Джамбазки: Холандски и германски интереси не ни пускат в Шенген

Въпрос е на превозвачи
8 яну 2023 06:29, Росен Стойчев
113
Джамбазки: Холандски и германски интереси не ни пускат в Шенген
Снимка: БГНЕС

"Ние не сме в Шенген не за друго, а защото холандските и германските икономически, превозвачески и търговски интереси не искат да няма граница между черноморските и гръцките пристанища и Централна и Западна Европа".

Още по темата
Това заяви в БНТ Ангел Джамбазки.

Българският автотрансортен бранш губи 150 млн. евро годишно от чакане по границите, подчерта Джамбазки и коментира, че България и Румъния от 12 години са изпълнили всички критерии, но де факто са извън ЕС, защото Шенген представлява ЕС.

"Това пространство не е направено, за да се разхождаш по летищата, а е направено за движенията на бизнеса и стоките и когато ти си извън това нещо, ти си извън ЕС", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
3
 
! Отговори
Готин преди 1 година
Като не ни искат "европейците" има други, дето ще ни превземат без "бой". Тази върхушка в Брюксел трябва да внимава много, защото границата на Турция, ще стигне до Франция.
63
0
 
6
 
! Отговори
Станева преди 1 година
Хората от футболните агитки са най-долно качество хора. Не разбират от футбол. Тарторите на агитките прислужват на ГЕРБ и други политически партии срещу заплащане. Какви агитки като футбола в България беше убит от Боби Михайлов пияндето?
62
5
 
5
 
! Отговори
Гатев преди 1 година
Русия умира бавно но славно. Голям кеф. България вече е почти свободна страна.
61
2
 
9
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Не, Джамбазки, не лъжи народа. Не сме в Шенген защото България е Дисниленд за корупцията и ти си част от тази корупция Джамбазки. Джамбазки не е ходил в казарма защото бил учил право 10 години. Тоест той е страхливец, мошенник и интелектуално ограничен човек. Ето такива като него са българския "елит".
60
1
 
4
 
! Отговори
Върл Левскар преди 1 година
Мнооого , много добре знаят тези о-гофрени от източния раих и неандерталия , откъде са основните трасета за мигранти и наркотици .През България е залъгалка за отвличане на внимание .
59
1
 
8
 
! Отговори
777 преди 1 година
Всичко е въпрос на пари и то на много пари!!! Хърватия влезе за да могат "западно европейците" да ходят на почивка без да чакат по границата! В Германия по радиото имаше даже реклама. В хърватия без граници!!! Всички ценности в гейропа са лъжа и лицемерие!!!
58
7
 
4
 
! Отговори
Пропов преди 1 година
Германия има нужда от работна ръка и услуги. Особено в транспортния сектор. Така че нямат интерес да ни спират или ограничават по никакъв начин. Не ни искат заради корупцията и беззаконието. Те търсят партньори с ясни правила и отношения - да се знае какво се очаква и как се случва. Не им трябват държави с отношения тип мутренски матриархат, дето има едни писани правила, ама реално сме дива Индия, каубойски филм.
57
4
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
До SDI.....Бих искал да попитам тези, които казват, че не сме дозрели за Шенген поради корупция, русофилство, лоша икономика и т.н., защо тогава ще ни приемат в Еврозоната без никакви проблеми -----///------ веднага ш'ти отговора - за да тие бът п...ката май чи на русофилска, затова.
56
7
 
4
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Този човек нямали да спрат да дава неверни коментари. Губят всички от това , че не сме в Шенген. И западните и български превозвачи, които са със собствен транспорт. Печелят само партийните фирми от статуквото.
55
3
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Джамбазки няма да е лошо да погледне и в нашата градина.Преди дни жандармерист беше заловен да превозва нашественици.Може би австрийската и холандска позиции не са без основание.
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Губел бранша.Не народа.Защото преход за народа не беше направен.
53
2
 
12
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Запада постоянно дава примери , че България е корумпирана държава. Този човек също го знае , но се прави на глух. Там където е корупцията там е бедността. При корупция всеки гледа да не дава продукт ,защото ще го ограбят. Търси бърз и лек доход. От малък се насочва към шашмата , измамата , далаверата
52
1
 
4
 
! Отговори
До 75 преди 1 година
Нищо не му плащат. Глупав си е безплатно.
51
2
 
2
 
! Отговори
До 70 преди 1 година
По твоята логика щом не сме емигрирали в САЩ и там не е хубаво.
50
2
 
8
 
! Отговори
И аз тъй преди 1 година
Не съм се разтичала да купувам германски стоки, но сега пък хич. Да видим.
49
4
 
16
 
! Отговори
Дядо ви преди 1 година
Така е, защото ние не бавим западноевропейските камиони по границите. А, да постоят малко на граничния контрол стоките за Кауфланд и Лидл, и Германия веднага ще натисне Нидерландия да си смени политиката .
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
номер 70 плащат ли ти 10 000 лв на месец или за хилядарка пишеш тези глупости
47
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България не е в Шенген, защото е Failed state благодарение на 30г систематично вървене надолу. А последните 10-12 я довършиха.
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема страшно, сега Германия и Холандия ще изнасят много по-маклко, така че нема да има нужда от транспорт.... Тогава ще пуснат БГ в шенген, щото нема да има далавера... :) Така са най-близките съюзници, те тука така нема да оставят Бг... винаги ще помагат. Вервайте им... хахахах
45
2
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
прав е! .... няма значение ква личност е, изказването е правилно и е ясно защо не сме в Шенген