„Възраждане“ пита Денков каква е целта на „екскурзията“ му до САЩ

Премиерът: Това е официално пътуване до партньорска държава
108
„Възраждане“ пита Денков каква е целта на „екскурзията“ му до САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов нарече планираното посещение на премиера Николай Денков в САЩ „екскурзия“.

„Вашата екскурзия до САЩ започва другата седмица. Имате ли планирани срещи и каква точно е целта на екскурзията Ви до Вашингтон“, попита Костадинов по време на блиц-контрола в НС.

„За пръв път чувам, че официалното пътуване на премиер в партньорска държава може да се нарече екскурзия. Това е евтин опит за манипулация, защото едно от задълженията на един премиер е да търсят подкрепа и да представят държавата в добра светлина, това е право и задължение. Отчет какви са били разходите ще Ви дам, след като мине съответната командировка“, отговори му Денков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Големият Бял вожд има работа по света, хусите, иранците, арабите, укрите. Само това жалко премиерче от Задокенаските колонии на САЩ му трябва в такъв момент. Ще обърка посоката на самолетите, я пак някой Б-1 ще хвърли пак нещо над София, както през фашизма.
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бойко е седял до камината, в краката на първия портиер на Белия дом. На Тръмп се нахвърли да го ръкува, Тръмп се стресна, че някакъв бабаит му скача отгоре. Но най-яркото изживяване за Бойко беше на въртенето на крана на новопостроения Турски поток, когато притесни с близостта си и натискането самия Путин.
92
0
 
0
 
! Отговори
Минувач преди 3 месеца
А тея огромни пари платени за лобизъм, какво за студена вода ли да минат ? И като цяло парите за тази ескурзия ?!?! Който е гласувал за тея *** - те са виновни !!!
91
0
 
1
 
! Отговори
Сламчо преди 3 месеца
Бате Кирчо и батко Ассен ми казаха да не си говоря с разни копейки провокатори ! Аз ще ходя на важни срещи с "виртуалните" ми американски партньори да "решаваме" важни въпроси. Само се чудя какъв цвят панталон да сложа, може би розов от сатен ?!? Как мислиш Костя ?!?
90
0
 
2
 
! Отговори
Денкоуф преди 3 месеца
След консултация с моя психолог, реших да докажа, че съм велик лидер и държавник. Да отворят вратата на самолета, аз да погледна обширната америк.земя и да изтева тихичко, аз съм денкоф, вожда на българите. Всички да ме гледат и да ми се възхищават с почитание, поне в мечтите ми ! Затова, затова отивам, ах, ах ах.....от щастие май се нас.ах..
89
0
 
1
 
! Отговори
Денкоффф преди 3 месеца
Ами целта е да се повозя за последно, да покажа, че съм началник-командир. Да видя свят, да се срещна с чичо Том-нвгъра, градинар в Белия дом, да се почуствам велик и значим Кируу и Ассен ми обещаха пък ...искам...
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ББ с руснаците си игра на тука нема тука има ама с американците не може да си играе на къде е топчето :) Страхуват го :)
87
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хаха защо е тази истерия че премиера ще ходи в Сащ и да му смятате разходите Защо не сметнете на Радев войнството от секретарите и заместниците и какви заплати им плащаме
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков ще ходи в сащ за новия списък Магнитски :) ББ много е стресирани а Копейкин нали вече не е русофилска партия явно е загрижен за батко Борисов :)
85
1
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
Не само Мижитурков а цялото правителство отива на инструктаж в USA . Даже и Боко Тиквата се възмути ,че месец преди ротацията отиват да похарчат куп народни пари.
84
1
 
4
 
! Отговори
академика по сапуни преди 3 месеца
Отива да сменява памперса на байДрън....е няма да му се размине без 1-2свиркиТУ-тууу...
83
0
 
5
 
! Отговори
Денкоглу преди 3 месеца
Целта е да се срещна с Боко Чекмеджански....смях и леж в залата :))))))))))
82
0
 
14
 
! Отговори
Целта е ЯСНА преди 3 месеца
Дедо Бай Дън няма да го видят даже. Той дори и не знае че Мрънколай изобщо съществува, да не говорим за деменцията която го е налегнала. Отиват да получат нови инструкции от господарите си - краварските служби. Все пак съгласете се е грубо да оповестят че българското ПОДОБИЕ на премиер отива за получаване на НОВИ инструкции от тайните служби на друга държава.
81
1
 
12
 
! Отговори
Смях нюз преди 3 месеца
Единствената среща която лобистите от Сащ успяли да договорят била с Боко Борисоффф -хахаахахахаха. Никой не искал да се срещне с Денкофф в Сащ, даже индианците и от отчаяние лобистите се обадили на американския посланик в София за помощ. Той пък се обадил на Боко да се срещне с ПърДенкофф. За 100хил.долара - > среща с Боко Чекмеджаноффф - хахахахахахахахаха. Лобизъм съъър хахахахахахаха
80
0
 
6
 
! Отговори
Денкоффф преди 3 месеца
Амиии.....целта е да се срещнем с Боко Чекмеджанофф да обсъдим американските партньорства и властта !!!!
79
1
 
20
 
! Отговори
Инсайд нюз преди 3 месеца
Кортежа на Денкоф договорил среща със съветника на помощника на съветника на сенатор от долната камара в град Ном, Северна Дакота, със население от 51 човека ! Това било всичко, което лобистите успяли да договорят ! Ще бъдат обсъждани американо -българските отношения в свободен реципрочен формат. От уважение Денкофф щял да говори наведен леко и с поглед отзад
78
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Препоръчвам на товарищ Копейкин 90 дневна екскурзия до Масква за да се излекува от налегналия го тежък paшизъм.
77
0
 
12
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
Хайде сега... Заповеди от най - високо ниво. Каква? Поне слушат, изпълняват и предават за центове Бг. Цяла Сглобка : евтинко
76
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков и делегацията му, щели да бъдат приети от градинаря на Белият дом, който е черен. Той знаел български, защото преди това бил посланник в България, а после се издигнал.
75
17
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 3 месеца
За какво му е на копейкин да знае,за да докладва на москва