Чолаков: Ясно е, че ГЕРБ ще е първа на следващи избори

Депутатът очаква извинения към Борисов
Обновена: 14 юли 2022 10:53 | 14 юли 2022 10:51, Росен Стойчев
62
Чолаков: Ясно е, че ГЕРБ ще е първа на следващи избори

"Мандатът ще бъде върнат. Втората политическа сила не би следвало да опитва да състави кабинет, още повече на фона на всички негативни отношения към коалицията ГЕРБ/СДС. Очевидно някои колеги не са морално готови да разговарят с ГЕРБ, макар че разбират, че без нашата партия няма как да има устойчиво правителство", каза депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков за Bulgaria ON AIR.

"Това, което със сигурност е ясно, е, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила при следващи избори. Тогава ще се опитаме легитимно да съставим правителство.

Още по темата
ГЕРБ се е проявила като диалогична партия, ние можем да разговаряме с абсолютно всички. Струва ми се, че в следващо НС ще бъде направено устойчиво правителство", допълни Чолаков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него в много отношения ГЕРБ се оказва движещата сила в парламента.

А експертизата на Европейския парламент, в която се твърди, че снимките от спалнята на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, са манипулирани, Чолаков коментира така: "Ясно беше, че това е манипулация. Ясно беше, че това е една медийна революция, която трябваше да бъде подплатена с измислени образи, снимки, шкафчета. Не знам как се чувстват всички колеги, които 2 години повтаряха "чекмеджета" и "кюлчета". Някой ще стане ли сега да каже "Извинявай", защо тези хора причиниха това нещо на българския народ?"

И сподели, че няма информация дали ще бъдат поканени на следващите консултации при президента.

"Всичко зависи от президента. Ако той покани нашата коалиция - ще участваме. В тези консултации ние всички трябва да говорим едно и също нещо - кога най-после ще започнем да разговаряме и да се уважаваме. Ние всички сме представители на българския народ. Всяка партия тук представлява стотици хиляди български граждани и ние сме длъжни да разговаряме помежду си в тяхното име. Хората са те пратили тук, за да вършиш работа, а не да си сърдитко Петко", категоричен бе народният представител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде го видяхте това ясно вие сте четници
45
4
 
1
 
! Отговори
Тоз дет бай ставри преди 1 година
Абе Чолак...От кадя на кадяЧакам тиквуна на моите кадя
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте да ги видим всички строителни предприемачи, от къде имат пари за да инвестират в строежите които изникват на Хладилника. Чии са, или всички ще ги пишете на името на Пулеви
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Влизате в затвора, чичка! В затворааааа, ваща...
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавната и местната администрация винаги са гласували против ГЕРБ, но трябваше и част от останалите даде събудят, за да свалим ГЕРБ от власт. Ясно е, че ГЕРБ няма да са първа политическа сила на следващите избори.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ и ПП още повече.
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Услади се на кучето кокъла и зина за още,но удар с лопата му изби зъбите заради лакомията му.
39
6
 
11
 
! Отговори
Ще им се преди 1 година
Само не мога да разбера по кое е толкова ясно, че ще е първа сила. То според проучвания трябваше да са първа сила и на предните избори, ама леко поиздухаха супата. И сега така ще стане, освен, ако не е останал само изключително елементарен народ с по една мозъчна клетка в тази страна. Няма как да те крадат десетилетие, да крадат от *** - пенсионерката, от децата ти и ти да идеш и да пуснеш бюлетина за тях. Няма такава логика. Герб са крадци, които са се намърдали по всички структури! ДОЛУ!!
38
1
 
3
 
! Отговори
МЕТ преди 1 година
Ти кажи как е с посредника МЕТ за газта, как е цяла година да *** комисионни по 100 млн лв на месец за посредниците и да викаш, че се бориш с корупцията?!
37
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на ГЕРБ, че успяха да свалят от власт ***!
36
0
 
1
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Ох мама имам опит ...Как ща вземам ,туй ъслоявам. Аз знам н не е сефте..
35
3
 
15
 
! Отговори
д преди 1 година
абе я кажи за капитан андреево как е частната фирма с пестицидите дето ни отравя 12 години?
34
3
 
15
 
! Отговори
Баце преди 1 година
А не викай " хоп " преди да си скочил. И е редно да мълчите. Че сте се *** чак до ушите. И не правете от един *** господ.
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гроб и Пп - в зандана
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сметки без кръчмари
31
5
 
12
 
! Отговори
боко преди 1 година
ако гроп са първи ,ще се потвърди колко прости са българите
30
3
 
6
 
! Отговори
до 33 преди 1 година
Прав си , дано са първи така още повече ще боли. Първи, милиарди за крадене а те на сухо. Голяма болка, болка до побъркване.
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чулаакуф, може и да сте първи ,но власт няма как да имате. А как боли като виждате колко много можехте да откраднете от тия милиарди дето идват, ах как боли!
28
7
 
16
 
! Отговори
Деян преди 1 година
Ами Герб няма да спечелят следващите избори.Първи ще са ПП пак.
27
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По кво е ясно? На последните избори пак тази агенция ви даваше 3 процента преднина а накрая ПП с 6 отгоре . Ако смятаме правилно сега разликата май ще е повече. А и тоя резил с шкафчетат дето сами пак раздухахте ще ви смъкне поне още 1 процент като слушам днес коментарите .