МС отрече: Бащата на Кирил Петков не е бил командирован в Турция

Не са правени и заявки за качването му на борда на "Фалкона"
Обновена: 10 фев 2023 15:16 | 10 фев 2023 15:11, Нели Христова
100
МС отрече: Бащата на Кирил Петков не е бил командирован в Турция
Снимка: БГНЕС

Бащата на Кирил Петков никога не е бил командирован със заповед, издадена от администрацията на Министерския съвет и от страна на МС никога не са подавани заявки за качването му на борда на летателно средство на ДАО. Това се казва в отговор на запитване от страна на "Твоят ден" към Правителствената информационна служба.

То е породено от твърдението на бившия зам.-министър на енергетиката Пламен Данаилов в студиото на предаването, в което той заяви, че бащата на Кирил Петков - Петко, е бил ангажиран с търсене на доставчици на синьо гориво. По думите му той официално е пътувал до Турция за преговори заедно със съветника по външната политика на Петков - Весела Чернева на държавни разноски през първата година на миналата година.

"Със заповед на министър-председателя Кирил Петков от 27.06.2022 за среща с министъра на енергетиката и природните ресурси на Република Турция г-н Фатих Дьонмез за един ден – 27 юни 2022 г., в Анкара са командировани министърът на енергетиката Александър Николов, съветникът на министър-председателя Весела Чернева и съветникът на министъра на енергетиката Ангел Янков. Съгласно заповедта пътуването се осъществява със самолет „Фалкон“ на Държавния авиационен оператор по маршрут София – Анкара – София. Заявката за изпълнението на полета до ДАО е от Министерството на енергетиката", заявяват още в позиция от Правителствената информационна служба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ами да пратят документите на дежурният манипулатор на тиквата лилян добрев и да се извини в анадола тв-бтв...лице у з.д.ик,разпространяващи лъжи и манипулации,лилян мамин купуваше на рекордно ниски имоти в София...с мама,4 пъти си подава оставката руският роб...и анадола бтв мълчи,мълчаха и за безчинствата му в Хасково,ако подобни ще управляват животите ви...и Бог няма да ни помогне!!!
89
4
 
3
 
! Отговори
Ники Гънчев преди 1 година
Бойко Борисов е Зъл Гений. Отново се оказа чист като сълза измежду санкционираните му близки приятели и колеги. Дайте един Плюс за Бойко Борисов сега!
88
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Митрофанова: Българите са русофили '' ............................... русофилите в България са три вида - 1. възрастни комунисти с петолъчки в мозъка (изчезващ вид); 2. руски *** на издръжка на руското посолство, като 'възраждане' (тези викат за който плаща); 3. нискообразовани, често безработни аутсайдери, жертви на прехода, които обвиняват за всичко демокрацията и пазарната икономика, и чакат путин да ги спаси от капитализма (тези са най-голямата категория).
87
1
 
6
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Не беше тати, мама беше!
86
1
 
4
 
! Отговори
Рединктън преди 1 година
Този съм го включил в моя списък!
85
0
 
5
 
! Отговори
запознат преди 1 година
Този е част от коалицията на войната! Членува в сектата "Череп и кости" в която секта членува и Байдън! Ако вземе властта ще ви мобилизира и ще ви прати на фронта да умирате по руските степи за интерсите на членовете на сектата "Череп и кости". От вас ще останат само черепа и костите!
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бате Киро от Канада,батко му Делян Добрев също от Канада,а братчет му от герп Влади Горанов с вуйчо Кики Ананиев финансови министри....в списъка Магнитски...
83
2
 
10
 
! Отговори
Бате Киро преди 1 година
Бате Киро от Канада, Гладна Калинка,В Козяк 16 влизам аз, да работя срещу вас! Обещаха ми заплати, Ах заплати! От Съединените щати, Ах щати! Че марионетка ставам аз! В този час!
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 85 Гледай тогава извращението в дясно от тази снимка.Кой ти пречи.
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва извръщение на снимката да оди на маййната си.
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Га групътъ е била у Туреция, Татко Пътко е вардил папрапето с игривата косатка
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрътия ДСар и малкото ДСарче :D
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
някои са заплодени in vitro други inanalno, по действията и смръднята им ще ги познаеш сдните са вагиналнозасмърдяни другителайняно
77
1
 
5
 
! Отговори
Прост Гербер Русороб преди 1 година
Абе не знам, ама Кирчо лош
76
1
 
4
 
! Отговори
Пашата преди 1 година
Нека друг да отговори за връзките със СИК,трафик на наркотици,финансови измами,кражби на коли,контрабанда,изнудване,рекет,про ституция и прочие.Да не забравяме и Сибанк я...
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
самолетно хвърчуиднта групичка са се наговорили да пуснат мълват и да я отричат. Хай пилотаж на Фалкон
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МС отрече: Бащата на Кирил Петков не е бил командирован в Турция, а кое министерство да бъде попитано за това което на пазаря се говори. Накратко: На малдини, преди 30на години бащата на Кирето работил ли е в банковите пирамиди на канадския руснак Майкъл Чьорний и от кога и как се е отзовал в Канада - въпроси задават хора на които по онова време от тези пирамиди им се стъжни не ами зачерни живота. Дано Петко ням нищо общо с пирамидите. Но все пак хората се интересуват не защото идат избори.
73
2
 
3
 
! Отговори
Кикот преди 1 година
За да се посмея,слушам бокича-незабравимите пейкапе,гулю гулю.конграчулейшън и прочие
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха-ха, а в тази групичка да не би случайно инкогнито да е имало и един друг?
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и да не е бил командирован официално, но това не пречи да е ходил, нали?