Мира Радева: Ротацията май не се отлага, управляващите ще се спогодят

Разочарована съм от ПП, заяви тя
17 фев 2024 09:42, Нели Христова
32
Мира Радева: Ротацията май не се отлага, управляващите ще се спогодят
Снимка: БГНЕС

Ротацията май не се отлага - дълбокото ми убеждение, е че управляващите ще се спогодят. Разочарована съм от ПП, от която очаквахме много от тези млади и образовани хора, а се оказаха толкова дребни. Те са разочарование от първата минута - нищо от това, което беше говорено и обещавано, не стана. Те са едни неумели, груби, арогантни, изключително лошо владеещи политическия пиар.

Така социологът Мира Радева коментира политическата обстановка у нас в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

В студиото бе и коментаторът Ружа Райчева. Според нея покрай тази ротация блеснало голямото желание на акад. Николай Денков към властта.
ПП остана с едни остатъци в парламента - няма ги много хора като Асен Василев, Лена Бориславова, остана само Никола Минчев. И той като стане евродепутат, май ще остане им само Настимир Ананиев, но той е всичко друго, но не и ПП.

Денков беше добър като министър, сега се оказа, че външният министър е най-важния пост в сглобката, допълни Райчева

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
"Сглобката" е тъй "жизнено необходима ,като слънцето и въздуха" за всеки депутат с порочни практики с престъпен криминален сюжет от типа на "Десет малки негърчета" по Агата Кристи,на които им трябва "пожизнен имунитет" ,за да се спасят от специализирани заведения със строг режим.Но това няма да "мине за дълго" този път .
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много е съмнителна тази тяхна сглобка, г-жо Радева. Събрали са се герак, рак и щука. Засега ги обединява подчинението пред Козяк 16 и списъка Магнитски. Струва ми се, че при удобна ситуация ББ и Шиши Пеевски ще гледат да се отърват от ПП, те са им непотребни и некоректни.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как никой не се разочарова от Борисов , Пеевски и Доган. Ха ха ха .
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От две коалиции - ПП-ДБ и ГЕРБ-част от СДС, които не се понасят, нямат нещо общо, нямат и програма за съвместно управление, а това,което ги крепи,е властта и облагата.Това,което се пръкна, е по рождение уродливо. ПП е маша на Козяк16, не крие това и електоратът му прогресивно намалява. С безидейна политика и лъжи не се упралява държава.ДБ са притурка към ПП и с лидери като Атанасов не допринасят за стабилност. ГЕРБ,разбирай ББ, е стара,износена партия, а дуетът ББ-Пеевски не е от полза за ДПС.
21
0
 
2
 
! Отговори
Смях преди 2 месеца
....Разочарована съм от ПП... Аз лично не си спомням, една хубава дума от Мирчето за ПП ?!А сега била разочарована .... Ветропоказател....
20
1
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 месеца
ПОРЕДНИЯТ "ГЪЗОЛИЗЕЦ ХРАБЪР " - ТОЗИ ПЪТ ОТ ЖЕНСКИ РОД !?!?!?!?!?
19
0
 
1
 
! Отговори
Малиии какви преди 2 месеца
злобари има в България, написах една истина от Испания за старите хора, хората с увреждания и многодетните и ми сложили минуси без дори да знаят къде да потърсят на "атласа" къде се намира Испания, злоба, завист и неприлична простотия ! Русофилизъм по "европейски" !
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не разбираме как Борисов се е съгласил министрите да останат от ПП
17
1
 
2
 
! Отговори
Дренчо преди 2 месеца
Костя кво казва?
16
4
 
8
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 месеца
"очаквахме много" от тези "млади и образовани" "хора" хахахахаха, милата наивна Мира :)За 34 години демокраДция и евроатланшизъм не разбра ли,че КирчУ и Кокорчо са просто поредния проект на ЦРУ :) Блажени вЕрващите
15
1
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 2 месеца
"До 8" - Много си ттъъпп да ти кажа, от злоба и завист рак ще хванеш, научи се да разсъждаваш като човек, а не като хиена да дърпаш за себе си само !
14
1
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 2 месеца
"До 8" - Много си *** да ти кажа, от злоба и завист рак ще хванеш, научи се да разсъждаваш като човек, а не като хиена да дърпаш за себе си само !
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С физионимията на снимката на фона на спонсора зад нея, се чудя това в чашата вода ли е?
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 9 "опетков" - изброи един куп шарлатани, но забрави най-големият измамник и шарлатан господинът "субсидия" от брега на кафявото варненско езеро с псевдоним "Копейкин" ! Защо го забрави бе ***, запомнил си толкова много имена образовани, а си забравил този социалистически музеен експонат ! Лесно разбрах, че си много чувствителен контролиран и лесно манипулиран екземпляр....удължил ти се е носът много от "водене"...
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 11 Кой плаща парите, които се подаряват на бизнеса, земеделците, администрацията, публичния сектор, премии, бонуси, ДМС, 13-та заплата, пари за облекло, на магистратите подариха за Коледа 1,6 допълнителна заплата? Откъде са тия пари, подарени на богатите прослойки? В коя държава от ЕС всички парични потоци се насочват към богатите? Никъде го няма това. Това е някаква из вр атена форма на държавно управление.
10
3
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 2 месеца
А кой точно ще го плаща това?Всички ние? Пак ще се взимат заеми? Ще се печатат пари?Ами ако не сме съгласни?
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 8 Това в Бг няма да стане никога. Държавните пари в Бг се подаряват на бизнеса, земеделците, магистратите, шефове на болници и пр., но никога за пенсионерите, хората с увреждания, многодетните семейства. За изказване като на НЕсоциалната министърКА в Бг се подава оставка в страните от ЕС. Тази жена не е подходяща за заеманата длъжност. Не зная от коя партия е, но трябва да бъде отстранена.
8
3
 
9
 
! Отговори
опетков преди 2 месеца
Те бяха ясни от самото начало. Трябвало е да си много неостър, за да бъдеш очарован, но сега да се разочароваш от мошениците от Харвард и сие. Като започнеш от простоКиро Конституционни, че през Лена общата, Лорер играча, Асенчо международния доказан и осъден крадец на дребно, онова недоразумение министър на културата и още и още. Нямат нито един свестен. Посочете ми някой ако греша. Кметчето от ДС не го броя, но и той не е от тях.
7
2
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 2 месеца
Като заговори за старите хора да ти кажа, че в Испания се взе решение държавата да плаща почивките на социално слабите пенсионери, хората с увреждания и многодетните ! Това е един от многото примери които има в "евроатлантическият" ЕС когото копейките и комундурите охрачват ! А сега от злоба копейките имат право да не вярват на истината и да я отричат !
6
1
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Много сме разочарованите от Шарлатаните.