"Възраждане" имали собствена социология, били първа политическа сила

Костадинов заяви, че след тях били ГЕРБ, а трети - ДПС
14 юли 2022 10:03, Нели Христова
158
"Възраждане" имали собствена социология, били първа политическа сила
Снимка: БГНЕС

На когото и да даде Румен Радев третия мандат другата седмица шансовете за съставяне на правителство са минимални. Трябва да има нови избори, на които според нашата социология ще бъдем първа политическа сила. Такова мнение изрази пред bTV лидерът на "Възраждане Костадин Костадинов.

Според него трябва да отидем на нови избори, защото това е най-доброто решение за изхода от политическата криза. Той отново заяви, че позицията на "Възраждане" не се е променила.

"В момента българският национален интерес изисква тези партии, които се провалиха в управлението и които превърнаха България в свободно пропадаща в международното пространство държава да си понесат последиците от своите престъпни действия и бездействия, отивайки на избори", каза Костадинов.

Партията има собствена социология и последното проучване е дало на "Възраждане" 22,1%. Втора политическа сила е ГЕРБ с 15,4%, а на трето място е ДПС с 8,9%, каза още Костадин Костадинов.

На въпрос дали формацията на Стефан Янев би могла да стане партньор на "Възраждане" в управлението той заяви, че това няма как да се случи.

"Нямаме никакви сходства с партията му. Стефан Янев въведе зеления сертификат и политиката на брутални ограничения в българското общество по време на т.нар. пандемия. Нещо, което сега се опитват да направят неговите бивши колеги от настоящия кабинет", заяви лидерът на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин знае ли значението на думата "социология"? Поредният малограмотен с фалшива образователна степен.
139
0
 
0
 
! Отговори
До 147 преди 1 година
Искаш ли да ти помогна?
138
2
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Това са сънищата на Копейкин.Като се събуди беше паднал до леглото.
137
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това му е част от предизборната кампания, шантаво е, но мисленето не им е сила. Знаят че Бялата Златка се активизира и ще им дърпа от избирателите, доста от тях си отиват заради Гунчева, други при Янев и ВМРО, а ако има мислещи при толкова компрометирана партия и те си бият камшика, накрая под чертата.
136
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мислех, че по гнусна партия от итн няма, но ето има иzраждане, отивам да повърна
135
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен подаръци в рубли, руското посолство му подарило и социология. ))))))))))))))))))))
134
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Сега ще чакаме СОСТВЕНИТЕ на ГЕРБ, ДПС и на Чалгарите врачки и вещици да излязат и те със свои "точни" изследвания !
133
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мдааа, Костадинов поне се ваксинира. Другите - кога?
132
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма част от членовете му са козметички, фризьорки, военни пенсионери, ултраси и врачки. Останалите са безработни маргинали или руснаци с български паспорт. Част от руснаците се изнесоха, другите ще ги редуцира ковидът - за разлика от вожда си, те не се ваксинираха.
131
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е толкова страшно, че лъже като копанарин (политиците лъжат), а че си вярва. Копанарите поне се трудят, този знае само да вдига фашистки лозунги.
130
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питайте Путин?!Социологията им е еднаква!
129
3
 
10
 
! Отговори
Не може да бъде преди 1 година
"СОБСТВЕНАТА СОЦИОЛОГИЯ", това истина ли е, нали за този манипулатор народа беше важен, как сега станаха важни само собствените му пророчици, а какво мисли народа не е важно ? На тази манипулация ли казва СОЦИОЛОГИЯ този богатеещ от субсидии и дарения от тТиИмМ музеен екземпляр "историк" ?
128
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
"Партията има собствена социология." - ха ха ха това изречение само по себе си доказва на какви п*Рости хора ще разчита Копейката, ще бъде ли възможно собствените му врачки да пророкуват загуба или падения на проценти ? Чиста проба излагация и доказателство за манипулация на п*Ростата част от населението, ако може да се нарече НАСЕЛЕНИЕ тази част ?!
127
4
 
15
 
! Отговори
Копейчик преди 1 година
и собствена вселена и собствен руски свят
126
3
 
15
 
! Отговори
внимавайте,ей преди 1 година
Тоя пишман тарикат си е чист шизофреник!Не може да приказваш,че не искаш власт,и едновременно с това да искаш да управляваш!Това си е чиста шизофрения по учебник!Лошото е,че я докарахме с такива болняци държава да градим!Ама това е положението!
125
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно е , в Карлуково са 1-ва политическа сила
124
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз на негово място не бих вярвал толкова на тези негови социолози, те може да го лъжат както и другите в агенциите. След няколко месеца на изборите ако се окаже че не са първа сила ще е виновен той защото е вярващ, а не проверяващ.
123
2
 
7
 
! Отговори
Убеден съм преди 1 година
,че всичката пасмина от възраждащата пРостията на Копейкин са импотирани от към чувството за срам. Няма как умен и разсъдлив човек да не различи измамник и крадец от почтен хомосапиенс, затова и тънем в мизерия и бедност, защото избираме манипулатори и обещаващи национална независимост, но не обясняващи как ще я получим, как ще съществуваме и как ще се разделим с бедността !
122
6
 
20
 
! Отговори
Дървен Шоп преди 1 година
*** са поредното политическо престъпление ! Трябва да изчезнат от политическата сцена !
121
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ са най-големите политически хамелеони. Не се спират пред нищо в името на властта. Когато бяха извън нея Ристю брадатко каза избори до дупка. След като влязаха в коалиция с комунистите от БСП и се докопаха до властта, същият взе да говори, че нови избори щели да дестабилизират държавата? Я марш по дупките.