Трифонов призова: Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни

24 мар 2024 18:10, Нели Христова
146
Трифонов призова: Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни
Снимка: БГНЕС

"След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори", коментира лидерът на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов във Фейсбук.

Според него, следващият мандат ще отиде в "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ). Тях, напълно логично, никой няма да ги подкрепи. Третият мандат, в когото и да отиде - той ще го върне, и така, съвсем правилно, отиваме на избори, пише Трифонов.

Според него има хора, на които това не им харесва, но това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията.

Слави Трифонов заявява още, че "тази агония приключи и, забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които, освен наблюдатели, са и избиратели".

Уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори, допълва Слави Трифонов. "Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни. Вие сте на ход!", пише още Трифонов.

По-рано днес предложената за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел обяви, че ще внесе писмо в Народното събрание, че оттегля кандидатурата си за министър-председател. ГЕРБ няма да участва в преговори за втори мандат, каза на брифинг на ГЕРБ вицепремиерът и външен министър в оставка Габриел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Николай Хаджигенов е възпитан
61
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
ЗА ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО ТИ ТРЯБВА ДА ИМАШ МНОГО ПАРИ И РЕСУРС ЗА ТОВА .А НЕ ГОЛИ М...Е С ФИДЕ. ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ПОТОКА НА ПАРИТЕ ОТ КОЯ ДЪРЖАВА СЕ ЗАДЕЙТСТВАТ
60
2
 
11
 
! Отговори
Мутри вън! преди 1 месец
Време е за изчегъртване на мутрите от властта. Която партия го направи ще получи подкрепата на народа.
59
3
 
16
 
! Отговори
morgan преди 1 месец
точно ти нямаш право на глас от първа политическа сила изпадна от каруцата къде си тръгнал да казваш какво трябва и не трябва бездарник
58
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този кой беше? Аааа да, плешото спечели изборите, хвърли всичко в кен.фа и плъзна България по пързалката на безкрайните избори след избори. И народа му се отблагодари, като му свива наполовина процентите всеки следващ път. Аре сега 2% и чао бейби!
57
2
 
8
 
! Отговори
Край преди 1 месец
Българите искат да променят нещо, а правят едно и също - избори между едни и същи хора. Революция при демокрация се прави с промяна на избирателната система - мажоритарни избори в 2 тура и всички тези дето са ви затлачили живота ни ще отидат в канала на историята. За това обаче трябва Воля и Сила.
56
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами гласувахме "умно" за вас и вие се подиграхте. Аут.
55
8
 
15
 
! Отговори
осмококерес преди 1 месец
Тоя пък нефелник няма начин да не се обади от коневръза.
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Умен не значи силен.
53
3
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
Агонията те първа престои за българския народ.Ако Слави следи геополитическото положение в световен мащаб ще му светне лампата в главата за какво иде реч.Ще го попитам,дали си мисли,че ако на САЩ,ЕС.КИТАЙ И БЛИЗКИЯ ИЗТОК политиката не им върви по техните условия и сега са зле,на наш Славчо след изборите ще му е добре и ще се къпе в блаженство и щастие? И освен това след тези избори ще бъдем още по-бедни.
52
4
 
7
 
! Отговори
Нямаш място там преди 1 месец
Замълчи, бе ***
51
12
 
2
 
! Отговори
Народът преди 1 месец
Ний пък си сакаме ГРОБ!!!
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много късно ще пиеш кафе
49
6
 
20
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Силата на гея Славуца е не да управлява, а да седи отстрани и да критикува. Имаше цели 2 пъти възможност да е първа политическа сила, ама се скри и избяга в дупката си. Остави другите да направят правителство и започна от диванчето да плюе. В това му е силата на този гей
48
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гласуваха лично за тебе чалгаджийте, какво направи Славчо ? :))) Скри се под диванчето и не мръдна от там :)))
47
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами в момента избор няма! Боко Мафията, Киро Не-то, ДПС Ц, Възраждане партията на кукундрелите, ИТН злетата. Ще си поя кафето и ще дремна
46
11
 
3
 
! Отговори
Да да преди 1 месец
Аз предлагам пак да гласуват някой *** за ПП на дб и без това българина си е мазухист още няколко години мъка няма да е проблем
45
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, точно за тебе ще гласуваме ...
44
2
 
7
 
! Отговори
Край преди 1 месец
Избори при тази система означава да избирате между Боци, Кирчо/Кокорчо, Пеевски, Корнелия, Слави и Коста. Всички други са пълнеж. Аз тук избор нямам. Демокрацията се е родила с мажоритарни избори и без тях не съществува. Желея ви еспех.
43
6
 
19
 
! Отговори
Твърдо преди 1 месец
Славчо, "акълът" е единственото нещо, което можеш да го дадеш, без да го имаш! Замисли се!