Големият обрат в КЕВР

Разкрития за назначението в народното събрание
21 юли 2022 19:05, Росен Стойчев
30
Големият обрат в КЕВР

На висок тон опозицията прогнозира колапс в енергетиката след решението на Конституционния съд. Причината е, че липсата на председател застрашава механизма на ежемесечно определяне на цената на газа, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Аз призовавам със силата на вашето мнозинство да поканим веднага в зала министъра на енергетиката.

Още по темата
Призовавам ви последните дни на 47-ото Народно събрание да внесете процедура по избор на нов председател на КЕВР. Ако не го разбирате и единствената ви реакция е да викате от втория ред - това означава, че наистина сте тотални аматьори, не пълни", заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.  

"Нарушихте правилника. Защо не поискахте времето за декларация, а някаква измислена процедура", каза зам.-председателят на Народното събрание Атанас Атанасов.  

Бившите партньори от "Има такъв народ" признаха, че до избора на Станислав Тодоров се е стигнало след извиване на ръце.

"Когато заговорим за нарушение на закона, щети за бюджета, напомняйте на ГЕРБ, че има още един такъв случай за "Капитан Андреево", изтъкна депутатът от "Продължаваме промяната" Михал Камбарев.

"Ето това е безочието на ГЕРБ, даже не се регистрирахте. Не сте в зала, а цял ден говорите за отговорност и държавническо поведение. Нарушавате закона, а след това твърдите, че ние нарушаваме закона", посочи депутатът от "Продължаваме промяната" Искрен Митев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БУДА, ОТРОЧЕТО МУ ДЪРЛЯН ДЪРЛЕВ И АГАТА КАРАДАЙЪ ДА СИ НАМЕРЯТ ЧЕТВЪРТИ ЗА КАРЕТО, ЩОТО ВЛАСТ ТЯМА ДА ПОМИРИШАТ ОТ НИНЕ И ДО ВЕКА. ДА СИ СПРЕТНАТ ЕДНА МАСА ЗАД ПОСЛЕДНИТЕ БАНКИ В ПАРЛАМЕНТА И ПИКА, КАРО, БЕЗ КОЗ, ВАЛАТ, ЧЕ СКУКА, БЕ!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До П.К.капани заложени от гроб с цел манипулация!ама бочко не влизаше в парламента от години..."император"?плюе върху това как искате да живеете!"матрял" ни назова пред Света матрял на крадец ли сте?къде е Швейцария на Балканите...в офшорните на бочко и авери...а децата ви роби...искате си господари...ок!
26
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Големият обрат в действие:Стани Да Седна.
25
1
 
2
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
- Никой не е над закона??? Никой друг, освен тия, що редовно го минават метър. Да е само този фрапантен случай? Всички, всички прояви, решения и изпълнения са нарушения на законите в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ от плямпа-щите и широко рекламираните п.п.Още от началото, та до края по всички линии и координати.Доброто на тези криминални и политически престъпления е, че тия що ги правят ще ги плащат. Ще бъдат принудени да ги плащат с лихвите. БАСТА.
24
1
 
2
 
! Отговори
до ПроСоТо преди 1 година
Риск винаги има. Не очаквам да изпълнят и половината от това, което заявяват. Но ако се държат малко като българи, пак стига за начало. Защото никой от другите не го прави. С изключение на ДПС в някои случаи, но пък те са турци:) Нейсе. Хайде, лека!
23
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До до ПроСоТо..и още едно малко уточнение,ако позволиш:..-Аз съм авантюрист!..А в основата на авантюристите е ПОЕМАНЕТО НА РИСК .."Риск печели,риск губи"..
22
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До до ПроСоТо.."Немам повече въпроси"...Обаче знаеш ли,ВЕРОЯТНО и аз ще се опитам да ги подкрепя..Имам и основания и съмнения,но...просто не виждам /ЗА СЕГА/ на кого да се доверя..НЕ че няма вероятност да бъда излъган!...Но трябва да се рискува..
21
0
 
1
 
! Отговори
до ПроСоТо преди 1 година
Вероятно за Възраждане. В никакъв случай за ПП, ДБ и БСП. За ИТН също не. Някакви други въпроси?
20
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До до ПроСоТо..."Присмял са Хърбел на Щърбел"..Знаеш ли я тая поговорка?..И понеже ТИ повдигна въпроса,АКО ИСКАШ,може да споделиш:..-За кого би гласувал?..Само не отговаряй със.."Нема такъв,сички са маскари",моля!..Не че е важно,но просто стана дума..
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден обрати. Утре Ное обрат. Първа точка утре ще е гласуване оставката на Миро на Лена като председател на НС. Пак е сгазил лука и Карадайь внесъл първа топка оставката на Мирослав Иванов.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден обрати. Утре Ное обрат. Първа точка утре ще е гласуване оставката на Миро на Лена като председател на НС. Пак е сгазил лука и Карадайь.
17
0
 
8
 
! Отговори
до ПроСоТо преди 1 година
Извинявай, но аз по-некадърни хора от тези в ПП и ДБ не съм виждал. В сравнение с тях дори герберските калинки са класи нагоре.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой сеща ли се за случай, в който тези от ПП са спазили закона? Питам съвсем сериозно, защото аз не се сещам за така тяхна проява.
15
2
 
14
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА КЪМ ГЕРБ ...САМО ЩЕ ВИ ДОНЕСАТ ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ТОКА И ГАЗА ЗАЩОТО СТЕ ПЪЛНИ ГАЛ ФОНИ И АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТНИ!..ДА ВИ Е ЗДРАВЕ СЕГА....И ЗИМАТА!
14
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната Почина. Толкова некомпетентни, че не разбират колко са некомпетентни. За тях рушенето на Конституцията е спорт.
13
17
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
..м/у другото,както и преди съм отбелязвал:..-С тая неистова злоба и клевета с/у "пп",малограмотните Бокови държанки само ще им вдигнат рейтинга..Вместо да извадят очи,Тиквените Червенотиквеничковчета ще изпишат вежди..
12
13
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
хм!...За какво реват гробарите?...Та ВСЕКИ,който "Поеме кормилото на властта" иска да работи с хора,които го разбират и са лоялни!..Това е ПЪРВОТО УСЛОВИЕ програмата на Партията и правителството му да УСПЕЕ!...Чунким Тиквата не наблъска де що има институции с НЕГОВИКУЧЕТА?..Значи за него може,за тия-"пп" ,не може !?...Ега ти типичната Банкянска.."логика"..
11
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормално е ако съда е на страната на Буци да е все на въпреки на новите! Това че съда и прокуратурата са на герб и дпс вече го знаят и децата в детската градина!
10
2
 
11
 
! Отговори
Винету преди 1 година
Уф, и ти ли постоянно лягаш и ставаш с ГЕРБ? Айде стига де.
9
3
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Тези от ПП "Пълни профани" наистина вече стигнаха дъното. Най-глу.павото нещо е, когато си сгафил някъде, да търсиш кусури на другите за съвсем друго. Ами просто си признайте и замълчете бе, некадърници. Стига с този изтъркан комунистически номер "А вие защо биете неггрите".