Николай Николов назначен за зам.-министър на вътрешните работи

До неотдавна той беше директор на НСПБЗН
24 апр 2023 13:39, Елка Василева
19
Николай Николов назначен за зам.-министър на вътрешните работи
Снимка: архив, БГНЕС

Николай Николов е назначен за заместник-министър на вътрешните работи. Това е станало със заповед на министър-председателя Гълъб Донев, съобщи правителствената пресслужба.

Николай Николов е заемал длъжността директор на Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – МВР в периода от август 2006 г. до ноември 2022 г. Награждаван е многократно за висок професионализъм и съществен конкретен принос при изпълнение на служебните си задължения. Носител е на трите степени на почетния знак на МВР.

След пенсионирането му през ноември 2022 г. е назначен за съветник по въпросите за намаляването на риска от бедствия към политическия кабинет на заместник министър-председателя по обществен ред и сигурност в МС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
3
 
! Отговори
Е, стига злословихте преди 1 година
Това беше и още е службата, която най-добре си върши работата. А пък, че е бил "на бюро"... е, какво очаквате - да хване маркуча и да гаси из цяла България?! Въпреки, че това го е правил много години като редови пожарникар. Супер ръководител си беше. Строг, но справедлив и не прикриваше нищо и никой. Респектираше само с присъствието си. Дано да го направят министър, за да измести настоящия.
15
0
 
6
 
! Отговори
В МВР никога преди 1 година
не е имало,няма,и няма да има реформа!Винаги е имало,има и ще има ПОСЛУШНИЦИ-още повече ПАРТИЙНИ-"велики,незаменими,несменяеми и неотразими"!Безспорно, човекът имаше изказ и визия за всяка една обществена телевизия!Същевременно,през годините бяха неутрализирани-уволнени или пенсионирани,също толкова добри професионалисти,криминалисти и други специалисти,защото не бяха докрай верни на партийната повеля,да обгрижват,обслужват или работят за едни или други партийни интереси,снасят и донасят!!!
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
има някои хора, които са свикнали цял живот нищо да не правят, но да "работят" на бюро. Този е един от тях. Несменяем началник на пожарната дълги години и сега - зам. министър. Изглежда принципа е да е издигат хора да постове, от които те не разбират, за де и сигурно, че нищо няма да правят..
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да де,ама за кога?Да не би сл.п-во да продължи да си управлява?
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече два пъти сме наводнявани от съседи и не стига че не са се извинили ами проявяват арогантност наглост нахалство и агресивност. Това е демокрацията.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата на хрантутниците до живот. И пенсия и заплата . Майната им на младите . Имаме най големите експерти в пожарогасенето . Незаменими . Може да имаме села без вода ама без пожарникар да няма .
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На обяд към дванадесет часа на самата главна улица срещу мен беше проявена форма на агресия от висока млада жена с къса коса която не ме възприема предполагам поради възрастта ми и започна да ме снима и да се подиграва заплашително. Това не и е за пръв път. Не зная какво да правя.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На обяд към дванадесет часа срещу мен беше проявена форма на агресия от висока млада жена с къса коса която не ме възприема предполагам поради възтчрастта и започна да ме снима и да се подиграва. Това не и е за пръв път.
8
11
 
7
 
! Отговори
Лъчезар преди 1 година
Евала, един достоен човек! Щом никой не го смени 16 години значи си разбира от работата!!!
7
13
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Добре работеше като шеф на пожарната.Предполагам,че ще се справи добре и като зам.министър.
6
10
 
12
 
! Отговори
Лакомо магаре преди 1 година
От малкото читави хора,които бяха в ръководните органи на службите.
5
7
 
11
 
! Отговори
Дам... преди 1 година
Екс пожарникар пенсио ще се кипри като зам. министър на вътрешните болести! Евала!
4
8
 
6
 
! Отговори
Public enemies преди 1 година
С фурашка, палка пистолет, Ушев .....
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Синекура по предполагане
2
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е рядко неприятен.
1
5
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Е тоя Гълъб кой го избра, че да раздава постове в България?