Костадинов се хвали: ПП-ДБ са патерица на "Възраждане" във Варна

От "Да, България" се разграничават от тях в цялата страна
14 ное 2023 14:11, Александър Попов
71
Костадинов се хвали: ПП-ДБ са патерица на "Възраждане" във Варна
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" е незаобиколим фактор в българската политика, пише в социалната мрежа председателят на партията Костадин Костадинов. Коментарът му е по повод неуспешния избор на председател на Общинския съвет в столицата в понеделник и проведения избор във Варна.

"Вчера имаше две знакови гласувания за избор на председатели на общински съвети - в София и Варна.

Изводите са следните:

1. В София благодарение на „Възраждане“ не беше избран кандидатът на ПП-ДБ.

2. Във Варна кандидатът на „Възраждане“ събра 20 гласа, срещу 10 за кандидата на ПП-ДБ. При второто гласуване беше избрана компромисна кандидатура и ПП-ДБ останаха без председател на съвета и във Варна.

3. Благодарение на „Възраждане“ ГЕРБ и ДПС няма да управляват общинския съвет във Варна за първи път от 16 години.

4. ПП-ДБ станаха патерица на „Възраждане“ във варненския общински съвет, защото оттук насетне нито едно решение на кмета не може да мине без гласовете на съветниците от „Възраждане“", твърди Костадинов.

Според него партията му става "все по-незаобиколим фактор в българската политика, изграждащ изцяло нов управленски модел, основан само и единствено на българските интереси".

Междувременно Националният съвет на “Да, България” взе решение, с което възложи на своите общински съветници да се разграничават от политическите инициативи на съветниците на “Възраждане” в цялата страна.

Това важи с особена сила в период, в който се формират мнозинства и ръководство на общинските съвети и когато се оформя новата общинска администрация. По този начин “Да, България” ясно заявява, че не подкрепя легитимирането на “Възраждане” в местната власт през участие в ръководни местни органи, посочват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щом дърпаш към Москва няма надежда! Вече трябва да мразим Русия ако искаме да сме добре.
35
2
 
8
 
! Отговори
бай Бай преди 6 месеца
Куцан пак от нямане какво да каже и зор дет гори в ннего започва да ръси тъпотии!!Батьовото сприса замълчи и пообилколи низините, виж народа как живее и тогава пляскай !
34
3
 
2
 
! Отговори
Капути САЩ-1994 сте преди 6 месеца
Държавата ФРАНЦИЯ е обявила за РАСИСТА Христо Стоичков,РАСИСТА Емил Костадинов,РАСИСТА Слави Трифонов пред Българският Президент и Премиер и Правителство със заплаха че ще осъди държавата България за расизъм Международния СЪД...................държавата ФРАНЦИЯ никога не е подавала оплаквания във БФС,УЕФА,ФИФА........... Гонзо е ФУТБОЛИСТ.........в интервю 2023 Христо Стоичков каза:"българският народ самичък си е виновен че Ние Престъпниците и Спортистите го управляваме".............
33
4
 
12
 
! Отговори
абе преди 6 месеца
този е болен психически ! не знае ли какво се случи с един негов предшественик ( Воленчо ) който вече не може и да джавка :)
32
1
 
6
 
! Отговори
Навънка е пролет преди 6 месеца
Аз отивам да садя домати и лапад, за вазе не знам
31
2
 
2
 
! Отговори
бай Бай преди 6 месеца
До Будител прав си само че КК и Възраждане не са подходящи за тая работа!!
30
2
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Според него партията му става "все по-незаобиколим фактор в българската политика, изграждащ изцяло нов управленски модел, основан само и единствено на българските интереси". - най накрая ще се сбъдне мечтата ми като Болен Сидеровоглу да съм златно пръстче и да ми се плаща за да гласувам спрямо интересите на платеца.
29
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
3. Благодарение на Възраждане ГЕРБ и ДПС няма да управляват общинския съвет във Варна за първи път от 16 години. Най накрая и аз се натиках в схемата и дойде време за осребряване на вота които купих от родата от махалата.4. ПП-ДБ станаха патерица на Възраждане във варненския общински съвет, защото оттук насетне нито едно решение на кмета не може да мине без гласовете на съветниците от Възраждане", твърди Костадинов. Ще ви рекетиран докато не започнете да ми плащате такса спокойствие.
28
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Превод от Копейски на български: 1. В София благодарение на Възраждане не беше избран кандидатът на ПП-ДБ. - още не сте ми платили, като платите ще получите подкрепа.2. Във Варна кандидатът на Възраждане събра 20 гласа, срещу 10 за кандидата на ПП-ДБ. При второто гласуване беше избрана компромисна кандидатура и ПП-ДБ останаха без председател на съвета и във Варна. - другите платиха повече от вас и затова моят вот отива при тях.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
КОСЕ БОСЕ,КОСЕ БОСЕ - НЕЗАОБИКОЛИМ В КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ!!...
26
1
 
3
 
! Отговори
Мега Комплекси преди 6 месеца
До ПОСОЛСТВОТО МЕ ТРИЕ - репортвайте го тоя, за да го трият повече
25
2
 
4
 
! Отговори
ЗАКРИВАЙ преди 6 месеца
Обрязана турска ислямска копейка е Костадинов с име от турцизма КЮСТЕНДЖА.........Спомням си 1994 когато държавата ФРАНЦИЯ подмина като абсолютно несъществуващи футбола и спорта във България и директно връчи заплашителна протестна нота на Българският Президент и Премиер да си озаптяват РАСИСТА Христо Стоичков,РАСИСТА Емил Костадинов,РАСИСТА Слави Трифонов.......Само един НИКОЛА САРКОЗИ не е достатъчен спин-червени......ЖОЕЛ КИНЮ враг номер 1 на ВОЕННИЯТ режим на Румен Радев без мозък червени
24
2
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Костя Копейкин по стар ромски обичай се изявява като глашатай и продава царевица на плажа: евтини общински съветници, евтини като Копейкин, безволеви като гербаджии, безпринципни като променкаджии, тихи като ДеПеСари и тн. Човека спечели общински смешници и сега се чуди как да ги продава и на каква цена. А лакърдията му е зов,че който иска да управлява трябва да купи стоката му.
23
3
 
8
 
! Отговори
Ей,като го преди 6 месеца
Слуша човек ще си помисли,че Копейкин е спечелил във Варна.А даже не бяха на балотаж,независимо че в *** махала бяха първи.
22
14
 
4
 
! Отговори
Будител преди 6 месеца
Време е за Възраждане на България!
21
14
 
9
 
! Отговори
Възраждане преди 6 месеца
ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация
20
0
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 16: вие ли ще приемате фамилията на ПеПерудите на Кирчо или те вашата? Коя ще е булката в новата интимна сглобка или като сглобката с гроб ще се редувате и на тази позиция? Прекрасно е, че Изрожденците най накрая показаха своята склонност към еднополовите взаимоотношения. ВНР Кирчо+Копейчо, да им пожелаем с много коперчовци да ги дари Путин.
19
3
 
11
 
! Отговори
горко ни преди 6 месеца
ПП ДБ са патерица на Възраждане. Възраждане са менте Атака. Варненци си засружават съдбата. Варна беше Сталин, 1916 г. руски кораби стрелят по Варна, а паметника на Сталин беше на входа на морската градина. Гезмето беше по булевард Ленин. О времена, о нрави.
18
1
 
11
 
! Отговори
Кооейкин ще пренесе преди 6 месеца
Скандалите от НС в София и Варна.Той друго не може .
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пълни глупости!Сидеров и той беше, а сега пуска анимационни филмчета по алфа.