Пеевски нападна Радев: Президентството е тъмна институция

Председателят на ПГ на ДПС иска прокуратурата да дава информация какво разследва
Обновена: 24 яну 2024 14:06 | 24 яну 2024 14:05, Камелия Цветанова
340
Пеевски нападна Радев: Президентството е тъмна институция
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски поиска от прокуратурата да започне да съобщава какво прави и как го върши.

"Да се каже къде са тези дела, защото обществото има въпроси. Къде са тези дела, за които се говореше, но нищо не е съобщено? Нали има нов подход. Имахме мракобесен главен главен прокурор, сега това ли трябва да продължи - да не се знае какво се случва?", коментира той.

Още по темата
"Ще зададем въпроси на Борислав Сарафов и към службите. Започваме да питаме по всички въпроси", добави Пеевски и отсече: "Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау".

"Има тъмна институция, пълна с кеш, която иска да си създаде политически проект на базата на разграбването две години на държавата", коментира той и посочи: "Едноличното диктаторско управление на цирковото куче на Корнелия Нинова".

Според него в момента президентът Румен Радев си прави партия.

Той поиска оставката на държавния глава вчера, след като Радев даде на КС избора на двамата нови конституционни съдии от квотата на НС Атанасова и Борислав Белазелков. Пеевски призова Радев да обяви политическия си проект, попита какво се случва с разследванията, свързани с президента.

Според Пеевски корупционният кръг около Радев е чудовищен, президентството е тъмна институция, пълна с много кеш.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много интересна ситуация
233
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Юмручето срещу мафията беше да им вземе кеша :) Летеца се напъва да го играе голям политик но само лети в облаците и ще го презимят на твърда земя без парашут
232
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ГОСТ Не смятам,че Пеевски е до такава степен психично нестабилен, че да се държи като психясал с всички,включително в НС, съдебната власт и президента. Най-вероятно е ББ да му пали фитила и да го пуска напред като таран. От Козяк16 не биха действали директно чрез него, освен ако не са му обещали изваждане от списъка. Озадачава и мълчанието на Ахмед Доган, който е съобразителна личност, а пусна напред такъв неконтролируем таран. Дали ДПС не се готви да участва в управлението на БГ?
231
2
 
3
 
! Отговори
ТТомов преди 3 месеца
Шопара руснаците го предупредиха с малко бой но той изглежда мазохист и си проси няколко грама олово от тях.
230
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прегледах форума и разбирам че махали от Магнитски амо се смени лагера.
229
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още от коледа нещо понятията светлина и тъмнина сани в речника но не където им мястото. С тези понятия могат да си служат просфетените хора.
228
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не може един грухтящ нерез,дори да споменава името на най истински българин,днес президента на държавата ни.Дръндарски,хвани за ушите това твое "творение" и го натикай в ***. Осрахте се,а казвате,че миризмата идва от друго място. Българите,умните българи,прекрасно знаят,че за всичко случващо се напоследък,са виновни Киро и банкянския.На нас простаците ни остава само да лаем,а Деса общата ще си тъче платното.Номер 232,знаех,че си *** абдалин,но ти счупи уреда...
227
5
 
3
 
! Отговори
Попадението на преди 3 месеца
Пеевски в епитета за Радев е уникално- цирковото куче на Нинова, но първо го издигна Първанов и Румен Петков, Нинова го придърпа, а Решетников е имал среща с Борисов. Нагласен путинофил е нашият полу президент.
226
1
 
4
 
! Отговори
За сведение преди 3 месеца
на пишещите тук, първата партия и на Пеевски и на Борисов беше НДСВ, т.е. и двамата са царисти.
225
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Браво Деляне,газ до дупка на недосегаемите.
224
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Трябва да почнат да продават свинска кайма, свински кренвирши "Пеефски" и тоалетнс хартия с неговия лик ! Ще станат хит ! С удовоствие ще си бърша газа с неговия лик и ще изпитвам удовлетворение и задоволство да видя лика му смачкан и оцапан с кафява зле миришеща паста !!!
223
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
СЕГА РАЗБРАХ НА КАКВО БРИТИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ЗАПАДНЯЦИ ВИКАТ shitholes!!! ПРЕВЕДЕТЕ СИ ГО САМИ,НО ПОД СЕКРЕТ ЩЕ ВИ КАЖА - "ДУПКИ ПО ЛААЙНАА"!!!
222
2
 
6
 
! Отговори
СВИНОПАС THE GREAT преди 3 месеца
ШОПАРЕ СКАЧАЙ - ШООПАР НЕ СКАЧА, ШОПАРЕ ЛЕТИ - ШООПАР НЕ ЛЕТИ, ШОПАРЕ ЛОЧИ - ШОПАРА ДОВОЛНО ЗАГРУХТЯ И ДОЛИНАТА СЕ РАЗТРЕСЕ ОТ ТЪТЕНА И ПОНЕСЕ СЕ В ТРЪС ШОПАРА КЪМ КОПАНКАТА И ЛАКОМО ЗАЛОЧИ И КАТО Я ИЗЛОЧИ ОГЛЕДА СЕ ЗА ОЩЕ И КАТО НИЩО НЕ СЪЗРЯ НЕДОВОЛНО ОООСРА ЦЯЛАТА ДОЛИНА СЪС ШОПАРСКИ ЛААЙНААА!!...
221
1
 
1
 
! Отговори
Алексей преди 3 месеца
Сглобката я сглобихте преди протестите . И рундю взе че се върза и изпързаляхте избирателите бунадясали . Някой се усетиха навреме и се потопиха . Ам мъжко един път се.
220
2
 
7
 
! Отговори
Шум преди 3 месеца
Кажи свинчо контрабандата с цигарки върви ли , грухни свинчо ох ох гуци гуци добро прасе . Кажи свинчо къде е мама свинка .
219
1
 
10
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 месеца
След като биха председателя на ФЦ на ГПЛТ в Дубай и след като американците му обещаха да го махнат от "Магнитски" ако смени лагера, Стабилизиращият фактор на седемте съзвездия и Вселенският палавник Ш.и.м.п.и. смени лагера. Този шедьовър на мисълта вече се репчи на Русия и изказва микли, които ясно е не се раждат в неговата главина поради оскъдна на хранителни вещества почва.
218
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този индивид въобще не трябва да бъде в политиката:(((
217
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ГОСТТова е героят на новото време. Депутат-евроатлантик, санкциониран за корупция, хиперактивен, агресивен, брутален, без никакви задръжки. с близки контакти в прокуратурата, съдебната система.
216
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пpeзиgeнтът Pageв вce noвeчe keфи!
215
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няколко мафиота са взели държавата на концесия.