Димитров: Тези избори са заслуга на Румен Радев

Предложени са два избора
Обновена: 27 яну 2023 07:13 | 27 яну 2023 06:55, Росен Стойчев
109

"По темата трябва внимателно да се прецени, защото увеличението трябва да бъде според труда. За да се случи, трябва да има редовно правителство.
Още по темата
Няма редовен кабинет, защото президентът изгражда служебна президентска република", заяви депутатът от ДБ Мартин Димитров в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според него президентът Радев е виновен за ситуацията, в която се намираме. "Конкретно тези избори са негова заслуга. Ние бяхме предложили - служебно техническо правителство на българския парламент с 5 приоритета. Щяхме да накараме българският парламент да избира между две алтернативи - технически кабинет на българския парламент с парламентарен контрол и служебен кабинет на Радев. Това щеше да бъде интересно", посочи Димитров.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът заяви, че Радев не дал мандата на ДБ, защото иска да управлява. "Намираме се на кръстопът с два ясни завоя. Единият е като се събраха ГЕРБ, БСП и ДПС и казаха, че искат да си правят програмно правителство. Другият е пътят на ДБ и "Продължаваме промяната". Хората трябва да изберат", категоричен е той.

Димитров заяви, че очаква по-добър резултат от ДБ и допълни, кои ще бъдат възможните партньори зависи от изборите резултати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
7
 
! Отговори
Спиро преди 1 година
Христо Христов е някакъв изтърван от лудницата. Всичките му коментари са неадекватни.
79
1
 
8
 
! Отговори
Пешев преди 1 година
Я обяснете по-добре как Пеевски подмени вота на хората чрез Слави Трифонов! Хората гласуваха за промяна и получиха обратното на промяна!
78
8
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Мартинчо не мисли преди да говори.Президентът се чуди как да тупка топката,за да може партиите в парламента да направят правителство.Служебно техническо правителство-такова животно нема в правния мир.Мартинчо разтяга предизборни локуми.
77
5
 
2
 
! Отговори
Тези избори преди 1 година
Са заслуга на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ!!! НАРОДА НЕ ИСКА ИЗВРАТЕНИЯ ЕС ДА ГО УПРАВЛЯВА.ОТ 12Г ЯДЕМ БУБОЛЕЧКИ ПРЕДЛАГАНО НИ ЗА КАЧЕСТВО У КАУФЛАНД ,ГЛОБИ ЗА КАКВО ЛИ НЕ,БУСТЕРИ МУСТЕРИ.ФАКТ Е,ЧЕ ОТ 3Г НАСАМ ЕС И САЩ НИ РАЗХВЪРЛЯХА.НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ДА СИ ГО СЪЗДАВАТ ПРИ ТЯХ НИЕ НЕ ВЯРВАМЕ НА ИЗВРАТЕНАТА ИМ ВЕЧЕ ПОЛИТИКА
76
6
 
5
 
! Отговори
Бойко съм преди 1 година
Ех каква добра комбина сме с Румбата!
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Принципно е прав, но ми сте всички политици еднакво противни!
74
8
 
1
 
! Отговори
До "Бойко съм&q преди 1 година
Да. По-добре е от ГРОБ. Още по-добре е че имаше доста време служебни правителства, а не шарлатани като ПП и ДБ или мутри и мафиоти като ГЕРБ. Та така - по-добре ми е сега. Въпреки инфлацията в световен мащаб!
73
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марто е комсомолец с плам в очите и със светла вяра в конкуренцията, честния бизнес, трудолюбивия капиталист и наличието на евтина газ от най- добрия конкурент от всеки континент! Полезните идииоти наистина са полезни!
72
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези избори са заслуга на йдиотите от контактната група соломон паси и аниамационния герой плевналиев е разбира значителна част е и ваша
71
4
 
11
 
! Отговори
Дядо преди 1 година
Крадеца вика-дръжте Крадеца ! ! !На крив х.й , вълната му пречи !
70
2
 
11
 
! Отговори
Бойко съм преди 1 година
е, как е народе? По - добре ли живеете сега? При управлението на военния сбъъррканяк?
69
18
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Браво на Радев, че има избори. Избори трябва да има до сформирането на стабилно мнозинство за излизане от ЕС и НАТО.
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото повече се провеждат извънредни избори, толкова повече се препотвърждава нечистоплътността и зависимостта на бг партиите от разни престъпни кръгове и групировки. Няма един, ама един читав! Докато няма б.й и е.ан на площада няма да има управия.
67
9
 
4
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
Тези избори са заслуга на Доган! Той ви подхлъзна с Нексо. А Ристю Фашиста си призна. От тук нататък пътя за вас е ясен.. От ПП няма да ви вземат щото требе да ви дадат избираеми места в листите , а никой от тях не ви ще! За кво сте им? Аре мъна!
66
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мартинчо ***, пардон - "гласът на Разума" отново говори глупости.
65
8
 
17
 
! Отговори
А Бюджета? преди 1 година
И защо беше тоя преврат? Да отърват Божков от затвора и да помогнат през Борика да се изкарват истински пари от фалшиви крипто валути. Баси лобирането за НЕКСО! Мдааа, ще подкрепим ДБ за следващите избори, заедно с Ало Маджо, от мерцедеса на Бобокови! Много *** е Българския избирател, РОМ!
64
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ И ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА! ТОЗИ КОЙТО ВЗЕМА РЕШЕНИЕ И КОГАТО СГРЕШИ УВОЛНЯВА БЕЗ КОМПРОМИС ИЛИ СМЕНЯ НЕПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ! ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА ТОЗИ РАЗВРАТ С ВЛАСТТА! НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ И СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА
63
11
 
19
 
! Отговори
Познавам го преди 1 година
Радев е национален предател.Винаги е бил такъв.
62
5
 
15
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ТОЗИ С КРИПТО ИВАНОВ ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ???
61
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тогоз кой беше ?