Дончев за снимките на Борисов: Всички клевети ще бъдат опровергани

Искрено се надявам това да е само началото, допълни той
13 юли 2022 14:33, Петя Славова
140
Дончев за снимките на Борисов: Всички клевети ще бъдат опровергани
Снимка: БГНЕС

Снимките от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов са били манипулирани. Това показва петорна компютърна експертиза, изпратена от българската прокуратура до Европейския парламент в Брюксел.

Още по темата
По този повод заместникът на Борисов в ГЕРБ Томислав Дончев коментира: "Рано или късно всички лъжи, всички клевети ще бъдат опровергани. Тук единственото, което се колебая, е дали истината е излязла рано, или е излязла късно. Искрено се надявам това да е само началото."

Очаквам всички лъжи и клевети, с които бяхме удряни последните две години, колкото може по-скоро да бъдат разобличени, защото поради безпомощността на другите политически сили, които години наред не успяваха да ни победят в честна политическа надпревара, в един момент се стигна до използването на подобни методи, каза още Дончев, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
10
 
7
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
"петорна компютърна експертиза изпратена от българската прокуратура",на кого е експертизата на Гешев или на компютър"Правец"?От кога българските"експерти"са по-добри от двете съвременни американски с технологично и модерно оборудване?Как така българските се забавиха с цели 2-3 години,а американските доказаха автентичността само за един месец веднага след ангажирането им,кой има тогава по-добро оборудване за доказване на истината?Кой в света използва българските "експерти"за такива случаи ?
57
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
75 стига с тия идиотщини. Дори и да има дете в Барселона, какво от това? ББ не е женен и може са си позволи да има жена и да й прави деца. Срамно е когато имаш жена и 3 деца да ходиш да падпираш парапети на чуждо. Хайде да се спре вече. Ако ББ има дете то единственото за което бих го упрекнала е че не го е признал, а може и да е, но го пази от журналистите. Не е женен, не *** жена си. Да му мислят за морал, тия дето ги мамят.
56
9
 
7
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 1 година
Дайте да ги видим експертите аджеба на кои точно снимки , записи и т.н са правили експертиза ..Номера с " кой е записвал".. -а не какво се обсъжда и нарежда-къде на митничари,къде по тефтерчета-кой да се удари ..кой да се оправи...на кого в дупарата..на колегите с 200..коя е Мата Хари при охрана от НСО..да влиза и аранжира..то бетер 1001 нощи..НОМЕРАТА НА БАНКНОТИТЕ И КЮЛЧЕТАТА ОТ СПАЛНЯТА НА ЧЕКМЕДЖАН- тяхните фотосенки как са ...
55
8
 
30
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
На това кулажно Фейсбук меропиятие се градеше цялата кампания на оплюване, очерняне и маскарене на ГЕРБ и ББ, която строи под юмрука на фигуранта цялата метежна шлака довела ни до сегашното положение..с тази скалъпена опорка се срина държавата, а от клоаката и изплуваха кирчовците, кокорчовците и комунистическите им милиционери..мутренската колегия на сестрите галеви, червените джихадисти от Бузлуджа, чалго.питеците на Славуца, мра.воядите и гномовете им с активното участие на Черепа и Прокопиев
54
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гост АМА ТО ИМАШЕ И ГРЪЦКИ ОСТРОВИ, СЕГА ДЕТЕ ЛИ ИЗПЛУВА- МАЛЕЕ- ПЪК АЗ МИСЛЯ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА 19 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ И НОВИ 3 САМО ЗА 6 МЕСЕЦА, 1 500 000ЛВ НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ, 250 000 ЛВ НА ДЕДО ИКОНТИЙ СИ КУПИЛ МИНИСТЕРСКО КРЕСЛО, СЪДЕН МИН ЗА ФИНАНСИТЕ И ДИВИАНТЕН ПРЕМИЕР- АМА КАРАЙ ЕДНО ДЕТЕ ЛИ ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ БАТЕ ВИ БОЙКО- БЕШЕ ХУБАВ МЪЖ.
53
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И как си позволява прокуратурата да праща документи на европейския парламент, без преди това да ги е показала в българския?!
52
5
 
4
 
! Отговори
Цвета преди 1 година
До 70 Просото А бе ей на тебе колко пъти трябва да ти се каже,че си страшен елементар ,злобен и лъжец а?Или с това се гордееш?!
51
7
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
...та как снимките ще са "манипулирани",като тиквата си ПРИЗНА,че са автентични ?!..Абе кво да ви кажа?!..Трагедия,пълна трагедия!..Пълна доПОГНУСА !..Работата е там,че Тиквун е давал пари на европейски "фактори" ЯКАТА..За това сега те се правят на ударени..Разбира се,докато тоя си мълчи..Но отвори ли си устата да спомене на кой колко е дал,на другия ден наистина ще стане "тор за некоя нива"..Това разбира се няма да стане никога,защото Мутрьо еубиец,НЕСАМОУБИЕЦ..
50
5
 
7
 
! Отговори
ами преди 1 година
като толкова не вярвате вие направете експертизата и докажете , просто българско племе , избирайте си ги кокорчовци и тем подобни и се гънете под високи цени и хаос
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичката им Промена е такава...
48
4
 
6
 
! Отговори
ама преди 1 година
То затова сме на тоя хал нито президента е на място нито новите партии ВЪРТИ МЕ СЕ ДВЕ ГОДИНИ В ОМАГЬОСАН КРЪГ
47
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Беше от ясно по-ясно още в самото начало. Никой нормален човек не държи кюлчета злато в нощно шкафче, даже и ненормален не ги държи така. Но пък да се доказва каквото има да се доказва и да се спира вече с тия пр()стотии. Има толкова неща за правене в тая държава, че кьор фишеците вече ни дразнят.
46
5
 
9
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
Само овцете се хващат на тези до-л-ни компромати! Нормалните хора вярват на очите си, не на фотошоп. Визирам пътищата, детските градини, ремонтите направени при Герб, цените на стоките и услугите тогава и сега. НО! Дори и да приемем, че е имал килчета, спал е с по 5 манКенки наведнъж, макар и незаконно, макар и неморално, все пак народа беше по - добре!
45
6
 
5
 
! Отговори
Гост преди 1 година
А детето в Барселона , ти ли го прави , бе Дончев ??!
44
2
 
3
 
! Отговори
м да ви кажам преди 1 година
много зависи кой я прави тая"петорна" или десеторна експертиза...Ами що се забави над година?или беше трудно да се съберат "експерти" еднакво мислещи?
43
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То е ясно, че са фалшиви и манипулирани! Въпросът е кой ги фабрикува, дали ейджънтс или са шпионами, еггасси?
42
8
 
4
 
! Отговори
българин преди 1 година
Алоо , габровския философ , не се изхвърляй като...на пясък ! Много добре знаеш , че снимките са истински и пачките също !!! Рано или късно шефа ти ще отговаря !!!
41
5
 
12
 
! Отговори
Гери преди 1 година
Ха,ха,ха на Кире лъжецо,палавницата Лена,милиционера Дамаджаната, и всякакви други измикяри изрезките и усещанията са по-достоверни от 5-торната експертизата в Европа.Що не се гръмнете бе непотребници ,и без това сте ненужни,само мърсите
40
7
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
е добре!...Знам,че демонстрирате много къса памет,дори и трагична липса на такава,но все пак да ви припомня.-Самата Тиква още в началото си призна:-"Спя си аз кротко на креватя,идва некаква и поставя кюлчетата и пищова,С КОЙТО НИКОГА НЕ СЕ РАЗДЕЛЯМ,после тура и пачките..А аз си спинкам като бебе..Ама яз я знам коя е тая!..Викам й Мата Хари,но с подробности и жъ въ запозная,кога открия един от телефоните си"..Тая сага приключи..Размина му се на Мутрьо..И то само благодарение на верния гешеф..
39
6
 
11
 
! Отговори
Дончев, преди 1 година
Жалък си.И ти като Гешев.