Борисов: Сглобката не съществува, след неделя решаваме какво да правим

Лидерът на ГЕРБ се възмути на коментара на Костов
Обновена: 3 ное 2023 21:38 | 2 ное 2023 11:10, Нели Христова
328
Борисов: Сглобката не съществува, след неделя решаваме какво да правим
Снимка: БГНЕС

"Вчера Министерският съвет с премиера Денков гласували за "Страйкър"-ите без да има решение на парламента. С това си гласуване ще ни вкарат в такъв юридически казус, че не е истина. Навсякъде мърсуват с всякакви партии и коалиции, само и само да е срещу нас". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч, цитиран от БГНЕС.

"И за да спрат спекулациите, щото чух и че Иван Костов говорил по тази тема, истината е, че много преди изборите за София предложихме на ПП-ДБ да се издигне кандидат, различен от родата на ДПС, и ГЕРБ да не издига кандидат. На Кирил Петков му предложих да се кандидатира той, и ние няма да издигнем кандидат. Какво е това сега - ГЕРБ подкрепяли човек на Путин, що за глупости?

Още по темата
Самият Иван Костов преди време произнесе фразата "Ще гласувам, но с отвращение"! И не само това - ПП-ДБ отиват и приказват по телевизиите неща, които няма да станат. Как така ГЕРБ били виновни за това, че техен зам.-министър отива и с личния си телефон снима кода на машините. Представете си, г-н Атанасов, че аз отида и снимам кода с телефона си, вие ще направите ли избори въпреки това? Защо ние да сме виновни?", попита лидерът на ГЕРБ.

"Ето, сега ПП-ДБ си има много ортаци в другите партии, когато Корнелия беше министър, изнесохме най-много оръжия за Украйна. Така че - да си мерят приказките.

За мен сглобката в момента не съществува! След неделя ще мислим какво да правим", допълни Борисов.

"Сами си бламират вътрешния министър, - чувам, че ходи с охрана, защото бил плашен от техните депутати", възмути се още лидерът на ГЕРБ. С проруските си партии бранят Лукойл с всичките си средства, а бензинът вече стига 3 лв. Ще излезе, че без дерогация страните имат по-евтин петрол.

Забравят, че би трябвало в сряда да сме в НС, а с това си безпринципно срещу ГЕРБ поведение, не знам как ще работим. Тепърва ще им гледаме сеира. Вече поне знам в кои партии са им аверите, и как се завират по вили и кръчмета с тях.

Може би в сряда ще направим общонационално събрание на ГЕРБ, за да видим да продължим ли да работим заедно", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
0
 
8
 
! Отговори
Сретан Йосич преди 6 месеца
Добър дан Бойко пак лъжеш и трпериш за кюлчетата.
270
0
 
10
 
! Отговори
Знаем се,баце преди 6 месеца
И това го казва човек,който плати за бъдещи несигурни самолети предваритлно и построи за наша сметка руски,пардон турски поток на другарете....
269
0
 
4
 
! Отговори
Ицо преди 6 месеца
Лъжата е спасителен пояс за всеки български неудачник.
268
0
 
6
 
! Отговори
Падаря преди 6 месеца
На кого продадаха водата на България как водата от 7 ст. на кубик се продава на крайния потребител за 5 лв. на кубик без лев инвестиция (освен за лъскави офици и лимузини на шефчетатат)
267
7
 
1
 
! Отговори
Ала бала преди 6 месеца
Бойко тов а,Бойко онова .Истината е ,че при Герб се строеше,имаше излишък ,а сега от 3 години застой само разкопаха крастовищата предизборно.Дългове средно по 1 милярд Е на месец то така и Мара отварачката може да управлява с 12 милярда дълг всека година...
266
0
 
3
 
! Отговори
Роко преди 6 месеца
До Star Ела ве звезда тебе чекаме министър да те праим...
265
3
 
4
 
! Отговори
Star преди 6 месеца
Скоро се прибираме ние българите от чужбина,и всичко тотова ше приключи.
264
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ако не беше тоя тъпоъгълник, герп можеше още да са на власт, но стига вече хора, които са управлявали и нищо не постигнали, новото да видим!
263
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
гледайте да подкрепите демократичното развитие на България, защото ще бъдете тежко наказани, омръзна ни от радеви служебни проруски правителства, които закопават държавата!
262
2
 
11
 
! Отговори
Надзирателя преди 6 месеца
Разпадне ли се сглобката отиваш в затвора крадлив негоднико ! Време е въжеиграча Борисов да си получи заслуженото !
261
6
 
5
 
! Отговори
НАРОДЕ преди 6 месеца
ГЕРБ, БСП, ПП, ИТН, ВЪЗРАЖДАНЕ ...МИ ТИЯ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. ВЪРТЯТ СЕ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА , КРАДАТ ЛЪЖАТ, БЮРОКРАЦИЯ ПРАВЯТ , БЯГАТ С ПАРИТЕ. ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ТОВА ? ТИЯ ПОЛИТИЦИ ПРЯКО ВИ БЪРКАТ В ДЖОБА!
260
5
 
4
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 6 месеца
С полу-глуповатата си усмивка,надменно държане и циничен език кирил п. изглежда все по-отвратителен на фона на омразата към ГЕРБ.Така не се управлява.Това е детинщина,присъща на учениците в началните училища.Така "сглобката",ако не се променят из основи постановките в не-коалицията,не би могла да съществува и служебните правителства на радев пак ще объркат България.
259
1
 
15
 
! Отговори
Кратунций преди 6 месеца
Велики пак изригна...Споко Баце щи олабим сглобката
258
0
 
14
 
! Отговори
Анти Тяло преди 6 месеца
Поредния блъф на Борисов заради балотажите....след понеделник пак ще се сети за Магнитски!
257
4
 
11
 
! Отговори
Не помня преди 6 месеца
по време на соца да сме ходили на избори. Веднъж дойдоха в работата ни , не помня за какво гласувахме, но, един колега даде отрицателен вот, и на следващия месец напусна. БКП бяха в съдружие с БЗНС и ОФ. А големи поразии правеха членовете на БЗНС, повече от членовете на БКП.
256
0
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
До АЗ .... Давайте го тоя на Магнитски и да се свършва вече !.... Хахаххахаа и кво като го дадат? Нали Шиши го дадоха и кво??? Нищо.
255
2
 
14
 
! Отговори
АЗ преди 6 месеца
Давайте го тоя на Магнитски и да се свършва вече !
254
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Не накланяй много Тиквата , да не вземе да падне ! Разбра ли , св-нчо ?
253
6
 
6
 
! Отговори
Линч за българския преди 6 месеца
Политик. Писна ми от престъпници , Русуфили и агенти на ДС
252
3
 
14
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
Бойко е една триглава змия и навсякаде си е пуснал змийчета и сипе отрова на всичко което не е негово !!!От как е на власт завладяната държава функционира по модела бай Тошо и народа си е крепостен селянин ,само дето му се дава да бръмчи без дим и да си пее пенкеле,а кервана си върви и ТЪПЧЕМ НА ЕДНО МЯСТО !!! Пари има видя се и последните месеци дори сме в дефлация и ще има излишаци НО НЯМА КОЙ ДА ГИ ОТКРАДНЕ !!! Това Бойко много го яд и ЧАКАМДА РАСТУРИ ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ !!!