Дончев за снимките на Борисов: Всички клевети ще бъдат опровергани

Искрено се надявам това да е само началото, допълни той
13 юли 2022 14:33, Петя Славова
140
Дончев за снимките на Борисов: Всички клевети ще бъдат опровергани
Снимка: БГНЕС

Снимките от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов са били манипулирани. Това показва петорна компютърна експертиза, изпратена от българската прокуратура до Европейския парламент в Брюксел.

Още по темата
По този повод заместникът на Борисов в ГЕРБ Томислав Дончев коментира: "Рано или късно всички лъжи, всички клевети ще бъдат опровергани. Тук единственото, което се колебая, е дали истината е излязла рано, или е излязла късно. Искрено се надявам това да е само началото."

Очаквам всички лъжи и клевети, с които бяхме удряни последните две години, колкото може по-скоро да бъдат разобличени, защото поради безпомощността на другите политически сили, които години наред не успяваха да ни победят в честна политическа надпревара, в един момент се стигна до използването на подобни методи, каза още Дончев, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
9
 
! Отговори
ъъъ преди 1 година
Ами то с тези фалшификати дойде промяната
37
3
 
5
 
! Отговори
Алф преди 1 година
Добър трябва да е бил хонорарът на полския специалист за подобна оценка на фактите. Предполага се, че и десеторна да беше експертизата , резултатите ще бъдат същите същите!
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И оназ дето спинка гол ли е манипулирана?
35
3
 
11
 
! Отговори
da преди 1 година
а тоя с голия зъг кой беше или е монтаж
34
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма никакво значение дали са фалшиви или не, особенно за нас, обикновенните хора. Тези снимки са просто олицетворение на истинското положение в целият свят, на неравенството и на измамният морал. Хората за това си ги харесват, надсмиват се над тях като на карикатура, надсмиват се над истината и така трябва да бъде. Който иска да се оправдава както реши. За обикновеният човек е ясно, че и беден и отруден е на светлинни години пред всички големци
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви методи са ползвали, за да установят различна резолюция? Единодушно ли е заключението на петимата експерти или 3:2?
32
4
 
16
 
! Отговори
герП Смешници преди 1 година
Щом на снимките не е Борко, неговият брат близнак ли е сниман?
31
6
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
29 И ОСТАНАЛИТЕ ПЛАТЕНИТЕ ПИШЕТЕ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ВЕЧЕ НЯМА КАКВО И ПАК ЛЪЖИ И ОЩЕ И ОЩЕ ЖАЛКИ МРАЗЕЩИ ХОРИЦА ТУК СА ОСТАНАЛИ САМО ТАКИВА ДАЛИ ИМАТЕ И СРЕДНО ТРЪГНАЛИ ДА ПИШАТ ЗА ДЪРЖАВНИ РАБОТИ АКО БЯХТЕ НЯКАКВИ НЯМАШЕ ТУК ДА ДРАСКАТЕ ЖАЛКИТЕ СИ ЛЪЖИ НО ВИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ДА ЛЪЖЕТЕ САМО ТОВА ВИ Е ОСТАНАЛО
30
7
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 1 година
Нищо противодаконно нямаше в акцията на прокуратурата в президентството! Имаше доказателства за организирана престъпна група, която е засипала страната ни с вносни ***! С главни действащи лица сътрудниците на Радев, руските шпиони Бобокови...
29
6
 
9
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Да бе, минипулирани по отношение на часа и датата, за да не се разбера кой и кога го е снимал. Да не би да изкарате Борисов беден като църковна мишка? Че къде са всички крадени пари през периода от както е на власт. Колко милиарда се отпуснаха за магистрали и колко се вложиха. Банкянският има поне 2-3 милиарда. Освен това като виден капо ди тути капи, както се оказа са му носили и кюлчета за празниците. Всичко си е чиста истина, червив е от пачки и кюлчета 2лупа.
28
4
 
6
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Тези снимки направиха промяната.хип-хоп-ура!
27
4
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
аз на поляци и енп изобщо не вярвам така че нищо не е приключило както ви сеиска 12 години стигат връщате мандата и изчезвате
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗАЩО НА СНИМКАТА НЕ ДАВАТЕ ДВОРЦИТЕ НА НАГЛЕЦИТЕ ,,ПОЛИТИЦИ,, КОИТО СА СИ ВДИГНАЛИ НА НАШ ГРЪБ ??????????? НАЛИ СТЕ МЕДИИ . ТЕ ТВА ТРЯБВА ДА ДАВАТЕ .
25
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То е ясно, че са фалшиви и манипулирани! Въпросът е кой ги фабрикува, дали ейджънтс или са шпионами, д'ге'а?
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А документите, изпратени от испанската полиция във връзка с къщата в Барселона къде са, бе? От преди повече от 6 месеца беше съобщено, че са пратени и прокуратурата ги е дала за превод. Какъв е тоя превод, какво е това чудо! После защо никой не вярвал на прокуратурата и на Гешев... ами с право!
23
12
 
8
 
! Отговори
До 31 преди 1 година
Кюлчетата и пачките са монтирани... Забележи, че ги няма на една снимка заедно с Боката!
22
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОВА ИМ Е ПРОБЛЕМА НА МУУТРИТЕ, ТОВА ГИ БОЛИ... А БГ Е В КРИЗА, ТЕ ТРЪГНАЛИ КАТО ДПС ДА ОБСЛУЖВАТ ЛИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ЛИДЕРА СИ.
21
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правили са снимки на Боко и без Боко, наслагвали са, рязали са, добавяли са и после връз неспирно кудкудякане на *** фейкнаха всички, и по света, и у нас...
20
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аве кви клевети ??? Тоя плати напред за 8 чертежа повече пари отколкото за най новия китайски самолетоносач въпреки че Ф16 не отговаря на нито едно условие по сделката. Нито по качество нито по цена. И колко са взетите комисиони от нас ??? Всички наши пари са взети без конкурси за да си вдигне тиквата дворец в Банкя . Що не давате двореца в Банкя ??? Колко дворци си вдигнаха ,,данъкоплатците,, ,,европейци,, ???????????????
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 555Разбирам реакцията ти, че не приемаш хората които са скептични. Защо все големците се измъкват по тарлъци, независимо от доказателствата, независимо от свидетелите, независимо от лошото минало, как все така става?