Плевнелиев: Радев е проект на дълбоката държава, около него има само агенти на ДС

Нямало коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ
Обновена: 11 юни 2023 14:01 | 11 юни 2023 13:55, Камелия Цветанова
313
Плевнелиев: Радев е проект на дълбоката държава, около него има само агенти на ДС
Снимка: БГНЕС

Радев е  проект на дълбоката държава. Около него има само агенти на „Държавна сигурност”. Стратегическият му съвет се управлява от агент на „Държавна сигурност” с прякор Майстора. Това коментира  пред Нова телевизия президентът от 2012 г. до 2017 година Росен Плевнелиев.

Още по темата

 
Според него решенията в новото правителство ще се вземат трудно и тежко.

Няма коалиция между ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната - Демократична България", има единодействие, решава се съдбата на България, заяви той. По думите му нещата са много по-сложи и важни от гледна точка на историческа значимост, отколкото си мислим, посочи Плевнелиев.

Според него институтът на служебен кабинет прекъсва нишката между две демократично избрани правителства. Почти никъде няма модел на служебно правителство, посочи той и коментира, че е разумно  правителството в оставка да остане на власт до следващия редовен кабинет.

Той смята, че ако ще се прави реформа на Конституцията, може да се реши въпросът с вицепрезидента, каквато позиция по думите му няма в много държави. Ако се случи нещо с президента, то председателят на Народното събрание може да поеме тези функции за два-три месеца, посочи Плевнелиев.

Много важна цел е да се удържи до еврозоната. Така ще се скъса с "дълбоката държава" и ще се скъсат всякакви връзки, коментира той. Ще бъде направен опит България да остане в периферията, смята Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: ПлевнелиевРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Целта на предателя плевел е да краде от бюджета.
116
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Джо остана излъган от амаруканите ...
115
15
 
10
 
! Отговори
Джо преди 10 месеца
Плевнелиев и той е от ДС. Какво се прави на девица? Русия губи войната и в Украйна и в България. Ура!
114
1
 
9
 
! Отговори
аонсу преди 10 месеца
До КОМН""Да бе ,ще копа.Огромни пенсии като военен пилот изтребител и отделно като президент която няма таван.150кв.м.офис като му заплащат всички разходи и консумативи,секретарка,кола и шофьор до живот!Така,че домати нема да копа.През годините като президент няма харчове-всичко му е безплатно.Дори дрехи и обувки!По същия начин отглеждаме Коня и смешника ***.
113
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Помните ли чембера, който Бойко му удари, когато го избраха за президент?
112
8
 
26
 
! Отговори
АЗЛК преди 10 месеца
Плевнята е проект на Мистър Бийн и Елтън Джон
111
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев през соца роден-израснал и възпитан на село, комсомол, БНА-БКП, усвоен от ЗКПчетата във "Варшавския договор" и накрая станал псевдо НАТО!!!
110
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това, че триете не променя факта - Плевньо е един от най-гнусните елементи в политиката.
109
15
 
9
 
! Отговори
КОМН преди 10 месеца
До АнонименБезгръбначен е Радев. Няма вече кой да му прокарва болшевишките простотии в държавата. Сега наистина ще копа домати в селото си. Малко му остана.
108
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ОКОЛО РАДЕВ ИМА САМО РУСКИ ШПИОНИ ПЕНСИОНЕРИ НА ЕДИН ШАМАР ЖИВОТ.
107
20
 
10
 
! Отговори
321 преди 10 месеца
Плевнелиев може да е всякакъв, но предотврати назначаването на съдия Марковска в КС и застана срещу избирането на Пеевски за шеф на ДАНС. Някоя копейка ще ми каже ли Чорапа да е направил нещо подобно (ако въобще има копейка, която знае за случая Марковска) Радев клекна и подписа указа за назначаването на Гешев. За първия, който постъпи смело и в интерес на България се говори че е "мекотело", а за Радев който постъпи като мекотело се говори като за "смел пилот"
106
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
РАДЕВ Е ПРОЕКТ НА ДЪЛБОКАТА РУСКА ДУПКА
105
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А по край тоя има само синоптички.
104
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До107. Така е . Влезели се в Еврозоната и Шенген. Шапкари, артисти , журналисти юристи, спортисти. политически активисти, олигарси. Всички тия ще отпаднат като елити. Живота ще се обърне в полза на хората даващи продукти , услуги към свободния пазар. Банките ще отпуснат милярди инвестиционни кредити с 1% лихва или безлихвени или безвъзмездни пари за земеделие, техника, транспорт, енергетиката други
103
2
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 100 преди 10 месеца
Чудесен коменар, то си е направо урок! Дали чехълчето ще успее да го разбере, защото задължително трябва да го прочете! То и мисирките от сайта трябва, ама те са като чукчите-писатели - не четат!
102
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От къде го изкопахте Чейлю? До него ли опряхте, да ви оправя демосратичните бакии?
101
4
 
23
 
! Отговори
lplo преди 10 месеца
магарето на бойко пак се обажда
100
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това безгръбначното, какво точно разбира от президентство, че пък и коментира Радев? Да не би някой да си е хванал белята да го набута в службите за сигурност, че така уверено взе да разбира от "агенти на ДС"? А може би и той самият е бил такъв и е напълно наясно с тези неща? Всъщност, по-вероятно е в Козяк на да му имплантирали нова доза "мисли", които да повтаря като латерна
99
21
 
7
 
! Отговори
Истината 234 преди 10 месеца
Комунистите щом видят или чуят нещо за Плевнелиев скачат ,като ужилени от СТЪРШЕЛ. Добре ги хапеше.
98
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този не беше ли магарето на гробарите,дето беше уж президентин?! И като такъв имаше два процента рейтинг! Тръгнала мишката да се опитва да хвърля плюнки по орела!!! Ако имаше и 2% мозък щеше да се завре в дън земя,за да не мултиплицира резила си!!!