори
до 87-мата преди 1 година
Знаеш ли кой говори за морал - НЕМОРАЛНИТЕ ? Ти имаш ли морал ? Защо ли те питам ?
62
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия сериозно са си повярвали, че ще се върнат на власт. Занимават ни с глупостите си по цял ден.
61
10
 
4
 
! Отговори
Не подкрепям никого преди 1 година
Е ква файда, Бойко от 1 година вече не е на власт и няма да бъде,защото един път като тръгне ,че сестра ти е *** ,после върви разправяй ,че нямаш сестра.Факт е ,че Божков каза , до седмица ще видите къде са парите във фейса и после излязоха снимките из пространството.Но факт е ,че нито веднъж убедително Борисов не отрече и не обяви снимките за фалшиви, даже беше стрсиран, защото е осъзнавал ,че са автентични..може би.Но като се замислиш кой стои начело на НСО ,не е далеч от истината да са наг
60
7
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Анонимен...аз го "плюя" тоя Толуп,както се изрази един твой колега "На лягане и на ставане",но що се отнася до "любовницата" и детето му от Барселона си права!...Това са ЛИЧНИ истории,на които ВСЕКИ,дори и дефинирания бандит има право..Всъщност,тия безсмислени заяждания само отклоняват вниманието от основната му вина..
59
6
 
14
 
! Отговори
Елена преди 1 година
И всичко сътворено от бандита в Дубай приятелчетата му Бобокови ,и Мата Хари жената на единия Бобоков.Каква низост ,какви О.Т.р.е.П.к.и.