Денков спазари Тони Блеър за наш застъпник за Шенген

Премиерът се договори в Давос с бившия британски премиер
17 яну 2024 14:38, Петър Бойчев
79
Денков спазари Тони Блеър за наш застъпник за Шенген
Снимка БГНЕС

Бившият британски премиер Тони Блеър и неговият Институт за глобална промяна ще бъдат застъпници за българските приоритети. За това се договориха в Давос бившият премиер на Великобритания и българският министър-председател акад. Николай Денков, съобщиха от правителствената пресслужба.

Акад. Денков представи основните задачи пред страната ни – членство в еврозоната и сухопътния Шенген, още по-силно интегриране в НАТО и гарантиране на сигурност срещу глобалните заплахи. Институтът "Тони Блеър" за глобална промяна има експертиза да консултира страната ни по отношение на борбата с корупцията, специалните служби, въвеждането на изкуствения интелект в управлението на държавата и работата с гражданите.

Тони Блеър е един от най-дълго управлявалите британски премиери и е известен като реформатор и държавен лидер, който успешно балансира развитието на силна икономика със социалните ангажименти. "Именно като такъв може да бъде пример за много държави, които се опитват да направят необходимите промени", посочи акад. Денков.

Бившият британски премиер работи и активно с Украйна, като подпомага реформите в институциите на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
сапунчев преди 3 месеца
За да бъдат щастието и радостта ни пълни , я изплюй камъчето колко стотици милиони ще гущне Тонката за този си лобизъм , защото той без пари нищо не праи , ама твоите се така изцентруфугирани откъм евентуални неблоприятелства , като онове , били сме били приети в Шенган , ама тези дето умеят фъркането и тея дето умеят плуването на особено дълги разстояния , за тия дето са на оцеляване пък съвсем да ги не брои м
65
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да помага Тони Блеър, добро момче е, едно рамо за Бг .:))
64
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хахахаха........ Колко е смешно
63
2
 
3
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
Чакаите беля чтом *** английска г*а*д ще се застъпва за България!Най големите врагове които изравниха София със земята.енглезките терористи.денкуфф национален предател!
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По-добре да го питат как се излиза от ЕС.
61
2
 
4
 
! Отговори
До 53 преди 3 месеца
Стига Мр Бийн е нива над плъха.
60
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко ще НИ струва и колко миграмти ще иска вкара Блеяр?
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков ли ще му плаща или ще плащат с нашите пари. Този, Блеър, се храни от консултантски услуги, за които взема милиони. И никъде, където е "консултирал" не са прокопсали.
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как спазари ?)))
57
2
 
4
 
! Отговори
Доктор Хук преди 3 месеца
Болен мозък/според мен пълна липса/тия се изнесоха от ЕС и Шенген като мокра връв и тепърва ще Ни съветват ,пълна пародия,а след съветите му ето до къде стигнаха укрите!
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
О БОЖЕ ГОСПОДИ! БРИТАНИЯ Е ИЗВЪН ШЕНГЕН! Точно те няман НИКАКВА тежест в Шенген! Денков отиде в Давос и намери НАЙ-БЕЗПОЛЕЗНИЯ партньор, буквално Литва имат по-голяма тежест от Британия за Шенген!
55
1
 
6
 
! Отговори
А да видим преди 3 месеца
Дали тия управляващи умници , ще забранят ........Аз съм Българче обичам.....под натиск на ЕС ???? Защото плашело мигрантите и не можели да се интегрират у нас ????????????
54
0
 
10
 
! Отговори
Хи хи преди 3 месеца
Нали влизаме безпроблемно във ШАШ - ГЕН бе Денков , Ко стана ????? Какви са тия пазарлъци със тоя дето блее или лъжете постоянно народа ?????
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А можеше да се срещне и Роланд Аткинсън (Мистър Биин) - къде-къде по адекватна среща щеше да беъде!
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Със$ла колко е доволен с табелката на врата...и той харчи народна пара само и само да се здрависа с някой...като някоя куха-лейка в Инстаграм е...за тази снимка България ще плати милиони на Блеър за нищо!
51
0
 
13
 
! Отговори
нафърфорий преди 3 месеца
Резил, Позор и Унижение на държавата ни от управляващата "Сглобка"!!!
50
1
 
9
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Оня ден четох , че някаква столична лекарка алармира , че много се увелипили случаите на - спин дори и при хората над -45 г , като дойдат богатите африканци от австрия и европа смятай кво ставаПо ангола всеки -4 е заразенНо е важно да сме в шенген по вьздух и да има банани промоцконално в била
49
0
 
8
 
! Отговори
--- преди 3 месеца
Малии тия в Парламента с конкурс ли сте ги набутали.***-НАР до тъпан-ара.Тоя го е спазарил със *** за петна.Какъв Шенген тараланкоулу изумен .
48
0
 
9
 
! Отговори
Браво преди 3 месеца
Хората гласуваха за това радвам се , че матряла ще бьде превьрнат в - един голям бежански лагер от цяла европа - ще се изпьлни мечтата на баце да се обогати геофонда с - афганистанци и африканциСамо се страхувам , че и спинягата силно ще се разрасне заедно с други полово предавани болести
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
пишете в нета Iraq inquiry, доклад от британският парламентарист Чилкот за ролята на Блеър в Иракската война.