Костадинов се хвали: ПП-ДБ са патерица на "Възраждане" във Варна

От "Да, България" се разграничават от тях в цялата страна
14 ное 2023 14:11, Александър Попов
71
Костадинов се хвали: ПП-ДБ са патерица на "Възраждане" във Варна
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" е незаобиколим фактор в българската политика, пише в социалната мрежа председателят на партията Костадин Костадинов. Коментарът му е по повод неуспешния избор на председател на Общинския съвет в столицата в понеделник и проведения избор във Варна.

"Вчера имаше две знакови гласувания за избор на председатели на общински съвети - в София и Варна.

Изводите са следните:

1. В София благодарение на „Възраждане“ не беше избран кандидатът на ПП-ДБ.

2. Във Варна кандидатът на „Възраждане“ събра 20 гласа, срещу 10 за кандидата на ПП-ДБ. При второто гласуване беше избрана компромисна кандидатура и ПП-ДБ останаха без председател на съвета и във Варна.

3. Благодарение на „Възраждане“ ГЕРБ и ДПС няма да управляват общинския съвет във Варна за първи път от 16 години.

4. ПП-ДБ станаха патерица на „Възраждане“ във варненския общински съвет, защото оттук насетне нито едно решение на кмета не може да мине без гласовете на съветниците от „Възраждане“", твърди Костадинов.

Според него партията му става "все по-незаобиколим фактор в българската политика, изграждащ изцяло нов управленски модел, основан само и единствено на българските интереси".

Междувременно Националният съвет на “Да, България” взе решение, с което възложи на своите общински съветници да се разграничават от политическите инициативи на съветниците на “Възраждане” в цялата страна.

Това важи с особена сила в период, в който се формират мнозинства и ръководство на общинските съвети и когато се оформя новата общинска администрация. По този начин “Да, България” ясно заявява, че не подкрепя легитимирането на “Възраждане” в местната власт през участие в ръководни местни органи, посочват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Aми сложете вашия човек Коста начело на ВОС.. дали ще можете или само приказвате?
55
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мълчание по основни важни политики за Бг, мълчание за всичко, касаещо хората, е може би при следващи избори и този електорат ще е твърде много за възрожденците. Явно не са това, за което се представят. Освен това никой не иска руски червен, ко му ни ст иче ски ботуш тук.
54
3
 
1
 
! Отговори
След Края на Света преди 5 месеца
Друг ЧЕРВЕН КЪРВАВ ВОЕНЕН ОФИЦЕР още на самият 9 май 1945 доказано непрекъснато от БЕРЛИН по телеграфа непрекъснато безпокоял Чърчил и Труман с думички прости цитирам:"........Адолф Хитлер вече е капитулирал пълно и безусловно и настоявам да получа заповед да тръгваме да превзема абсолютно целият СССР"........ Военен е все още нужна професия НО елит НЕ става от военните защото са кърваво червено ПСИХОПАТ в главата
53
3
 
1
 
! Отговори
ДОБРИЯТ ХИТЛЕР преди 5 месеца
Кърваво ЧЕРВЕН ВОЕНЕН ОФИЦЕР предлага на Теодор Рузвелт и Уинстън Чърчил следният начин на воюване:"АКО СТАЛИН ПОЧНЕ ДА ПОБЕЖДАВА трябва да ПОДКРЕПИМ АДОЛФ ХИТЛЕР.......АКО АДОЛФ ХИТЛЕР ЗАПОЧНЕ ДА ПОБЕЖДАВА ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ ЙОСИФ СТАЛИН....... ЗАЩОТО НИ Е ИЗГОДНО ДА СЕ ИЗБИЯТ ВЗАИМНО"................Германските ПОДСЛУШВАЧИ на англоезичният свят са Мей би нъмбър Уан.............Дори максимално АЛЧНИЯТ Адолф Хитлер подслушвайки това вероятно решил че да пусне аванта на СССР е най-правилния ход
52
2
 
1
 
! Отговори
Шум за НИЩО преди 5 месеца
Червена Карл Маркс Холандия на Йохан Кройф и Президента на Франция Франсоа Холанд се знае че в отстъпление самият Адолф Хитлер подарява червеният 5 май на Холандия........Той Адолф Хитлер доброволно ПОДАРЯВА минимум Източна Германия на Сталин и СССР воден от панически страхове за кървавата същност на Англия и САЩ..........То това е ПУБЛИЧНА ТАЙНА............Всички ЗВЕЗДИ винаги са знаели че когато става НЕВЪЗМОЖНО Адолф Хитлер да спечели войната все още било ВЪЗМОЖНО да РАЗДАДЕ ПОРЦИИТЕ
51
4
 
1
 
! Отговори
Г557дт преди 5 месеца
До 52 Преврата. Прокуратурата в Париж заяви в петък, че лидерът на крайната десница Марин льо Пен и още 23-*** членове на нейната партия трябва да бъдат изправени пред съда заради предполагаема злоупотреба със средства на Европейския съюз (ЕС). С това парижката прокуратура финализира седемгодишно разследване. Да не стане и с Костя Копейкин същото?!
50
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 5 месеца
Явно е умрула ромката дето го хвали щом се налага да се хвали сам. Копейкин явно е последния който ще разбере, че поведението тип" ние ги прецакваме и сме против всичко" върви 1-2 години и после и най промитите мозъци се замислят :" Тия са от години в политиката, освен да лаят кво друга направиха?"
49
3
 
1
 
! Отговори
ПРЕВРАТА преди 5 месеца
Когато Никола Саркози ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ на финалната права бяха Льо Пенката и Макрон..............Националистката Льо Пенката като разбра финалните изборни резултати изненадващо коментира:"Щом Макрон е избран за Президент значи България трябва доброволно да напусне Евросъюза и НАТО"...........То ест НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ но поне да знаете откъде Ви идва............Ви информирам
48
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
нали с нещо трябва да оправдае мизерния си резултат и рублите
47
4
 
2
 
! Отговори
РЕВАНШИЗМА преди 5 месеца
"ДОБРИЯТ" българофоб диването Емануел Макрон ПАЗИ Цска тире София и Цска 1948..................Ако юдеоеврейския СПАСИТЕЛ на БЪЛГАРКИТЕ Никола Саркози се ЗАВЪРНЕ да няма нещо като В ИМЕТО НА ФРАНЦИЯ СЕ ИЗДАВАТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ НА Христо Стоичков,Емил Костадинов,Слави Трифонов и т.н. .................След ЕПОХАТА Никола Саркози България и българите все повече разчитат да ги ПАЗЯТ българофобите и расистите спрямо всички българи..........с такива приятели най-добре ИЗОБЩО БЕЗ ПРИЯТЕЛИ
46
4
 
12
 
! Отговори
Варненец преди 5 месеца
Следва съдбата на оня лудия Сидеров. Този малко по- обран но иначе същия...някакви фантастични мечти. Даже в някои фантазии надминава лудия Сидеров като вярва че примерно Македония ще се присъедини към Нас и ще станем една държава+това че ще излезем от НАТО. Муахахахахаа.. В Максуда да не би да има лудница, че да са го пуснали оттам преди години??!
45
2
 
11
 
! Отговори
Папата преди 5 месеца
Тоя ми мяза на Али Агджа
44
4
 
11
 
! Отговори
Дрис преди 5 месеца
превод от копейкински на български: "български интереси" = "руски интереси". Аннадъму пролетариат?
43
4
 
12
 
! Отговори
Една преди 5 месеца
Руска стотинка в пълния си блясък.
42
4
 
13
 
! Отговори
maca преди 5 месеца
Леле тоя пак е пил белина!!!! Ептен е изперкал.
41
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Костя, да не започна да се друсаш? Какви патерици те гонят? Та вие не можахте даже на балотаж да отидете във Варна. А в цяла България дали имате и един кмет? Мауахахахахаха..
40
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Възраждане достигна лимита на патриотичния вот. От тука нататък няма накъде да растат повече. И АТАКА навремето го доказаха че тези избиратели са толкова. 11-12% от населението е макс. Те сега са достигнали до 14% но при едва 40% избирателна активност като сега на изборите за кметове се видя че и толкова нямат. Сега ще може да си кретат няколко години, каквото усвоят усвоят от субсидии и заплати. Ако могат нещо да продадат ще го продадат и после ще заминат в историята.
39
4
 
14
 
! Отговори
Еле па я! преди 5 месеца
Къcoпишкия пак цепи мрака, изби рибата, кърти мивки...
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вече дон Буци си има конкуренция при бълването на нелепици! Някакво ромче от Максуда било.
37
7
 
15
 
! Отговори
Време е за ПРОМЯНАТА преди 5 месеца
Само човек без работа, който има много свободно време през ръцете, може да е симпатизант на Възраждане. Останалите работим здраво и изкарваме пари в Европейска България. Караме немски коли. Не руски. Не китайски.