Рашков пита: Гешев живее ли в Регентската къща постоянно?

Твърди се от доста колеги, че там не може да припари прокурор, казва той
Обновена: 17 май 2023 13:21 | 17 май 2023 13:18, Нели Христова
72
Рашков пита: Гешев живее ли в Регентската къща постоянно?
Снимка: БГНЕС

"Твърди се от доста колеги, че там не може да припари прокурор или друг служител в прокуратурата" - това каза за Регентската къща на Боровец бившият МВР министър от ПП Бойко Рашков, цитиран от "24 часа".

По негова информация там живее главният прокурор Иван Гешев. Същото в понеделник каза и заместникът на Гешев Борислав Сарафов.

"Главният прокурор живее ли там постоянно или не живее там, а инцидентно посещава този почивен комплекс. Информацията е, че главният прокурор почти ежедневно или ежедневно пътува от Боровец за работното си място с бронирани коли, за които чухме тези дни на какви огромни стойности са, и това не ощетява ли бюджета с капризите на един главен прокурор?", попита Рашков Зарков. Той поиска да знае и дали има министър от служебното правителство, което да живее в друга почивна станция.

Какво се е случвало с този имот и дали е използван за целите на прокуратурата Зарков не отговори, понеже нямал такава информация. Обясни и че това е отговорност на главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
2
 
! Отговори
Тра лала преди 11 месеца
Друго да вметна, при една пета данък върху всичко, няма пари.... и още данъци и осигуровки,... такси... лицензи..... някакси ще трябва и условно за напред да си съществуваме, да сме щастливи, влюбено загубени и позорно бедни биндийци, макар че и те се позамогнаха с материал от Кремиковци, егати вица.... хм пиша...
56
1
 
1
 
! Отговори
Алтафини преди 11 месеца
Напънете се внимателно и вземете средно образование, а за другите, закон за Нац. сигурност, за Охрана, за Спец, разуз. средстава, и няма да чакате мнение наготово... или потайте *** понеже им е в кръвта подобни дразги.... за юристи и прависти и Конституционалисти също е не много интересен казус, за Реформисти - вземете повече факти за разглеждане или си попълнете незнанието с познания от различни управленски области на науките.... не е лесно но за имащи време поне е малко интересно....
55
7
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 11 месеца
Само дамаджаната може да изпие два литра ракия да стане и да каже. Ей пия още литър и си тръгвам че утре съм на работа. Сериозен е.
54
6
 
12
 
! Отговори
КУРтев преди 11 месеца
Тоя комунист е за Белене.
53
3
 
7
 
! Отговори
Един преди 11 месеца
До Киро-РокиИмотът, който Ползва Гешев е държавен. Защо не си живее у дома, а ползва имот на Боровец. Пътуванията до работата и обратно кой ги плаща?
52
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А нищо не пита, кой плати за частното секспарти на един индивид в Солун и пътуването до там с правителствения самолет....
51
8
 
2
 
! Отговори
Киро-Роки преди 11 месеца
До Съвет 53Абе, голчо, ще живее където си иска! Мина времето заради неудобството на некадърниците да е позволен един имот - щом имаш умения купи си 12 имота и прави каквото си искаш с тях!
50
8
 
17
 
! Отговори
Съвет преди 11 месеца
Да попитаме Рашков той живее ли едновременно в единадесетте си имота или ги посещава инцидентно , само когато трябва да вземе наема.
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Представяте ли си?! Министърът няма информация за обсебен държавен имот. А, за какво имате инфо г-н Министър? За датата на заплатата, вероятно?!
48
3
 
16
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 11 месеца
Вече се убеждавам че България няма Институции .Няма как прокурори да се избиват ?Това е Мафия , тя ни държи Бедни като Колумбия и Ескобар . Не пиша лозунги , огледайте се - караме стари коли , сградите ни се рушат , нивите ни се изкупуват за 100 лева за 1 Декар , храните ни са отровни и скъпи .Ако си Инженер или Адвокат имаш заплата колкото да преживяваш . Децата ни не са образовани - няма кадърни Лекари и Инженери .Най-малкия жизнен цикъл на човек - умираме млади .И Още ....Ще узреем скоро .
47
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чашков с двайсетте и плюс имоти завидя на Гешев за Регентската къща ли?
46
10
 
16
 
! Отговори
Аз пък питам..... преди 11 месеца
Кога се е чуло или видяло комунист да е загрижен за регентите....??
45
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Каза човекът с 19-те имота.
44
12
 
24
 
! Отговори
1111 преди 11 месеца
Забравих, колко тоалетни имаше рашков?
43
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само Рашков ще ви оправи вас герберите.
42
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не всеки честен магистрат си им като Рашков 17 тоалетни само в един от имотите си
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А сега питайте същото и всички магистрати и членове на ВСС. Ако изобщо искате да сте последователни.
40
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Я,този откъде изпълзя ? Майстори са в създаването на хаос,винаги когато се рашават важни въпроси,в случая съставяне на правителство! Винаги има някакви драми ,които отвличат вниманието от основния проблем!
39
7
 
24
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 11 месеца
Рашков е промяната избран от гласоподавателите на шарлатаните
38
9
 
24
 
! Отговори
паф преди 11 месеца
на тая червена гнида трябва да сложат взрив, и то голям, направо да го закопае....за 19 имота щяха да го разследват-покри се бълхата, сега пак излезе на челото!