Нинова: Време е за решения и за спасение на България, на народа

БСП била единствената българска, непредаваща България партия
29 юли 2023 13:49, Елка Василева
180
Нинова: Време е за решения и за спасение на България, на народа
Снимка: БГНЕС

Дошло е време за решения и за спасение на България, народа и на достойнството му. Това каза лидерът на Българската социалистическа партия (БСП) Корнелия Нинова на традиционния Национален събор на левицата под връх Бузлуджа.

Миналата година по това време бяхме на края на правителство, в което участвахме. Бяхме правителство в оставка. Но застанахме пред вас с гордо вдигнати чела, защото, когато БСП управлява, тя доказва на практика, с реални неща и на всеки български гражданин, че човекът е първата ни грижа. В това управление се разгърна най-мащабната социална политика и защото доказахме какво означава социална държава, каза Нинова пред симпатизантите на БСП, събрали се на поляната под върха.

Според нея за последната една година се е случила „подмяна на битката ни за промяна“ на модела на ГЕРБ, „случи се измама, спрямо тези, които повярваха в новите млади сили на промяната“.

„За една година лодката до Росенец, която акостираше там срещу корупцията, стана знаме на корупцията и предаде хиляди хора, повярвали във волята ни за промяна“, добави Нинова.

Тя заяви, че БСП е единствената алтернатива на настоящото управление. Тази една година беше за нас, българските социалисти, възможност за пореден път да докажем, че сме истинска, единствената българска, непредаваща България партия, добави лидерът на БСП.

„За тази една година арогантността, наглостта, предателството, родоотстъпничеството стигнаха до там, че решиха да предадат и продадат националния празник на България, националното достойнство на България, националните символи на България“, каза Нинова.

„Посегнаха и на най-святото за българския народ – неговите символи, символите на свободата. И каквото и да ни говорите, имало е Руско-турска освободителна война, и ето тук, зад нас, има един връх - Шипка и има един празник - 3 март. И не ни карайте да противопоставяме Кирил и Методий, нашето достойнство, нашата азбука и нашия принос към световната култура, на нашия ден на освобождението. Няма да ни разделите и по този начин“, каза Нинова.

Според нея България може да бъде спасена от Българската социалистическа партия.

Ние сме партията, която е отговорна за държава и народ. Имаме нужда от съюзник, защото срещу нас са изправени големи сили. Нашият съюзник е българският народ, добави лидерът на БСП.
(БТА, Рени Никифорова, Ралица Стефанова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
11
 
! Отговори
Свиленски преди 9 месеца
Трябва да кажем на другаря Путин и цялата братска Русия, че мир с оръжие не се постига !
71
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След поредната загуба от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си Корнелия Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Корнелио, аз съм Румен Радев!
70
4
 
18
 
! Отговори
време за ВъZраждане преди 9 месеца
Копейкин да си забира Рундьо и Импексова и заедно с изкукуригалите си последователи да се пръждосват към Сибир ...
69
10
 
2
 
! Отговори
Възраждане преди 9 месеца
Национален референдум за напускането на ЕС и НАТО от България и присъединяване към Руската Федерация като автономна република!
68
1
 
13
 
! Отговори
българин преди 9 месеца
Че , останаха ли бесепари да ходят по Бузлуджа?! На следващите избори я прескочат бариерата , я - не !!!!
67
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този път ме убедихте против волята ми да гласувам за Възраждане! Благодаря!
66
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
СПАСЕНИЕТО Е КРАВАТА НИНОВА И РАДЕВ ,ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ И СЪДЕНИ ,ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ...ТЕ СА ПРОКЛЯТИЕТО И БЕДСТВИЕ ,ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!
65
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Вай, вай, вай! Всички са лоши - ГЕРБ и ДПС по презумпция, ПП/ДБ като бивши партньори, недоразумението Радев защото се мъчи да се еманципира от партията-майка. И само Корнела е цялата в бяло и се опитва да се представи като евентуална спасителка на България. Само че вече не са останали луди да й вярват, почти.
64
1
 
11
 
! Отговори
До ОНЛАЙН АНКЕТА преди 9 месеца
Много евтин опит за пропаганда, копейчо.
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Г-жо Нинова, как ще стане това, което говорите, след като имате точно 23 депутата?С тези 23 депутата какво ще промените?Та това са една каруца с хора. За това най-добре закарайте 23 депутата с талига под някое дърво на сянка. Може и в село Крушовица да ги закарате да оправите бащината си къща.Хората казват, че къщата се срутила.Вие г-жо Нинова, бащината си къща не можете да спасите, а искате да спасите България? Човек, който не цени къщата на баща си, не очакваме да оправи или подреди България.
62
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Проекта " РЕШЕТНИКОВ " включва :: 1.Дестабилизация на България и РАДЕВ, да направи Президентска република 2. Изваждане на България от ЕС и НАТО !!! Не се получи ,въпреки пяната ,плюнките, заплахите и крясъците на партията на РАДЕВ ВЪЗРАЖДАНЕ ,за всяване на удобен хаос и разпад на институциите ... КОПЕЙКИН РАДЕВ И НИНОВА ,Трябва да бъдат ОСЪДЕНИ ,ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!
61
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На БеСеПерастите им е трудно да се преборят с Възраждане за гласовете на психично болните, които не са под запрещение.
60
1
 
14
 
! Отговори
Ген. Иван Колев преди 9 месеца
Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!
59
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ленин - 164 см. Сталин - 163 см., Берия - 159, а хрушчов - 166 см. Медведев - 158 см. Путин - 165. Дребни вождове, големи ядове.
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хубаво, но пак ще напълнят планината с не-разградими мокри кърпички.
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е, тя нали вече ни спаси. Няма една година и пак иска да ни спасява. Почини си малко, ходи до Дубай, *** на гости на Божков да си поговорите за доброто старо време. Стига ни оправя. Стига толкоз.
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
51- ТИ СИ МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН МАНИПУЛАТОР- НИКОЙ НЯМА ДА ОТМЕНЯ ТРЕТИ МАРТ КАТО ПРАЗНИК....СПРИ ЧЕ СЕ ИЗЛАГАШ...
55
5
 
1
 
! Отговори
Моисей преди 9 месеца
Любовница на Бойко
54
0
 
16
 
! Отговори
Средногорец преди 9 месеца
Русия води свирепа дезинформационна война срещу България. Коментарите на лудите комунисти го доказват.
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Под вещото ръководство на Корнелия Нинова БСП се превърна в мижава партийка, на ръба да иззпадне от парламента и без никакво влияние в политическия живот на България. За мен Нинова е истински антикомунист..