Дайнов: Възможен е първи мандат, възможен е и втори мандат

Важно е да има правителство
8 апр 2023 17:29, Росен Стойчев
85
Дайнов: Възможен е първи мандат, възможен е и втори мандат
Снимка: БГНЕС

„ГЕРБ се притесниха, че са първи, а ПП-ДБ се притесниха, че не са първи”. Така политологът Евгений Дайнов коментира изборните резултати от 2 април в ефира на Нова Нюз.

„Възможността да се реализира първият мандат за редовен кабинет е около 80%, ако е хартиената коалиция, но с подкрепа на ПП и ДБ няма как.

Още по темата
Възможен е и първи мандат, възможен е и втори мандат – с подкрепата на ГЕРБ. Катастрофално е да има трети мандат”, каза Дайнов.

Той смята, че народът ще се разгневи, ако сега не бъде съставен редовен кабинет. „Изобщо не е ясно народът кога, кого, как и за какво мисли да наказва. Би трябвало да има редовно правителство”, обясни той.

Очевидната слабост на ПП е, че не положиха усилия да изградят партийна структура в страната, защото не разбират за какво им е. Те имат лица, но нямат структура в страната, каза Дайнов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
уточнение преди 1 година
Мнението на този измислен син шаман няма никакво значение.С пълзене и бли.зане стана даже професор , но сега такива професори има повече отколкото плочкаджии...На никого в тази страна не му пука за някакъв крадлив гербаджийско-седесарски кабинет.Служебния кабинет върши 5 пъти повече работа от бандата на ГЕП-СДС.Ние помним че глутницата от крадци ГЕП/СДС-ДПС-БКП се напъна единствено за хартиената бюлетина!!!Най-важното за БГ политиците е собствената ненаситна гуша-ФАКТ!!!
70
0
 
1
 
! Отговори
Инженер преди 1 година
Възможни са много неща. Като например, земетресения, инфлация на турските лири, война, че дори и баба му на Дайнов да е мъжка. Но, в последния случай той ще трябва да я нарича дядо, а това му е невъзможно. Познавам ги нещата. С около 50 %. Особено когато възможните отговори са само с да или с не. Честита 2023 на българските политици, техните лидери, политолози и социолози.
69
0
 
2
 
! Отговори
12345 преди 1 година
И тоя започна да хвърля боб.
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе тоя алкохолик и набеден политолог, пълен нарцисист и екстремист що го дават още по телевизията?
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е с конска опашка да прихваща по-лесно идеи от околното пространство.
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Издайнов ни светна от задкулисието.
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Име - Не-човек говори от името на "хората"
64
0
 
3
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ преди 1 година
Промиват мозъците на хората НИКОЙ не ги ИСКА тези НЕГОДНИЦИИ за ПРАВИТЕЛСТВО. Хората ще излязат по улиците !!!
63
0
 
4
 
! Отговори
Булгаристан преди 1 година
Този ако не е налят до козирката дрънка като празна тенджера,а когато е налят се превръща в Хари Потър,пост комунистически вариант!!Много пушек и малко магия!!Четиво за изперкали тинейджъри и вдетинени даскалици!!
62
1
 
6
 
! Отговори
Учуден преди 1 година
ВЪЗМОЖНОЕ ДА СИ ПРОФЕСОР,ВЪЗМОЖНО Е ДА СИ ТРЕЗВЕН В НЯКОЙ МОМЕНТ ОТ ЖАЛКИЯТ СИ ФАЛШИВ ЖЕВОТ?! ВЪЗМОЖНО Е ДА НЕ СИ КАДЪР НА ДС И НА ЗАДКУЛИСИЕТО,АМА НАДАЛИ?!
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-плиткоумни коментари от тези няма накъде -- значи 80% вероятност за правителство.
60
1
 
7
 
! Отговори
Глок преди 1 година
Възможно е с трети или четвърти,Дайнов дрънкай на китарата и не се занимавай
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре да стане с първия мандат. Ако се стигне до онези клюси на Байдън ще ни доведат до просешка тояга. Хем наперени, хем немислещи - като нищо ще ни загробят с няколко милиарда и после *** се оправяй. Като си спомня как м.г. покрай газовата криза ни овътриха с няколко милиона за посредници, станаха ми много противни! И като допълнение - Хр.Иванов и Генералчето, а министър на икономиката -Нинова от Крушовица...
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бяхте ли от тях, Бее, идеалистите?
57
1
 
7
 
! Отговори
Идеалист преди 1 година
"Те имат лица, но нямат структура в страната, каза Дайнов."Имат лица на Остап-Бендеровци. Нямат структури защото за тях гласуват онези с празните погледи, които лежаха през юли 2020 по площадите и избягаха през август по морето да се боцкат вечер по плажовете. За какво им са структури. Те си имат Фейс - ЦРУ!
56
0
 
12
 
! Отговори
Янко преди 1 година
Дайнов, на кого имаш да даваш ? Иначе си взел-дал като индивид , но превеса на "взел" е доста внушителен. Само не е ясно за какво ти плащат . Че си гьон , ясно, но защо мислиш , че се интересуваме от твоите обвити в алкохол мисли?
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възможно е да се изкъпеш и да се избръснеш. Мязяш на уи от 80-те.
54
1
 
11
 
! Отговори
Доктор преди 1 година
Дайнов, явно още не си сменил кръчмата!
53
0
 
9
 
! Отговори
Eвreни Дaйнoв преди 1 година
Aз ra ям roвнa ми e нaй-xyбaвo...
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не ми е направил човека. Избрал страна и следвал пътя си. Е, Костов не е най-хубавият модел за преклонение, даже най-лошият е, но това е живота.