Борисов пристигна за разпит, симпатизанти скандираха името му

Прокуратурата обяви защо го разпитва
Обновена: 25 май 2023 10:23 | 25 май 2023 10:15, Нели Христова
167

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Във връзка с медийни запитвания относно основанията за призоваване на бившия министър-председател Б.Б., пресцентърът на Прокуратурата на Република България заявява, че твърденията за това, че се касае за „стари сигнали“ и внушенията за нередности при прилагането на процедурите не отговарят на истината.

Същият е призован по законоустановения ред за снемане на обяснения във връзка с проверка по реда на чл. 145 от ЗСВ, водена от Върховна касационна прокуратура по сигнал от гражданско сдружение, съдържащ твърдения за корупция и злоупотреба с власт от Б.Б. - председател на политическа партия, М.Н. – бивш министър и др. лица. За нея пресцентърът на Прокуратурата на Република България уведоми обществеността на 23.05.2023 г.

Б.Б. е призован на разпит и във връзка с досъдебното производство, ръководено от Софийска градска прокуратура, медийно известно като “Барселонагейт”.

Още по темата
Всички твърдения с медиен характер в различен от посочения смисъл не почиват на фактите и не отговарят на обективната истина", съобщиха от прокуратурата.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Софийска градска прокуратурата за първия си разпит от прокурор за деня с черен джип, който влезе в подземния паркинг.

Близо 200 симпатизанти, сред които и депутатите от ГЕРБ, се събраха пред прокуратурата, за да изразят подкрепа към Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
3
 
7
 
! Отговори
союпатизамтО преди 10 месеца
БорисOFF, БорисОFfffff.......
109
3
 
15
 
! Отговори
мак преди 10 месеца
"симпатизантите" кръшкат от работа. Наказания ще има ли?
108
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
когато качваха чувалите с парите за Дубай,ръкопляскаха ли му?кюлчетата в чекмиджето като подреждаше викаха ли Бойко,Бойко,а даваше само по 50лв за Коледа на пенсионерите,ръкопляскайте,***.
107
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз съм за това да разследват всички, които са крали, но защо пропускаме имена? Нека ги караме в хронологичен ред, моля. Хората вече разбраха, че да хванеш най-известния, а другите да ги оставиш да си крадат е безсмислено и нищо не се променя.
106
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И бай Ставри в момента вика Бойко! Едвам го удържат.
105
3
 
29
 
! Отговори
фффф преди 10 месеца
Нещастници са всички,които са се строили преуд съда,и ръкопляскят на един неграмотен и крадлив банкянски павиан.
104
2
 
23
 
! Отговори
сара преди 10 месеца
Голям резил, а бацето като панаирджийска мечка с подкрепа от Белица.
103
4
 
17
 
! Отговори
Бай Ставри преди 10 месеца
Вече му постлах ново одеялце и възглавница, oчаквам го. Тиквоян Чекмеджан на топло за дълго !!!
102
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Айде у кафеза Бах Чекмеджан
101
2
 
19
 
! Отговори
Кьор фишек преди 10 месеца
Ще го изкарат по-чист и от сълзица!! Цирк Буш!!
100
1
 
9
 
! Отговори
Гняс преди 10 месеца
"Името М"у - ега ти робския народ!!!
99
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това контролирано изпускане на напрежението пред хората ли е? Няма да ви се размине. Заложена е държавата, хората намаляват и ако държавата не тръгне по правов ред, не се ли случат някои от дълго чакани събития, като раздаване на правосъдие на мутреите от прехода. Държавата загива, все повече хора ще се разочароват и ще напуснат. Но от това полза имат същите мутри, но да видим кой ще плаща парите за заплати, пенсии и социални. Няма да са чекмеджетата на вождовете ви от ГЕРБ Възраждане, ДПС и БСП
98
2
 
11
 
! Отговори
Дъражава - цирк преди 10 месеца
обичайнияТ заподозрян !!!
97
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Около 600 000 гласували за ПП и ДБ в момента са възмутени, защо се посяга на техния нов приятел известен като Бойко Банкята.
96
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой не вика е червен! Хвала на мафията в държавата!
95
25
 
6
 
! Отговори
Адмирации преди 10 месеца
Да е жив и здрав Борисов, защото червените от ПП и ДБ ще ни съсипят иначе.
94
3
 
19
 
! Отговори
Lina преди 10 месеца
Каква обикновена му трогенска сутрин. Хорица с вид на би ячи с м азни коси, пенсионери граб , силиконки граб скандират Гн ойко, гн ойко. Уникално. ;) И там приглася Беновска " гни лата ябълка"
93
0
 
16
 
! Отговори
аз преди 10 месеца
Това цялото нещо се нарича контролирано изпускане на напрежението. Гешев стана враг на Борисов пред медиите, а след тези показни акции, няма да го обвинят или най-много да го глобят за пред хората. Така хем Гешев остава гл.прокурор, хем Борисов не бива обвиняван за сериозни проблемми.
92
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Бай Дрън Като типичен мафиот сичко е префърлил на Бориславова и барцелонката и не могат да пипнат парите му 500 милиона лева
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Колко много мижитурки на едно място, в защита на корупцията. ГЕРБ не били лидерска партия? Ако осъдят кръстникът с шлифера за корупция от тях няма да остане нищо. Политическите им номади сигурно пак ще се опитат да си сменят партията.