Трифонов призова: Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни

24 мар 2024 18:10, Нели Христова
146
Трифонов призова: Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни
Снимка: БГНЕС

"След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори", коментира лидерът на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов във Фейсбук.

Според него, следващият мандат ще отиде в "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ). Тях, напълно логично, никой няма да ги подкрепи. Третият мандат, в когото и да отиде - той ще го върне, и така, съвсем правилно, отиваме на избори, пише Трифонов.

Според него има хора, на които това не им харесва, но това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията.

Слави Трифонов заявява още, че "тази агония приключи и, забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които, освен наблюдатели, са и избиратели".

Уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори, допълва Слави Трифонов. "Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни. Вие сте на ход!", пише още Трифонов.

По-рано днес предложената за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел обяви, че ще внесе писмо в Народното събрание, че оттегля кандидатурата си за министър-председател. ГЕРБ няма да участва в преговори за втори мандат, каза на брифинг на ГЕРБ вицепремиерът и външен министър в оставка Габриел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
3
 
14
 
! Отговори
КЪДЕ ИЗЧЕЗНА преди 1 месец
КЪДРАВО-ГЛАВИЙ ТОШКО АФРИКАНСКИ ?!
81
1
 
16
 
! Отговори
Дивдядо от Дивдядово преди 1 месец
Човека който се премести от първо на последно място в парламента, ръси акъл?
80
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори, допълва Слави Трифонов"________Благодаря за безценния ти съвет, Слави!Точно затова смятам да гласувам за ППДБ! До пълна Победа за Кирил Петков и промяната!!
79
4
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
За който и да гласувате ще е добре, само не за чалгаджии и фалшиви националисти!
78
5
 
15
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 1 месец
Гласувайте умно,за да не влезе дългуча в НС и да не влязат турци или руснаци(с двойно гражданство).Сега е моментът мутрите и ДПС да се сведат до 30 човека мах.ББ имаше златен шанс 12 г.да ни вкара в Шенген и да сме с еврото.Защо не го направи-никой не пита.И жалко,че има още хора,които искат мутра да ни управлява и да живеем в мизерия.
77
12
 
10
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
Не гласувайте за лъжливите популисти Възраждане!
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спокойно, няма да е за топ 2-3, но няма и да е за тебе. В България има само едни лаладжии. Като искаше абсолютната власт да беше направил партията си след референдума. Ще го видим и доносника от МЕЧ, който досега знае само да намира и оповестява грешки, но плащеще една депутатка, като не му изнася. Само ллаййна сте, дори хардлайнер няма, а трябва целия народ да яде тази ддрриссня.
75
6
 
11
 
! Отговори
И най-важното преди 1 месец
Не гласувайте за вулгарни чалгаджии!
74
2
 
6
 
! Отговори
ТОЗ ЧАЛГАР преди 1 месец
ГЛАСУВА ТУРЦИТЕ ДА ИМАТ ПРАВО САМИ ДА СИ УВЕЛИЧАВАТ БРОЯ НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ
73
2
 
9
 
! Отговори
morgan преди 1 месец
този щом жените не го искат какво остава за хората
72
0
 
3
 
! Отговори
morgan преди 1 месец
тези не могат да се отмеришат рибата се отмирисва от ръцете когато ги измиеш с паста за зъби но при тези не помага при тях ще трябва киселина или нещо по силно незнам
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ох, кеф ... селската баня ...
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Неделя - ден за баня.
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този дали си мие краката вечер с оцет? Съмнявам се, затъй и мислите му са негативни.
68
4
 
9
 
! Отговори
Мария преди 1 месец
Айде млъкни бе ,и вие не сте по- различни от всички променкаджии.И преди имаше мошеници но от както дойдохте всички променкаджии в Народното събрание ,такова чудо не е имало.Всичко съсипахте,всичко нагли типове
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
к'о речи?
66
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славуца е дърт ерген мирише на чизми :)))
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мумията се завръща -2 !
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички се надяват на по-високи резултати на изборите. Започва агитацията.
63
2
 
10
 
! Отговори
С какъв ум преди 1 месец
Гласувахте за набутването гьола Козлодуй между 60 и 120 милиарда лева, без конкурси, без срокове, без работеща технология,без неустойки, обезщетения, крайна цена.АР технологията е спряна в два щата, отказана от Англия, Чехия, Унгария, проблеми Китай, Япония. Само вие подкрепихте този абсурд. Заробихте ни със 60 г. напредЗАЕМИ-банката е избрана, като не е ясно изобщо ще бъдат ли построени, и въведени в експлоатация. Белене струваше 12 милиарда лева. Обрекохте ни на мизерия и студ, борса ток.