Отливът от ГЕРБ и ПП не е съществен

Очакван е
30 юни 2023 15:08, Росен Стойчев
29
Отливът от ГЕРБ и ПП не е съществен
Снимка: БГНЕС

"Този очакван лек отлив на подкрепа и от ГЕРБ, и от ПП-ДБ е нещо, което обичайно партии, на които се налага да влязат заедно в управление след едни доста тежки преговори, може да се наблюдава. Не бих казала, че става въпрос за съществен отлив на подкрепа.

Още по темата
От гледна точка на данните с най-голяма степен този процес се отразява на ПП-ДБ". Това коментира Геновева Петрова от "Алфа рисърч" относно последното изследване на социологическата агенция, съобщи БНР.

"Лидери като Христо Иванов, Атанас Атанасов, макар и с цялосто по-ниско доверие в сравнение с други, в този период пък регистрират известно подобрение в собствения си личен рейтинг за разлика например от лидерите Кирил Петков и Асен Василев, при които е налице лек отлив. Вътре при симпатизантите на отделните партии в коалицията също има вътрешна динамика", коментира тя.

Почти сигурно е, че София ще има нов кмет, отбеляза още социологът. По думите й обаче на този етап е много рано да се анализира потенциала на вече обявения кандидат на ПП-ДБ Васил Терзиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРСКАТА ОРИСИЯ преди 10 месеца
ГЕРБ - партията държава (2), след (1) - БКП ! Бат Бойко = бай Тошо. Необходима е отново старата рецепта, с която последния бе излекуван от вождизъм.
26
0
 
1
 
! Отговори
Достатъчно преди 10 месеца
*** стъкмистиката, да оправдавате правителството на гърба на хората. Най-разочаровани са в ГЕРБ, Борисов много ги излъга, като окончателно се обедини с мафията. Една агенция веднага даде 12 процента спад на ГЕРБ, реално замерване, наполовина, а сега пробутват скапаното си правителство. Това не са социологически агенции, а пропагандни структури. Не случайно всички произлизат от БКП.
25
0
 
1
 
! Отговори
Достатъчно преди 10 месеца
Стига сте лъгали бе! Аз като в миналото гласувал за ГЕРБ повече няма да гласувам. Всички които познавам също - толкова се изложиха.
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пpилив oт Пocoлcтвoтo...
23
8
 
4
 
! Отговори
ЗА ЕС и НАТО преди 10 месеца
На следващите избори партия Възраждане няма да я има, понеже ще бъде забранена от Конститоциония съд!! ПП-ДБ ще са първи отново!
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма отлив, било фалшива новина! А КоССтадинов се разпени вече... 1-ви бил..
21
10
 
6
 
! Отговори
Евроатлантик преди 10 месеца
Гласувах за ПП и отново ще гласувам за тях!! Това е единствената партия която може да изведе България от пипалата на мафията и Руската зависимост!!
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
мисирките в социологията първо лъжат, после сами си цитират лъжите и правят анализ
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЩЕ СТАНЕ!!...
18
1
 
15
 
! Отговори
456777 преди 10 месеца
Тия сами се успокояват.Стой да гледаш на следващите избори дали нема да има отлив.Отлива ще е по силен и от цунамито в Япония
17
2
 
6
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 10 месеца
7% сме сега вече 3-4% но си имаме от ала бала с президента стабилни 15% няма как такова е, трябва да забрнаим и на копейките да гласуват. Ще дадем на всики украинци паспорти това са сигурну 500 000 гласа
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ние от Възраждане сме 'против'!
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Току що прочетох че лапето на Цончо, което е на 17 години се е сдобило с апартамент и гараж в София за 200 бона, и аз искам да стана Възрожденец, край напускам ПП
14
2
 
12
 
! Отговори
така е преди 10 месеца
за герб вероятно да няма проблем(те са като секта,не в религиозен смисъл де) но за ПП ДБ стои та гледай на есен за изборите,сривът ще е тотален.Аз лично като гласувал за тях,няма да повторя.
13
2
 
14
 
! Отговори
а от ПП преди 10 месеца
От ПП отлива ще е много по-голям, защото те уж бяха анти-ГЕРБ партия, щяха и те да помагат в чегъртането на Асфалт Паша Банкянски, а в действията си - обратното. И техните избиратели се чувстват предадени.
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поръчкова социология! Сигурно хората много обичат да ги лъжат! А избирателите бяха излъгани брутално.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ми дебелаци на снимката няма, но да мечтаеш е полезно
10
0
 
15
 
! Отговори
за ГЕРБ знаем преди 10 месеца
От ГЕРБ няма как да има отлив. Те имат твърд електорат и печелят от ниска избирателна активност. Електората са им онези с продадените гласове от махалите. Онези безполезни калинки от раздутата администрация. Онези бизнесмени, които са зависими от шкафчето с кюлчетата и си задължават персонала за кой да гласуват. Онези, на които им харесва да живеят в корупция и шуробаджанащина. И онези късопаметни граждани, които помнят не повече от две години назад и са забравили на Баце и кметовете му зулумите
9
2
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 10 месеца
А на Фитнес Кога Ще Започнат да Ходят??? Като гледам Снимката- Все Закръглени Индивиди с Наднормено Тегло ...........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
8
0
 
14
 
! Отговори
Bai Dun преди 10 месеца
Геновева Петрова колко ти платиха за това изказване ???