ГЕРБ и ПП-ДБ били близко до МС, ПП предлагали имената, искали да носят отговорността

Борисов: Тежко е времето, не е по силите на една партия
190
ГЕРБ и ПП-ДБ били близко до МС, ПП предлагали имената, искали да носят отговорността
Снимка: архив, БГНЕС

Мария Габриел и Николай Денков водят преговорите и мисля, че са много близко до вземане на решение, но докато няма резултат, нищо не е договорено. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"ПП искат сами да си носят отговорност, включително и с политически лица, ние с ДБ отговаряме на техните изисквания. Ако има одобрени експерти от по- широк спектър и те ги приемат, но това е тяхно право", обясни той относно бъдещия състав на кабинета.

Още по темата
Според него е хубаво и Мария Габриел да предлага имена на министри.

"Много е тежко времето, не е по силите на една партия, но те имат високо самочувствие от Промяната", коментира Борисов.

Относно обвиненията на бившата "Мис България" Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по аферата "Барселонагейт", той отсече, че не я познава.

Тя беше определена като ключов свидетел от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Манекенката обяви, че е била заплашвана, но не се страхува за живота си.

"Аз не я познавам тази жена, никога, по никакъв начин не съм се срещал с нея. След като направихме съдебната реформа, става явно модерно всеки - Бойко Борисов, Бойко Борисов... оставете ме вече, две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Не я познавам, как може да знае за мен човек нещо, щом аз не го познавам", отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Борисов не ти искаме нито жилото нито меда махайте се с габриелката.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На 9-ти юни 1923 в българия е направен фашистки преврат. Главата на законно избрания министър-предеседател Александър Стамболийски е отрязана (буквално). Сто години по-късно неофашистите ще дойдат на власт в България с пълзящ преврат.
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бориска, имунитета ти е "тръгнал". Дръж се за адвокат Менко. Единствената ти надежда за досъдебно споразумение.
56
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Искали да носят отговорността по островите из Тихия Океан.
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пускате една малка група , крайна озлобена .. да управлява .. ще последват репресии това единствения начин малката група да продължат управляват..
54
1
 
12
 
! Отговори
Да ви е.. реформите преди 11 месеца
Към днешна дата, да ви кажа как звучи (не, че не го знаете)Избираш някакви, които да вземат заплати от по над7-8 хиляди лева, да се карат по цял ден, да работят понякога има-няма 10 минути, като екстра получават ИМУНИТЕТ. " Вие ми говорите за съдебни реформи тука.... Народ, мързелив за това да излезе по улиците и да ги измете, народ обичащ да прережда опашки, да се измъква от закона с някой познат... Дали в парламента не са същите?? Та, какъвто народа - такива ти и политиците
53
3
 
13
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 11 месеца
Докога ще ни занимавате с неволите на някакъв изкукал дядка?!
52
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Идват милиарди евра. И ГЕРБ ще похапне, и ПП ще заблажи, и ДСБ ще напълни тумбака. Като приключат с трапезата, отново ще се вчепкат в смъртен и безпощаден бой срещу корупцията.
51
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако съставят правителство МС трябва да гори
50
4
 
26
 
! Отговори
Аз преди 11 месеца
Ако наистина се състави правителство, това ще е най-компрометираното и най-антибългарско правителство! Видяхме Кирчо парапетника за има-няма 6 месеца какво сътвори. Сега Денков ще довърши територията, тоя път обаче академично!
49
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
сделката е: далаверата за ПП, пералнята за Бойко, фронта в Украйна за мат'ряла!
48
3
 
19
 
! Отговори
стига бе преди 11 месеца
Борисоооов, не е необходимо да я познаваш. Какво каза Бакалова - "Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя е смело, но аз имам семейство, вече две деца. Господин Борисов е казал, че ще ни приключи рано или късно"
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тежко е само ГЕРБ вече да ти пази имунитета, а трябват още две три формации.
46
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Голям срам за Кирил Петков в Братислава. Простото Кирчо отпратен от Братислава, Урсула не ще да чуе за него, той вика - сам си тръгнах. 1. Кирчо е свален от списъка на говорителите на форума в Братислава. Нема речи, нема снимки с Урсула, ни една. На негово място се появява германка от Гугъл :)2. Урсула фон дер Лайен казва- този да не го видя! Всички опити на Кирчо да се доближи до президента на ЕК са приключили безславно.Да са ви честити ПП, простото Киро и ококорената Асенка.Срам са за Бълга
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
опг-то са активизирали де що има платен стотинкаджия, този МС трябва задължително да стане, за да опазят вожда. И слепите го виждат вече, да не се чудите коя е най-голямата мутра.
44
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 11 месеца
ЩОМ МУТРАКА КАЗВА, ЧЕ ЩЕ ИМА СВАТБА ША ИМА :D ДОРИ И ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПАК МУТРАКА ЩЕ ГЛАСУВА ТОЗИ МАНДАТ НА ПП-ДБ ЗА ДА ИЗЧИСТИ ПРЕЗИДЕНТА , ДА ПРОВЕДАТ ТЕ ИЗБОРИТЕ КОИТО СА СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА! 100% ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ГЛАСУВАН ВТОРИЯ МАНДАТ :)
43
1
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 11 месеца
До 40 "България се хлъзна по нанадолнището." - от 2015та България се плъзга ускорено надолу.
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В неделя по продажните телевизии Сачева, Митов и Бичето скачаха - премиер ще е Мария Габриел. Деса "Умната" дори посочваше някаква врата. След три дена много бързо затихнаха претенциите им. Станаха едни смирени, мили, драги, загрижени и готови на всичко за да има правителство. Буци стана по-мек от великденски козунак. Да се пази имунитета сега е най-важното. Стар човек е дон Буци, не му се спи на твърдия нар, свикнал е с охолство и лукс.
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ко крадене се задава. Искали да носят отговорността..аз ще предположа, че просто не искат да делят плячката.
40
1
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 11 месеца
До 34 ". Бог да пази България!" - коя, оная на 90те % неграмотни и некадърни европеидни про'с'таци дет гласуват да ги комансват посолствата ли? Дано я затрие напълно!